יש לי שאלה?

רינתבי

New member
יש לי שאלה?

שלום לכולם! אובחנתי ביולי האחרון כחולת לופוס מערכתי,דבר שחשדתי בו כבר שנים רבות רק לא ידעתי לקרוא לילד בשמו. מתוך עיון בצ´ט אני יות שאני לא לבד. אולם,לפעמים קשה לי מאוד להתמודד,היות ואני גרה לבד, ודי התכנסתי בעצמי. רציתי לדעת אם יש עניין לארגן קבוצת תמיכה באזור ת"א כשם שיש בי-ם. אם כן אודה על היענות. רינתבי.

gaia20

New member
שלום, ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

אני שמחה שאת כאן איתנו. להתמודד עם הלופוס, על כל סוגיו, היא לא משימה קלה ואני רוצה להגיד לך שגם אם את לבד פיזית, אנחנו כאן כל הזמן. את מוזמנת להשאר איתנו, לשתף אותנו בהרגשות, חוויות, התלבטויות ובעצם, בכל מה שבא לך. את מוזמנת לקרוא את סיפורם של הלופוסים שלנו כאן בפורום, תמצאי את הסיפורים ב"מאמרים"-בשורה האפורה למעלה. כמו כן, יש גם קישורים לכל מיני אתרים מעניינים. תוכלי לרכוש שם ידע רב על המחלה ועל התסמונות הנלוות- פיברומיאלגיה, ותסמונת התשישות הכרונית. בקשר לקבוצת תמיכה-אני מביאה לך קישור להודעת הזמנה לקבוצת תמיכה לאנשים עם כל מיני כאבים ומחלות כרוניות, זה בת"א ואת מוזמנת להצטרף אליהם. וכמו שאמרתי- את גם מוזמנת להשאר איתנו. שלך,

1ט ל י

New member
רינת....

ברוכים הבאים. גם אני שואלת את עצמי לפעמים "למה לי?" אבל אני יותר שואלת את עצמי "איך לי?". המסקנה שהגעתי אליה: אני לא רוצה לדעת, זה סתם עושה לי רע לחשוב על זה. מקווה שיהיה טוב,

ל3

New member
ברוכה הבאה למעוננו הקט

את בהחלט לא לבד. לגבי הקמת קבוצת תמיכה את צריכה לדבר על זה עם כוכי. ספרי קצת על עצמך, מה את עושה בחייך? האם המחלה פעילה או סתם כל מה שבא לך שמחה שהיצטרפת אלינו ואני כאן על כל מקרה שתרצי

שלום לך רינת, את לא לבד

שלום לך היציאה מתוך ההתכנסות בתוך עצמך היא הדבר החשוב ביותר לדעתי שאת צריכה להתמודד איתו עכשיו. ספרי לנו קצת, בת כמה? מה את עושה? היכן הלופוס פגע בך? וננסה לעזור לך, דרך כאן וגם דרך הארגון. חזקי ואמצי כוכי

למעלה