יש לי שאלה...

Dawn19

New member
יש לי שאלה... ../images/Emo98.gif

מתי מספרים למישהי שאתה נפגש איתה על המחלה? אני בהתחלה תמיד אומר שיש לי "רגישות לשמש", כדי להסביר למה קיבלתי פטור מהצבא. אשמח לשמוע את עצתכם.

שאנל

New member
היי Dawn19

ברוך הבא. לא נראה לי שיש תשובת קסם לשאלה, לכול מצב יש את הפתרון שלו ואנשים שונים יגיבו אחרת על הידיעה. אני לא ממהרת לספר על הלופוס, אולי בגלל שמאז התפרצות הלופוס לא היה בן זוג משמעותי בחיי. אני מספרת שיש לי דלקת פרקים... בדר"כ זה יותר ממה שהם רוצים לדעת בשלבים הראשונים. לדעתי, רק כשזה הופך לרציני יש מקום לספר בפרוט.

שני 4

New member
לדעתי אין חוקים מתי לספר- זה צריך

לבא מבפנים עמוק עמוק... דרך אגב לדעתי- זה מה שאני עושה להרבה חברים סיפרתי רק שיש לי דלקת פרקים. פשוט המילה "לופוס" לא מוכרת. וחוץ מיזה לדעתי החברים שלי לא צריכים לדעת יותר. המשפחה כמוון יודעת הכל. אני רוצה לתקן- אולי החברים הקרובים הקרובים יודעים הכל. אך לא כולם. מה פתאום.

gaia20

New member
הי../images/Emo24.gif

תראה, אני סיפרתי לחבר שלי הכל, כמעט ישר בהתחלה, כנראה הרגשתי שהוא האחד בשבילי כבר אז. אבל- כמובן שהכל הולך לפי הרגשה שלך, אולי כדאי באמת כמו ששאנל אמרה לספר שיש לך דלקת פרקים, אם הקשר נראה לך רציני להוסיף לאט לאט עוד פרט על המחלה גם אני אומרת דלקת פרקים למי ששואל למה לא הלכתי לצבא אבל אין לי בעיה לספר יותר מזה, אפילו להשתמש במילה "לופוס". גאיה.

ל3

New member
בעדינות......

לי הייתה בדיוק את אותה בעיה ולפי העצה שקיבלתי פה ושאני חושבת שהיא נכונה, ברגע שאתה מרגיש מספיק בנוח ושאתה חושב שהצד השני יבין אז זה הזמן. ובכל און עדיף שזה יעשה בהדרגה כדי שהם יעקלו. מקווה שעזרתי

נועה בת

New member
לי יש אלפא ורינו

ואז אני מספרת שיש לי ורידית צרים .... ולא יותר מיזה. ותאמינו לי - יש "אינטלגינטים" שמאמינים לזה ואין יותר שאלות הלופוס לא מוזכר ביכלל. ברור לכם שאין דבר כזה ורידים צרים ....

למעלה