למה כולם טורחים בשביל איצ'יגו?? הוויזורדים עוקבים אחריו לכל מקום, סול סוסייאטי מתרכזת בו בלי סיבה ודאמיט אני חושבת שלתינוק בפרסומת של השמן רחצה יש אודם! (לא קשור....) אז אני אשאל שוב. למה טורחים כל-כך בשבילו? מה לעזאזל? הוא כל-כך חזק ונהדר? לוויזורדים אין יותר חזקים ממנו? פפפפפפפפט..... לכו תנסו להבין סידרת שונן.... (אותה השאלה גם לנארוטו, האמת היא שאני מתפלא למה אף אחד עדיין לא תקע לו סכין כמה פעמים בגב)
D= ונראה לי שרק צ'אד עושה את זה בשבילו אוריהימה רוצה להציל את רוקיה כי היא חברה טובה שלה ולאישידה שכחתי [= נראה לי שספויילר סול סוסייאטי מתמקדת בו כי הוא נעשה חזק מרגע לרגע והוא כבר בשוויון כוחות עם קפטנים
במנגה, אבל זה בדרך כלל החוק בסדרות שונן לא ? הם מחליטים על דמות אחת שהיא הדמות הראשית ולכן לא משנה מה קורה, העלילה רוב הזמן תסבוב סביבה, כמו ביוגיהו ונארוטו וכו'.
נו, כי הוא נורא נורא חזק וזה... ותמיד נמצא במקום הנכון בזמן הנכון? וג'ינג'י. אז הוא מתבלט ונטפלים אליו. כן. [ואף אחד לא תקע לנארוטו סכין בגב עדיין כי כולם יודעים שאז סאסקה יבוא ויביא לכולם מכות. >_< טוב, לא. אבל זה יגיע! כולכם תראו. -חוזרת לחור מלא בפאנפיקשן ודוג'ינשי של סאסקה/נארוטו תוך כדי מילמולים לא מובנים-]