יש לי שאלה

0Onegaineko0

New member
יש לי שאלה ../images/Emo58.gif

למה כולם טורחים בשביל איצ'יגו?? הוויזורדים עוקבים אחריו לכל מקום, סול סוסייאטי מתרכזת בו בלי סיבה ודאמיט אני חושבת שלתינוק בפרסומת של השמן רחצה יש אודם! (לא קשור....) אז אני אשאל שוב. למה טורחים כל-כך בשבילו? מה לעזאזל? הוא כל-כך חזק ונהדר? לוויזורדים אין יותר חזקים ממנו? פפפפפפפפט..... לכו תנסו להבין סידרת שונן.... (אותה השאלה גם לנארוטו, האמת היא שאני מתפלא למה אף אחד עדיין לא תקע לו סכין כמה פעמים בגב)

SasuNaru

New member
כי איצ'יגו כוסע וכולם אוהבים אותו~!

D= ונראה לי שרק צ'אד עושה את זה בשבילו אוריהימה רוצה להציל את רוקיה כי היא חברה טובה שלה ולאישידה שכחתי [= נראה לי שספויילר סול סוסייאטי מתמקדת בו כי הוא נעשה חזק מרגע לרגע והוא כבר בשוויון כוחות עם קפטנים

dark max

New member
אישידה בגלל ש../images/Emo58.gif

הוא רוצה לנקום ברנג'י וביאקויה. אבל זה סתם תרוץ, הוא רוצה לעזור לאיצ'יגו בגלל שהוא שונה מהשיגינאמים האחרים.

Hinamori

New member
למה הוא רוצה לנקום ב__ ו__ ?

נו אין לי כוח לספויילר :X

dark max

New member
../images/Emo58.gif

הם כמעט הרגו אותו >>... השאירו אותו שם לגסוס >>...

JeeChan

New member
זה שאלה טובה, אני לא ממש מבין

במנגה, אבל זה בדרך כלל החוק בסדרות שונן לא ? הם מחליטים על דמות אחת שהיא הדמות הראשית ולכן לא משנה מה קורה, העלילה רוב הזמן תסבוב סביבה, כמו ביוגיהו ונארוטו וכו'.

dark max

New member
לא רק בסדרות השונן

זה בדרך כלל בכל דבר. סרטים, ספרים וכו'. מידי פעם מתמקדים בקבוצות, אך גם באותן קבוצות יש את המנהיג ובו מתמקדים מעט יותר.

כי הוא מגניב. O:

נו, כי הוא נורא נורא חזק וזה... ותמיד נמצא במקום הנכון בזמן הנכון? וג'ינג'י. אז הוא מתבלט ונטפלים אליו. כן. [ואף אחד לא תקע לנארוטו סכין בגב עדיין כי כולם יודעים שאז סאסקה יבוא ויביא לכולם מכות. >_< טוב, לא. אבל זה יגיע! כולכם תראו. -חוזרת לחור מלא בפאנפיקשן ודוג'ינשי של סאסקה/נארוטו תוך כדי מילמולים לא מובנים-]

למעלה