יש לי שאלה

dafgol

New member
יש לי שאלה ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יכול להיות שיש קשר בין חניכיים שיניים ו....גזים וקאקי....? שמתי לב שבימים האחרונים בערב בעיקר , בר סובל מקצת גזים....היום כבר נתתי לו בייביזים ( שוב ) חשבתי שגמרנו עם גזים...אבל מאז שהחלה לבצבץ לה שן והחניכיים מציקות...יש גם גזים.... ועוד משו...היום פעם ראשונה שבר עשה קאקי רק פעם אחת ביום.....ואין שום שינוי בתזונה....הכל כרגיל.... נתקלתם בתופעות האלה ? או שיש מקום ללכת לרופא ?

dafdaf

New member
כמו שכבר למדתי הכל יכול להיות../images/Emo70.gif

גם ארד קצת סובל מגזים (מפליץ המון
)אז אני לא יודעת אם זה מהמוצקים או מהשיניים או מהפורמולה שהוא מקבל בצהריים...

כן, כן

ללא ספק! היידי האירה את עיני לתופעה בפורום הנקה לפני כמה חודשים, וגם אצל אלה יום-יומיים לפני השיניים נרשם קקי במרקם ייחודי (ולא נפרט
). לא יודעת בדיוק מה ההסבר המדעי...

שוגי13

New member
בבדאי../images/Emo3.gif

נראה לי שהכל מתחרבש להם עם השיניים המעצבנות האלה. אבל אם נראה לך משהו חריג במיוחד- עדיף שתקפצי לרופא, כבר למדנו שאין כמו האינטואיציה של אמא.

דפנלה

לגבי שיניים וצואה אני יכולה לומר לך בוודאות שיש קשר, אלמוג הוציא עכשיו 3 שיניים עליונות ביחד באותו השבוע ומה שהיה בחיתול, אוי ואווי לגבי הגזים לא היו אבל אלמוג כבר בן שנה וחודשיים כמעט(רק עכשיו יצאו השיניים) אז הוא לא סבל מגזים.

yaelli10

New member
צודקת !

אם את מזהה משהו חריג וזה עושה אותך מאוד מודאגת אז תלכי לרופא. אולי זה עוד שינוי פאזה בחיים. השן החדשה. בכל אופן תשובות מהימות תקבלי אצל מישהו שהוא בעל מקצוע, תסמכי על האינטואיציה שלך ואל תחששי.

למעלה