יש לי שאלה...

LostInTheSky

New member
יש לי שאלה...

אני צמחונית כבר 4 שנים (אולי קצת יותר) ואני לא משתמשת במוצרים שנוסו על בעלי חיים... ויש לי שאלה בנושא זה... יש לעמותה נגד ניסויים בבעלי חיים שמות של חברות שלא מנסים את מוצריהם על בעלי חיים... אך שמעתי שהחברות הללו לא מבצעות ישירות ניסויים אך משלמות כסף לחברות אחרות שיבצעו ניסויים ויתנו להם את התוצאות.. ורציתי לשאול..אם מישהו יודע אם זה נכון...

morality

New member
לגבי ניסויים בקוסמטיקה../images/Emo105.gif

חברות הקוסמטיקה שאינן מבצעות ניסויים בבעלי-חיים מבצעות את הניסויים על חלופות! מספר חברות קוסמטיקה גדולות השקיעו משאבים והכניסו חלופות וחברות קטנות יותר משתמשות בשירותי הגדולות לביצוע הניסויים. כל החברות שמופיעות ברשימת "הטובות" נבדקו באופן מוחלט בנושא. לגבי החברות שמסומנות כ"רעות" - יש מידע מבוסס לכך שהן מבצעות ניסויים בבעלי-חיים. השימוש בהגדרה "אין מידע לגבי..." הוא ניסוח משפטי בלבד. בעבר כ-ל חברות הקוסמטיקה עשו ניסויים בבע"ח, אבל עקב לחץ ציבורי חלקן עברו לשימוש בחלופות. כיום ישנן מדינות שבהן אסור על פי חוק לבצע ניסויים למטרות קוסמטיקה, ובעתיד הקרוב חוק זה יחול על כל המדינות במועצת אירופה (53 מדינות). מה יקרה בישראל, תלוי באנשים החברים בפורום הזה.

tipid

New member
מסכימה בלב ובנפש בנושא זה.

ובהזדמנות זאת ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות והצלחה לצבאנו. תמר

למעלה