יש לי שאלה

ביגי

New member
יש לי שאלה ../images/Emo35.gif

האם כולן (הגברים שבפורום יבינו גם בלשון נקבה) סובלות מחוסר זמן איכות עם בן הזוג שלהן? גיא ואני מגיעים כל יום הביתה מאוד מאוחר בערב ואחרי ארוחת ערב הדבר היחדי שאנחנו מסוגלים לעשות זה לרבוץ קצת ליד הטלויזיה ולישון כדי שנוכל לקום במצב נורמלי (יחסית)ביום שלמחרת. מה עושים?!?

שמופית

New member
וואו, זו ממש בעיה ../images/Emo10.gif

האמת היא שבהתחלה, כשעבדנו ביחד, היה ממש כיף כי כל היום היינו ביחד ויכולנו לצאת לארוחת צהרים או לגנוב רגע חיבוק... אבל מאז שאני מובטלת והוא עובד, אנחנו חווים את הבעיה הזו על בשרנו. אז למרות שתמיר עובד במחשבים (קרי - שעות נוספות חובה), הוא מגיע כל יום לעבודה מוקדם ולעיתים קרובות גם יוצא מוקדם (בסביבות 18:00), כדי שיהיה לנו יותר זמן ביחד. ואז אנחנו נפגשים לפעמים בתל אביב ומטיילים או הולכים לסרט - העיקר לצאת מהבית ולשבור קצת שיגרה. וכמובן שיש את שישבת ואז אי אפשר להסיר אותנו אחד מהשני
לדעתי, חייבים לדעת לפנות קצת זמן איכות כדי להיות אחד עם השני...

kisses

New member
אצלי את האמת ביגי זה ככה

את האמת שיש ימים שאני ובעלי מתים מעייפות אין לשכוח שהוא מתעורר כל יום בחמש בבוקר אבל זה קורא לעיתים נדירות שאנחנו כאלו עייפים בדרך כלל אנחנו אוכלים ארוחת ערב ביחד צופים בטלווזיה קצת אחר כך עוברים על החשבונות שלנו ואז כל מה שקורה אחר כך מצונזר
לדעתי מזל שיש את סוף השבוע כדי למלא מצברים ולבלות זמן איכותי עם בן הזוג

ביגי

New member
תודה על העידוד לשמופית ו-kisses

תודה על העידוד. אנחנו באמת משתדלים לעשות הרבה דברים ששוברים את השגרה כמו להישאר בתל-אביב לפחות פעמיים בשבוע ולאכול במסעדה או ללכת לסרט. גם בסופי השבוע אנחנו מנסים לדחוס כמה שיותר זמן ביחד אבל תמיד יש כל מיני מחויבויות/ חברים שאנחנו רוצים לראות. תמיד מגיע מוצאי שבת בערב ואני מרגישה שלא היינו ביחד מספיק. אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה שאם עכשיו זה ככה מה יהיה כאשר יכנס תינוק לתמונה?

שמופית

New member
האמת היא שאנחנו קצת

מזניחים את החברים בגלל הרצון שלנו להיות ביחד כמה שיותר...

kisses

New member
לא רק זה יקירתי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אתי@

New member
ככה זה אצל כולם כשעובדים ../images/Emo5.gif

אנחנו מקפידים לדאוג לזמן איכות במהלך השישי-שבת (מהרגע שרונן חוזר מהכדורגל של שישי בצהרים ועד ראשון בבוקר). חוץ מזה, אנחנו משתדלים למצוא ערב אחד בשבוע, שבו אנחנו עושים משהו ביחד. אפילו אם זה רק ארוחת ערב בחוץ, או צפייה בסרט ב DVD, זה יותר טוב מהימים שבהם אנחנו (בעיקר אני) מתמוטטים למיטה. אנחנו גם משתדלים למצוא זמן לשיחות - כמו בזמן ארוחת הערב (לפעמים), בזמן המקלחת
, או לפני השינה. בימי חמישי יש כדורסל, ולמרות שזה לא ממש מעניין אותי, אני משתדלת לשבת עם רונן ולשמוע את הפרשנויות שלו
לשאול שאלות ולהראות התענינות - כי זה מעניין אותו ואני רוצה להיות חלק ממה שמעניין אותו. גם הוא עושה אותו הדבר כשאני צופה ב"מסע עולמי" או "קפטן קוק"...
ככה שגם אם יש משהו שמעניין רק אחד מאיתנו, אנחנו משתדלים להפוך את זה לזמן משותף של שנינו. אני חושבת שלמרות ששנינו עובדים הרבה שעות ביום ודי עסוקים, אנחנו מצליחים למצוא לנו זמן משותף. אמנם לא רב, אבל אם היה יותר זמן - לא היינו מתגעגעים...

