יש לי שאלה הסטטיסטיקה בבלוגים היא אמיתית? כמות הכניסות שהיא מציינת היא נכונה? תודה
ה ה1 והיחידה New member 28/12/03 #1 יש לי שאלה../images/Emo41.gif הסטטיסטיקה בבלוגים היא אמיתית? כמות הכניסות שהיא מציינת היא נכונה? תודה
יש לי שאלה../images/Emo41.gif הסטטיסטיקה בבלוגים היא אמיתית? כמות הכניסות שהיא מציינת היא נכונה? תודה
F flowers girl New member 28/12/03 #2 ../images/Emo28.gifכן..אבל.. גם אם את נכנסת לבלוג שלך זה נחשב כניסה, ואם מישהו נכנס לך בקישור לתוך הפוסט זה נחשב כניסה.. ככה שזה לא ממש נחשב, כל הסטטיסטיקה הזו.
../images/Emo28.gifכן..אבל.. גם אם את נכנסת לבלוג שלך זה נחשב כניסה, ואם מישהו נכנס לך בקישור לתוך הפוסט זה נחשב כניסה.. ככה שזה לא ממש נחשב, כל הסטטיסטיקה הזו.
U ungodly thrills New member 28/12/03 #3 אמיתית, אבל... אם אותו בן אדם ילחץ על ריפרש כמה פעמים ברצף, זה יחשיב כל טעינה כביקור חדש. כל פעם שאת מסתכלת בבלוג שלך- זה ביקור. כל פעם שנכנסים לתוך רשומה- זה ביקור (אם נגיד מישהו נכנס לדף הראשי ואז רוצה להגיב, זה שני ביקורים).
אמיתית, אבל... אם אותו בן אדם ילחץ על ריפרש כמה פעמים ברצף, זה יחשיב כל טעינה כביקור חדש. כל פעם שאת מסתכלת בבלוג שלך- זה ביקור. כל פעם שנכנסים לתוך רשומה- זה ביקור (אם נגיד מישהו נכנס לדף הראשי ואז רוצה להגיב, זה שני ביקורים).