יש לי שאלה

מיכל..~

New member
יש לי שאלה

אבל זו שאלה שבאמת מעניינת אותי, כי בטח יש לזה כל מיני השכלות פסיכולוגיות וכאלה.. למה רבים ורבות לא מעיזים לפתוח פשוט הודעה חדשה וחייבים לשרשר אותה תחת אחד התפוזימים או להכניס את עצמם תחת שירשורי
וכל מיני דברים כאלה? אני חושבת שזה ממש גורע מערך ההודעה הדברים האלה - למה לא לתת לה את המקום הראוי בשבילה שזה מקום של "הודעה חדשה" ולא משורשרת או מנוצל"שת???? תעיזו לכתוב לא משורשר ולא מנוצל"ש. זה מקום שהרבה יותר ראוי לכם ולהודעות שלכם. זאת דעתי הענייה בלבד... אשמח מאוד לקרוא מה דעתכם. ועכשיו אני נוסעת לנווה צדק המהממת. בעיי

noosh

New member
הא, שאלה בשבילי ../images/Emo6.gif

אממ. אני חושבת שזה בדיוק מה שאמרת - הכובד של ההודעה מרגיש שונה אם היא מנוצל"שת או חדשה. לי מרגיש שאני נותנת יותר מדי מקום לתחושות שלי אם אני מציבה אותן בהודעה חדשה. ו"התפרצויות כתיבה" לא תמיד מרגישות לי מתאימות מספיק בשביל הודעה חדשה. לא יודעת, אני לא ממש יודעת לתת מקום לרגשות שלי, אני משערת, וזה משתקף גם פה. אולי אני מרגישה שאני גוזלת יותר מדי תשומת לב אם אני מציבה את עצמי מקדימה. נווה צדק
בהחלט מהממת!!

רעוּת

New member
יום אחד אני אעשה לך שרשור צומי שלם משלך

נראה אותך מתמודדת עם זה

מיכל..~

New member
אבל

את לא חושבת שצעד ראשון שאת צריכה לעשות, ואני מאמינה שזה באמת צעד קטן ואפשרי במיוחד - זה לתת לעצמך לכתוב הודעות ראשיות ? וזה באמת משהו קטנטן שאת יכולה לעשות עבור עצמך ועבור המחשבה שאת "שווה מספיק" ולהגיע להבנה שההודעות שלך "תאימות מספיק" והמילים שלך "טובות מספיק" ע"מ שיהיה להם מקום משל עצמם????? אם הייתי יכולה הייתי מנתקת את כל ההודעות שמחבורות לתפוז אנשים או ל
כדי לתת לאנשים מעמד מספיק מכובד עבור ההודעות שלהם ועבור המילים שלהם. - את לא גוזלת תשומת לב ובטח שלא יותר מדי. סתם שתדעי. ונווה צדק. מהממת במיוחד..

המ,

זה ויכוח מטופש לנהל, בייחוד כשאני רוצה להסכים איתך, זה פשוט שמן הסתם שאת באמת צודקת אבל אולי המחשבה שאת חושבת שצריך לעשות עבורה לא חזקה מספיק בשביל לתחזק את הימצאות ההודעה הראשית ע"ג העמוד אחרי כתיבת ההודעה וההרגשה שהיא נותנת למי שכתב אותה. או שזו רק אני. כמה טפשי שזו החשיבות שניתנת להודעה ע"ג פורום. וכמה טפשי, אלףואחד דברים אחרים. אבל אני בטוחה שאת יכולה להבין או לפחות לנסות, ורק רציתי לציין את הצד הזה של העניין. לא שאני מצדיקה את נועה. כשזה כל אחד אחר חוץ מעצמך, זה מאוד מאוד מעצבן לראות. טוב, אני לא מגיעה לשום מקום עם זה, אבל גם לא מבקשת סליחה, ונווה צדק זה ליד הים!!! וסבא שלי גדל שם, חי. [לא מהצד הפולני, נו. מהצד המודחק!]

מיכל..~

New member
חיפשתי אותך במס' כדי שתסבירי לי

אבל את לא שם. אז הלכתי לישון... אם בא לך, את מוזמנת להסביר. כי באמא'שלי קראתי 5 פעמים

זה דווקא פשוט.