fila

New member
../images/Emo6.gifכן ,,,,,

גם שמעון מוצא את עצמו לפעמים "בוהה" ב"יאגו" בערוץ ויוה רק כדי שאני אמצא זמן "לפנק"אותו,כלומר לגרד לו בגב

fila

New member
כ"כ מוכר../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

אצלנו הבעיה הזאת גם קיימת ואולי קשה יותר מכיוון שאני עובדת הרבה שעות - יוצאת מהבית בשבע בוקר וחוזרת בסביבות שש וחצי ולפעמים מאוחר יותר לפעמים אנימגיעה הביתה והוא מחכה לי בשיא המרץ עם בית נקי ארוחת ערב ועוד פינוקים(שוב צנזורה) אבל הוא עובד הרבה לילות ולפעמים טני לבד בלילה או שלמחרת עד שאני מגיעה מהעבודה הוא ישן לחלוטין
אז אנחנו תמיד מנצלים את יום חמישי הולכים לקניות יחד, מזמינים חברים או הולכים למסעדה וכל השישי שבת "מחוברים במגנט" - כמו שאמא שלי אומרת

הילית*

New member
כמה שאני מכירה את הבעיה- במיוחד

לאחרונה.
שנינו עובדים המון שעות ובקושי מצליחים לדבר בטלפון במהלך היום. יש דברים שמאוד חשובים ואנחנו משתדלים להקפיד עליהם מאז שאנחנו גרים ביחד- * ארוחת ערב מסודרת ביחד * לקחת לפחות פעם בשבוע סרט די וי די וכך פחות מרגישים שסתם רובצים מול תוכניות הטלוויזיה האדיוטיות * נפגשים עם חברים פעם בשבוע * מדי פעם נוסעים לסוף שבוע קצר (בחודש האחרון במקרה היינו בשניים כאלו). זה מאוד טוב במיוחד כשאצלנו סופי השבוע די מוקדשים למשפחות- שישי אצל ההורים שלו ושבת אצל ההורים שלי ואז מרגישים שכמעט לא היינו ביחד רק שנינו בקיצר אין נוסחא אבל צריך לנסות למצוא דברים שיתנו לכם זמן איכות

תוכי

New member
האמת שאצלנו

פעמיים בשבוע אני מגיעה מאוחר בסביבות 22:15 אחרי הלימודים גמורה מעייפות כך שאין סיכוי לזמן איכות בימים האחרים יש קניות, או שלכל אחד יש כל מיני סידורים משלו ימי שישי בעלי עובד ומגיע גמור הולך לבית כנסת ואח"כ עושים קידוש והוא נרדם ימי שבת הם הימים שממש אפשר לדבר איתו למרות ששנינו ישנים הרבה (אנחנו לא נוסעים בשבת) ובמוצ"ש יוצאים לטייל או לחפש דירות בימינו אלו כך שאת הזמן האיכות אנחנו ננצל בחג הזה - נוסעים מהיום בלילה עד למוצ"ש לאילת לעשות את החג אצל הדודה שלי האמת שלפני חודש גם נסענו לאילת באופן ספונטני הוחלט ביום שלישי וביום חמישי בלילה היינו על האוטובוס - מומלץ מאוד אחלה יום לכולן/ם זהבית

dandushx

New member
באמצע השבוע

זה באמת מה שקורה כי מגיעים עייפים , אבל אני חושבת שיש לנו זמן איכות יחד בסופי שבוע . ואפילו גם באמצע השבוע , אפילו לשבת מול הטלויזיה ולדבר זה כיף לנו . יש לנו גם הרבה תחביבים משותפים. אבל ככה זה כשיש קרירות

ביגי

New member
אני מקווה שאני מפרשת לא נכון

dandushx אני מקווה שאני מפרשת לא נכון את המשפט האחרון שלך. אבל האם את מתכוונת לאנליזה של הזוגיות שלי כשאת מדברת על קרירות?

dandushx

New member
קריירות - רבים של קריירה

לזה התכוונתי התפלקה לי יוד אחת ולא הבנתי על איזה אנליזה של הזוגיות את מדברת , פספסתי משהו? תעדכני אותי ,תודה דנדוש

ביגי

New member
סליחה סליחה סליחה ../images/Emo39.gif

הבנתי את הכתוב בצורה אחרת לגמרי וכל זה בגלל היוד שהתפלקה לה. שוב סליחה

אופה3

New member
אז כנראה שאני ובעלי באמת שונים ממכם

דווקא לי ולבעלי יש כל כך הרבה זמן איכות ביחד שאני כבר לא יודעת כל כך מה לעשות איתו, אני חוזרת מהמאפיה בסביבות 15:30 , ואבי חוזר לפעמים בסביבות ארבע או חמש, חוץ מהימים המטורפים שיש לו שכוללים עבודות לילה וכיוצא בזה, אבל אלו ימים מאוד נדירים. אנחנו מבלים את כל הערב ביחד, ואת כל סוף השבוע ביחד, ככה שיש לנו הרבה זמן ביחד, ולפעמים גם לא מוצאים מה לעשות עם כל הזמן הזה. אז כנראה שאני היחידה פה שלא יכולה להתלונן על חוסר זמן איכות, מקווה שכולן ימצאו את זמן האיכות שלהם, ומה שחשוב שלא תתפספסו אפילו רגע פנאי אחד ביחד ממני האופה

וואו חשבתי שאני היחידה שסובלת

אני חוזרת אחרי 8 בערב כל יום הביתה, ולירון מרשה לעצמו בגלל זה גם לבוא מאוחר. כך שלפעמים במקרה הטוב אנחנו אוכלים יחד, ונכנסים למיטה...

למעלה