יש לי שאלה ית
A amanda holden New member 6/1/04 #2 סטופד מי-שכחתי את השאלה... מאיזה פרק התמונה מההודעה ששמתי למעלה???
ק קרלוצה New member 6/1/04 #4 מפרק 2X16../images/Emo58.gif זה היה הפרק שאנשים נשרפו למוות בכנסייה וסיד הייתה בהלם ממה שהם ראו שם!! זה היה פרק גם ששחקן ישראלי שיחק את הרע לא זוכרת את שמו.....
מפרק 2X16../images/Emo58.gif זה היה הפרק שאנשים נשרפו למוות בכנסייה וסיד הייתה בהלם ממה שהם ראו שם!! זה היה פרק גם ששחקן ישראלי שיחק את הרע לא זוכרת את שמו.....
M Moreiro New member 6/1/04 #5 ../images/Emo58.gif רואים את זה../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo121.gif תגידי אם כן כי זה הפרק הבא שאני הולכת לראות אז שאני אדע לא להסתכל
../images/Emo58.gif רואים את זה../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo121.gif תגידי אם כן כי זה הפרק הבא שאני הולכת לראות אז שאני אדע לא להסתכל
ק קרלוצה New member 6/1/04 #6 ../images/Emo58.gif רואים את האנשים עולים באש לכמה שניות, ואז שכשסיד ווהן חוזרים כדי לראות מה קרה יש ערמות של עפר אחרי שהם נשרפו.....
../images/Emo58.gif רואים את האנשים עולים באש לכמה שניות, ואז שכשסיד ווהן חוזרים כדי לראות מה קרה יש ערמות של עפר אחרי שהם נשרפו.....
A amanda holden New member 6/1/04 #7 אבל הסתכלתי באליאס-מדיה ו../images/Emo58.gif.. התמונה ששמתי לא מופיעה בטוחים שזה מהפרק הזה (הכוונה לתמונה בתחילת השירשור)
אבל הסתכלתי באליאס-מדיה ו../images/Emo58.gif.. התמונה ששמתי לא מופיעה בטוחים שזה מהפרק הזה (הכוונה לתמונה בתחילת השירשור)
ק קרלוצה New member 6/1/04 #8 כן בטוח וגם אני הסתכלתי והתמונה באמת לא מופיעה אבל בטוח שזה מהפרק הזה....