יש לי שאלה:p

יש לי שאלה:p

הממ...כנראה שאני אסע ללונדון בקרוב ורציתי לשאול איפה אני מוצאת את החנויות עם כל הדברים שלהם? (דיסקים,חולצות וכו' וכו') ואם יש לכם עוד מקומות שאפשר לבקר(למרות שזה לא ממש קשור לפורום)אתם גם יכולים לכתוב=]

sivi GrEeN hEaD

New member
*הזדהות*

גמני טסה ללונדון מאוד בקרוב (שבוע..
), ושאלתי תשאלה הזאת פה.

sivi GrEeN hEaD

New member
שאלת אותי?

ואם שאלת אותי, אז אינלי מושג. חחח.. אני חושבת שאני במרחק חצי שעה מהשדה תעופה שם, אבל אני חושב שיש שם 2, אז מהשדה תעופה עם השם היותר ארוך. סורי..אנלא זוכרת שמות..

ייאי כייף לך ../images/Emo13.gif../images/Emo125.gif

וגם לי, אני טסה לשם בחודש הבא... :) תהני, אין לי ממש תשובה לשאלות שלך, לא הייתי שם אף פעם...

BlueBeIl

New member
בחנויות הגדולות בטח יהיה

יש בכיכר הזאת את הסניף הענקי של ווירג'ן... כשהייתי בווירג'ן ניו יורק היו שם פוסטרים מגניבים של גרין דיי, ידיד שלי קנה את זה עם הסמובררו... ויש גם איזה חנות תקליטים גדולה ששכחתי איך קוראים לה... אבל את הדברים המגניבים באמת מוצאים בחנויות מוזרות כאלה סכל מיני סמטאות וזה, שאת לא מגיעה אליהם ככה... בזה אני לא ממש יכולה לעזור לך.

crazy monkey

New member
הקמדן טאון זה שוק מגניב

בטח יש שם משהו... ובאוקספורד סטריט בטוח יש איזה חנות ברחוב בענק הזה... וכמו שכבר אמרו.. באחת מהחנויות של וירג'ן.. יש שם כל כך הרבה...

crazy monkey

New member
כל חור!

והם ענקיות לא כמו הטאוור רקורדס שלנו... ע-צ-ו-מ-ו-ת-! חחחח תהני גם בשבילי... איך אני מתגעגעת ללונדון...

barboshkiss

New member
וואי תהני!

איזה כיף למי שהיה בלונדון :) גמאני רוצה... (רוצים לקחת אותי לתורכיה! לא רוצה בעעעעעע)

למעלה