או אמור להיות.. אבל גם ככה הכל אצלי בראש נע בין הכי הגיוני להכי מבולבל בעולם.. >> אולי היא לא באמת חושבת שהיא שווה מספיק. [המחשבה שאמרת שצריך לעשות עבורה = אולי היא בכלל לא שם. מכאן שאין מה יחזק אותה לשים הודעה כזו לבד ע"ג העמוד..] ++ אולי קשה לה להכיל את עצמה ככה לבד על העמוד וזה עושה לה רע. כי היא לא חושבת שהיא שוה/חשובה/וכו' מספיק בשביל שיהיה לה מקום כזה בעמוד. וההרגשה הזו גוברת על הידיעה שחשוב ללמוד לתפוס מקום והיא מעדיפה להמנע ממנה. נועה
הדיון מן הסתם לא עליך, הוא על כל אחת מאיתנו בתיאוריה בלבד ואולי אני בכלל מדברת רק על עצמי וגם עליי אני בכלל לא בטוחה ובקיצור, רק רציתי לוודא שאפחד לא חושב שאני מדברת בשמו או חס ושלום עושה משהו לא בסדר כמו שכל העולם או אני בד"כ חושבים שאני עושה ובעיקר, מזל שאין פה מי שיגיד שאני יהירה ומתנשאת ואני לא צריכה להתנצל עד זוב דם. טרללה.

מיכל..~

New member
או שאת כותבת

במונחים וביטויים שגובהים מבינתי או שאני ממש מטומטמת - כי שוב היה לי ממש קשה להבין אותך, כאילו הבנתי אותך ואת הרעיון הכללי אבל הירידה לפרטים פה, היתה לי (שוב) קשה. ובכלל לא דיברתי ספציפית על נוש, יש כזה טרנד פה עכשיו שם לנצלש שירשורים וכיוצ' ולדעתי זה קצת מעיב על הפורום. ולדעתי הפסקה שכתבת: "אולי קשה לה להכיל את עצמה ככה לבד על העמוד וזה עושה לה רע... וגו' דווקא ממש מחזקת את הדברים שלי, שאני אומרת שאע"פ הרגשות האלה והתחושות האלה (שהם כמובן, דברים שליילים ולא טובים ללב האדם) צריך "להעיז" לפתוח הודעות ראשיות, כי לדעתי זה מהות הפורום. ואני גם לא מבינה מה ההיסטריה שלך להתנצל כל הזמן, את לא צריכה - וגם אם מבקשים ממך, את עדיין לא חייבת.

noosh

New member
את צודקת, כמובן

ואני בהחלט מנסה לפעמים, יש לי פה ושם הודעות ראשיות מהתקופה האחרונה (אני גם ככה בקושי כותבת). האמת שפעם הייתי כותבת רק בראשיות, אם הייתי מנצל"שת זה רק את עצמי ובאותו "סשן". לא יודעת למה זה השתנה, אולי כשהפסקתי לכתוב (ולא, לא מתוך רצון אלא כי אני פשוט לא מצליחה). אולי אז איבדתי את הבטחון בכתיבה שלי, אולי כי היא נהייתה פחות "פרצית" ויותר "שקולה" (ואויש, כמה שאני לא אוהבת את זה), אולי כי אני באמת לא מרגישה שיש למילים שלי מספיק מקום / רגש / עומק כדי לעמוד בפני עצמן. זה באמת תופס פחות מקום, מבחינתי. (אני יודעת שאלה דברים ממש נוקבים להגיד על המילים שלי, שאין בהם עומק או משהו כזה, זה לא נאמר לצומי, בחיי שלא. אני יודעת שאני צריכה לעבוד על זה, ואני מנסה. זה כנראה קשה יותר כששקועים בזה, ואולי אני פשוט מתגעגעת יותר מדי למילים של פעם וליכולת שהייתה לי להביע, שאני מרגישה שאין לי יותר).

מיכל..~

New member
נוש

אני לא חושבת שאלו דברים ממש נוקבים להגיד על המילים שלך, כל עוד את מרגישה ככה. וזו האמת שלך. וסתם היה חשוב לי להגיד ל, שהמילים שלך יקבלו נופך נוסף של משמעות אם תכתבי אותם בהודעה ראשית, כי לדעתי הניצלוש הזה והשירשורים הבלתי פוסקים האלה מוזילים ההודעות שלך ומהמילים שלך - ואין צורך בכלל שתעשי את זה. כי המילים שלך וההודעות שלך כל כך לא זולות ולא מגיע להם שהם יכתבו תחת הודעת תפוז אנשים. סתם, אבל בעצם מה אכפת לי. העיקר שתרגישי טוב. שבוע מצויין שיהיה.

כי זה minimizes את כמות ה

שנאה העצמית? לכו תבינו אותי :) [ז"א אל, באמת שעדיף לא להבין, זה יותר בריא ככה (;]

רעוּת

New member
כי כמו שאומרים בהפרעות:

"אני לא רוצה לתפוס מקום"
(ע"ע 'אנורקסית')

למעלה