שאלה קשהיש לי שאלה...![]()
שלום אני נמצאת בחודש חמישי להריון. אני זקוקה לעבודה ורציתי לשאול אם יש טעם לחפש עבודה זמנית כלשהי, או שחיפוש עבודה בשלב זה של ההריון הינו חסר טעם לחלוטין???
המקצוע שלי הוא...שאלה קשה
במיוחד שלא ציינת כלל מהו המקצוע שלך.
נראה לי שיש טעם לחפשהמקצוע שלי הוא...
את צודקת...התעודות שלי: 1. תואר ראשון במדעי החברה. 2. הנהלת חשבונות סוג 1+2, ועוד מעט אקבל תעודה על סוג 3. הנסיון שלי מועט, כיוון שסיימתי ללמוד לפני חצי שנה בערך. בעיקר עבדתי בתור פקידה, בנכולית בבנק ועבודות מזדמנות... העבודה שאני רוצה לחפש היא עבודה פקידותית בהנהלת חשבונות...![]()
תשובהנראה לי שיש טעם לחפש
בעיקר דרך חברים ומכרים. לחפש גם מודעות בעיתונים למשרות זמניות (טלמרקטינג , סקרים). אם את מגיעה לראיון עבודה במקצוע, כדאי לרמוז למעסיק הפונציאלי על נכונות להמשיך לעבוד אחרי חופשת הלידה. האם צברת כבר זכאות לדמי לידה?
תיקון קלתשובה
לא צברתי את הזכאות לדמי לידה... האם כדאי לגשת ללשכת התעסוקה ולחפש דרכם??? או שיש איזושהי הגבלה בשל העובדה שאני בהריון, מבחינת הלשכה??? (אני רק רוצה לציין שמעבודתי הקודמת התפטרתי)
אז למה להתפטר?תיקון קל
יותר נכון אני מתכוונת להתפטר....
הסיבהאז למה להתפטר?
העבודה כל כך גרועה? לפחות תצברי את התקופה המזכה בדמי לידה של 6 שבועות. אם תפרטי באלו חודשים עבדת בשנתיים האחרונות , אפשר יהיה לעזור לך לחשב מה חסר לך לזכאות לדמי לידה.
אם לא צברת זכאות לדמי לידהתשובה
לא צברתי את הזכאות לדמי לידה... האם כדאי לגשת ללשכת התעסוקה ולחפש דרכם??? או שיש איזושהי הגבלה בשל העובדה שאני בהריון, מבחינת הלשכה??? (אני רק רוצה לציין שמעבודתי הקודמת התפטרתי)
תודהאם לא צברת זכאות לדמי לידה
כפי הנראה לא צברת גם זכאות לדמי אבטלה. אם אין לך זכאות לדמי אבטלה, חבל לפנות אליהם. הם לא מסוגלים למצוא עבודה גם למובטלים הזכאים לדמי אבטלה. כל חברת כח-אדם מתחילה או חברת השמה עדיפה על פניה לצורך חיפוש עבודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.