יש לי שאלה... "עדיין יש פה מישהו?" חחח בשעה זו של הלילה?
D dor and more New member 19/6/07 #4 מה את משוויצה ../images/Emo3.gif גם אני כאן, וגם לי יש תמונות יפות..... קרדיט ל..... נו... את יודעת למי
מה את משוויצה ../images/Emo3.gif גם אני כאן, וגם לי יש תמונות יפות..... קרדיט ל..... נו... את יודעת למי
D dor and more New member 19/6/07 #5 אוי שכחתי- ירדתי עוד קילו- עכשיו אני כבר בסכום כולל של 10.5 קילו !!!! כל הכבוד לי... עוד 36 למאנייק.
T talytal New member 19/6/07 #7 שאלה טובה. כבר המון זמן לא ראיתי אותה כאן ללי, ללי, שובי אלינו! מתגעגעים!
N Nova5 New member 19/6/07 #8 נכון, לילה, שובי לביתי... דידה, זואי, לטיפולכן! אני עדיין שייכת למנזר השתקנים... עדיין לא יכולה לדבר
D dor and more New member 19/6/07 #9 את רצינית? את עדיין עד כדי כך לא מרגישה טוב? יו מסכנה שלי... יש לי רעיון איך להבריא אותך אולי איזה הופעה או משהו תעזור לך?
את רצינית? את עדיין עד כדי כך לא מרגישה טוב? יו מסכנה שלי... יש לי רעיון איך להבריא אותך אולי איזה הופעה או משהו תעזור לך?
N Nova5 New member 19/6/07 #10 דור, מאמי, אני רצינית ותודה, יקירתי בקשר להופעות - אני מעדיפה אותן כשאני מרגישה הרבה יותר טוב ממצבי עכשיו אז אנחנו די מתואמים עם הנשוא העסק פועל גם הפוך - תשלחי לי הרבה אנרגיות - ותבוא ההופעה
דור, מאמי, אני רצינית ותודה, יקירתי בקשר להופעות - אני מעדיפה אותן כשאני מרגישה הרבה יותר טוב ממצבי עכשיו אז אנחנו די מתואמים עם הנשוא העסק פועל גם הפוך - תשלחי לי הרבה אנרגיות - ותבוא ההופעה
R reviital New member 20/6/07 #15 היי נובוש, נו? איך את מרגישה? את כבר בריאה לגמרי??? אני מקוה שהתשובה היא: כן!