יש לי שאלה(?) בפרק הבאה דיברתן שהבנות יתפשטו ורובין לא... מה עם שאנון?
E elina002 New member 21/8/04 #1 יש לי שאלה../images/Emo58.gif(?) בפרק הבאה דיברתן שהבנות יתפשטו ורובין לא... מה עם שאנון?
E EvanescencE3 New member 21/8/04 #2 ליפי דעתי לא שאני יודעת ניראה לי היא לא התפשתה! כמו רובין כי מתי שרובין בכתה ואמרה " אתם רוצים תפסילו אותי אני לא יעשה את זה " אז שאנון היתה לידה
ליפי דעתי לא שאני יודעת ניראה לי היא לא התפשתה! כמו רובין כי מתי שרובין בכתה ואמרה " אתם רוצים תפסילו אותי אני לא יעשה את זה " אז שאנון היתה לידה
L liliro New member 21/8/04 #4 ../images/Emo58.gif היא לא היתפשטה כי ראיתי באתר של התוכנית אז לכל מישתתפת יש את כל התונות שלה מהתוכנית ולאליס ואדריאן היו ם תמונות עירום ולשאנון ורובין לא...
../images/Emo58.gif היא לא היתפשטה כי ראיתי באתר של התוכנית אז לכל מישתתפת יש את כל התונות שלה מהתוכנית ולאליס ואדריאן היו ם תמונות עירום ולשאנון ורובין לא...
« «hilary duff» New member 21/8/04 #3 תשובה... נראה לי ששאנון לא הצטלמה בגלל שהייתי באתר הרשמי ולכל אחד היה פורטפוליו וכל הצילומים שהן הצטלמו ולשאנון לא הייתה תמונה כזאת.. מקווה שעזרתי...
תשובה... נראה לי ששאנון לא הצטלמה בגלל שהייתי באתר הרשמי ולכל אחד היה פורטפוליו וכל הצילומים שהן הצטלמו ולשאנון לא הייתה תמונה כזאת.. מקווה שעזרתי...
ק קוקו המושלם New member 22/8/04 #5 חבל לי על שנאן.. (לא ספוילר) רובין מושכת אותה לקיצוניות שלה, ושאנון מהממת היא ממש מתוקה ויפה וחבל לי עליה..
חבל לי על שנאן.. (לא ספוילר) רובין מושכת אותה לקיצוניות שלה, ושאנון מהממת היא ממש מתוקה ויפה וחבל לי עליה..
ר רומי וינטר New member 23/8/04 #8 ../images/Emo110.gif../images/Emo163.gif צודקת !! נוו שרובין תפסיק להסיט את שאנון- היא מקלקלת אותה
P p r u d e n s New member 23/8/04 #9 לונורא../images/Emo58.gif../images/Emo176.gif שבוע הבא היא תלך |יהודי||אנטינוצרי|