יש לי שאלה..

יש לי שאלה..../images/Emo88.gif

לא יודעת למה נזכרתי בזה אולי בגלל הפורום אבל לפני שנה..במסגרת מחויבות אישית חנכתי ילדה בגן..יום אחד היא סיפרה לי שסיפרו למה בגן אתכ יפה אדומה (איך לא?) והיא נורא מפחדת מהזאב (אוווו) טוב אז השאלה שלי האם בתור ילדים גם אתם פחדתם מאגדות? אהממ..אני זוכרת שאני נורא פחדתי מפטר והזאב..רררר....(אבל אני כבר לא מפחדת) אמאל´ה זאב...
טוב אז בכל מקרה.תענו... LOVE YOU גלי (שהיה לי מגן היום שהיה דיי פסדר)

שילגיה,עד היום אני מפחדת מתפוחים

או אולי זה העיניין שהם נתקעים בשיניים

Idan91

New member
קצת

אני זוכרת את זה די במעומעם (הזכרון שלי שומר על עמימות...?!), בכל מקרה, הזכרת לי עכשיו שפטר והזאב באמת היה מממממממש מפחיד בגן, לא רק בעיניי...

גם אני......

פחדתי מפטר והזאב... זה היה בעיקר כי היה לנו סר עם תמונות וגם קלטת (ששומעים ביחד עם הספר). והמוסיקה הייתה ממש מפחידה. עכשיו אני לא מפחדת (מן הסתם...)........ קוטג´

כשהייתי קטנה פחדתי מהמוסיקה של

הסדרה המצויירת דון קישוט, נשמע דבילי נכון? אבל כשהייתי קטנה היה לי חלום רע, וזו המוסיקה שהייתה ברקע, בחלום. is that wird or what!!!

HoNeY14

New member
גם אני../images/Emo118.gif

פחדתי מפטר והזאב ומכל המוסיקה שהיתה לזאב... ברר....

almog4

New member
זה לא עניין של לפחד

זה עניין של להכיר את המציאות (המפחידה). האם לא שמעת על כלב הדינגו שטרף תינוק ? מקרה שקרה באוסטרליה, לפני כמה שנים. משפחה שכללה אב, אם ותינוק בן כמה חודשים יצאו לקמפינג. הבעל עזב אותם לכמה שעות להביא דלק לאוטו או משהו כזה, ואמא והתינוק נשארו לבד בערבות אוסטרליה. כשהבעל חזר הוא מצא את אשתו לבדה. לא נשארה גופה שלמה של התינוק, רק חתיכות. משהו מזעזע. האמא של התינוק סיפרה על כלב דינגו גדול שהגיע וטרף את התינוק. היא הואשמה ברצח, כי היא לא יכלה להוכיח שזאת לא היא שרצחה את התינוק. הגיסה של החברה הטובה שלי שמעה את זה מחבר אחר שראה בעצמו את הסרט התיעודי שהיה על זה בטלויזיה. זאת כמובן לא אגדה אורבנית אלא מקרה שהיה באמת. אבל בעצם את המשפט הזה היינו אומרים גם על אגדה אורבנית, לא ? אלמוג

למעלה