יש לי שאלה

ligalosha

New member
יש לי שאלה ../images/Emo4.gif

אני ממש מצטערת שפתחתי הודעה חדשה בשביל זה אבל לא מצאתי איפה לשלב את זה ואני רוצה לשאול את זה כבר הרבה זמן... טוב אז ככה ,זה בקשר לדני ואוליביה . לפני שהצטרפתי לפורום ,אז שמעתי על דני ואוליביה ,וקראתי בכמה מקומות שהם נפרדו דיי מזמן בגלל שאוליביה (שהיא צלמת למי שלא יודע) ניצלה את דני רק כדי להיות צלמת מפורסמת ,אבל בסוף היא התחילה לחבב אותו אז היא הודתה ,והוא נפרד ממנה ועכשיו הם רק ידידים . (אני יודעת שזה נשמע הזוי ,אבל קראתי את אותו הדבר באיזה 3 מקומות!!!) בקיצור ,ואחרי שהצטרפתי ,ראיתי שאתן שמות כל מיני תמונות שלהם ביחד וזה נראה עדכני... אז השאלה שלי היא כזאת : הם ביחד או לא

נכון לעכשיו - הם ביחד.

הייתה תקופה שהם היו ON ו-OFF אבל לפחות כרגע הם יציבים והם ביחד [לא מזמן הייתה לאוליב'ס יומולדת והיא נראתה שמחה וכנ"ל דני^^]

rox love BSM

New member
XDDDלא נראה לי היא ניצלה אותו

להיות צלמת מפורסמת זה נשמע מגוחך XDDD הם הכירו כי היא צילמה בכמה הופעות של מקפליי כלומר היא קיבלה את העבודה לפני שהם התחילו לצאת

rox love BSM

New member
../images/Emo207.gifמישהי יכולה בבקשה בבקשה

להעלות לי את mcfly-boys are back at town?

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifזה היום הכי קודר ועצוב בחיים

שלי. סבתא שלי נפטרה
אוף אני עדיין לא מעכלת את העובדה הזאת זה כ''כ לא נתפס.... זה פשוט היה במיידי היא הלכה לישון ולא קמה
בחיים שלי לא הייתי כ''כ עצובה כמו עכשיו...היא האישה הכי מתוקה שהכרתי

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

באמת שאין לי מה להגיד חוץ מ
כנראה שהיא במקום טוביותר, ושהגיע זמנה. אני יודעת איך זה לאבד מישהו קרוב- והכאב לא עובר עם הזמן, אבללומדים איך להתגבר עליו עם הזמן

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאוו../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני ממש ממש מצטערת
אלוהים לוקח רק את הטובים
אם תא צריכה משהו לפרוק לדבר או מדהו כזה אנחנו פה

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

דברים כאלה קשה לעכל זה לוקח זמן .

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifמתוקה שלי

אני נורא נורא מצטערת, אני בטוחה שאני עדיין מרגישה כמוך, גם אצלי המוות של סבתא שלי טרי נורא ואני ממש מצטערת.. אבל אלה החיים... ידענו שהרגע הזה יבוא.. הכאב.. יעבור אחר כמה זמן... אבל את לעולם לא תשכחי אותה וזה מה שחשוב... היא תמיד שם איתך.. שומרת עליך ובאמת זה ככה... לפעמים אני מרגישה כאילו סבתא שלי איתי... בחדר..
אני וכל הפורום איתך....

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifמורני../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני ממש מצטערת
אני יודעת מה את מרגישה עכשיו, נכון שזה לא יעבור כ"כ מהר ;( אבל את תתגברי על זה לאט לאט אם צריכה משהו אנחנו תמיד פה , וכמובן שגם אני

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif וואיייי ../images/Emo201.gif

אני משתתפת בצערךךך
יהי זיכרה ברוך

rox love BSM

New member
XDD רק אותי מצחיקה הפירסומת

הזאת לחתום על עצומה נגד העט המחיק שיש למעלה? XDDDDDDDDDD

Mc inbaz

New member
|נצל"ש|../images/Emo108.gifהי בנות החלפתי כינוי :) ../images/Emo70.gif

רק כדי ליידע.. אז הייתי ענבז , כינוי די דבילי שנדבק, ולא הצלחתי להיכנס בשם משתמש הזה אז - - - - החלפתי לMc inbaz |סדגש{ שזה בערך אתו דבר רק עם מק' ובאנגלית XD אז , זהו.. רק כדי שתבינו מי זאת החשה עם הכינוי המוזר P: 3>

למעלה