יש לי שאלה

יש לי שאלה../images/Emo92.gif

מה יכולה להיות הסיבה שכשלוחצים יד לאדם מסוים (זר) עוברת תחושה של התחשמלות,,, היד שלנו מקבלת ממש זרם חשמל ובעוצמה חזקה,,, תודה שנה אזרחית טובה

קטרת חמודה../images/Emo24.gif

חשמל סטטי ואנרגיות יש בנו ובאויר, אז לפעמים אנו חשים אותם עם לחיצת יד , בנגיעה בחפצים מסויימים או כנוגעים בדלת האוטו... אין לזה משמעות מעבר לטבעי שקורה . אוהבת, אריאלה

חשמל זורם בכפות ידייך

לקטרת ריחנית שלום, הסיבה העיקרית לתופעה היא "סתם" מתח חשמלי סביבתי מה שנקרא: "חשמל סטטי". יכול להיות שהאדם שלחצת לו יד היה "טעון" או את היית טעונה בחשמל ובמפגש ביניכם נוצרה התפרקות חשמלית. זו תופעה ידועה מאוד, בעיקר לאחר שיוצאים ממכונית. באהבה ואור, אורן רפואה משלימה, תקשור, ביואנרגיה, הילינג

תודה על תשובתך אורן../images/Emo140.gif

הקטע הוא שזה קרה בתוך מכונית,,(חיוך) תודה על ההסבר,,החכמתי.

קטרת

כפי שאמרו לך, התופעה קוראת בשל חשמל סטטי שנוצר והתפרקוו דרך גוף אחר. הדבר תלוי בהפרש המתחים שאגורים בגוף שלך לעומת הגוף השני. הטעינה יכולה להווצר מסוגי בדים שלובשים, התחככות במרקמים שונים או בבשהייה במקומות טעונים. אך אם ניקח את זה כאן לענינינו .. האם התופעה הזאת קוראת רק עם אדם ספציפי? ואם כן מה מהות האדם הזה אצלך? קיום הטעינה בחשמל סטטי קיים אך בענין הזה שווה לשאול למה אני נטען ולמה אני מתפרק חשמלית מול זה או אחר. לפעמים אנשים שמשלימים אנרגטית אחד את השני ברמה גבוה נפגשים, החיבור הזה פורק את האנרגיה של האחד בשני במהירות ויכול ליצור הרגשה של זרם.

תודה רבה ירח../images/Emo140.gif

אני לא מכירה את האדם,,פעם ראשונה ראיתי אותו בחיי,,, היינו באיזה מקום והוא פשוט החזיר אותנו הביתה,,,בסוף הנסיעה הוא הושיט יד ללחיצה,,,וזהו,,,חטפתי זרם חשמל,, אחרי ההסברים שלכם,,,לא יכול להיות יותר מובן,, המון תודות יום טוב

בחודש האחרון אני כל הזמן מקבלת זרמים.

באמת תהיתי מה פשר ההתחשמלויות שאני חשה כמעט מכל דבר שאני נוגעת בו,ידיות של דלתות,מעקות,ליטוף חתולים,נגיעה באנשים,כמעט מכל דבר,זה מאוד לא נעים במיוחד שזה מתמשך דיי הרבה זמן,בעבר זה היה קורה לי לעיתים רחוקות ליום אחד גג יומיים ,אבל בחודש האחרון אין יום שאני לא חוטפת מכות חשמל קטנות..האם יש דרך לנטרל את החשמל הססטי הזה?

למעלה