יש לי שאלה .. :(

יש לי שאלה .. :(

מה עושים שהבן אדם שאתה הכי אהבת בעולם שהוא הכל בשבילך .. שאמר שיעשה הכל בשבילך שהוא הכי אוהבת אותך בעולם ושאת הכי יקרה לו ושהוא לא יתן לאף אחד לפגוע בך ... יום אחד את מגלה שהוא התערב עלייך שיחק בך זילזל בך צחק עלייך בגד בך שיקר לך .. מה אתם הייתם עושים ? שאת בוכה בגללו בלי סוף שאת רוצה למות שאת רוצה להיעלם והוא ממשיך להגיד לך שהוא אוהב אותך ושכל זה היה טעות וכל מה שאת רוצה זה לא להיות פה ? :\

MidNight Flame

New member
קודם כל...

חשוב שתזכרי שאת בת 13 ושאהבה עוד תבוא ותלך והכל רק אימונים לקראת עתיד רחוק. הרי מתי תתחתני? לפני גיל 25? אני בספק... נכון, זה כואב, זה כואב עכשיו, זה היה כואב גם עוד 3 שנים או עוד 10 שנים אבל מה לעשות שיש אנשים חרא? את צריכה להחליט אם את רוצה לגלות לו שאת יודעת (אגב, תוודאי שהוא אכן עשה מה שאת חושבת שהוא עשה לפני שתעשי טעויות)

הוא עשה את זה .. הוא בעצמו אמר לי

יום אחד יצאנו סתם סיבוב .. והיינו אני החבר הכי טוב שלו הוא ועוד 2 חברות שלי .. ואז כזה חבר שלו אמר נו יאלה אחיי עבר כבר חודש וחצי מה ניסגר זה היה צריך להיגמר מיזמן ואז לא הבנתי כיאלו מה עד שהוא אמר לי .. ואז רבנו והוא עד עכשיו מצטער .. ואני לא יודעת מה לעשות אני אוההבת אותו אבל אין לי אמון בו אין לי הדבר היחידי שנישאר לי ממנו זה כאב גדול בלב

ירדנעע1

New member
:)

אם אין לך אמון בו אין מה לנסות בכלל שתהיו ביחד מערכת יחסים מבוססת על אמון עם הוא איכזב פעם אחת יש סיכוי שהוא יאכזב פעם שנייה אין לך מה לבכות עליו תמשיכי בחיים שלך תלמדי לעתיד תזכרי שדלא כולם ככה יש לך עוד הרבה חיים לחיות ואל תתני לחבוב להרוס לך אותם סבבה?:)

הוא כבר הרס לי ..

אני ממשיכה בלעדיו אבל זה קשה לי החברה הכי טובה שלי חברה של החבר הכי טוב שלו אחותתי ידידה טובה שלו מה אני כבר יכולה לצפות ?גם אם אני ינסה לשכוח אני בחיים לא יצליח הוא תמיד מופיע איכשהו ..

ירדנעע1

New member
:):

אי אפשר לצפות שתוך יומיים זה יפסיק את אהבת אותו,אז ברור שזה יכאבב,וזה יקח כמה זמן שזה צריך אבל תאמיני לי שיגיע הזמן שבוא את תראי אותו ולא יהיה לך אכפת,שתזכרי בו,שידברו עליו,שהוא יצוץ בככל פינה-וזה לא יזיז לך את קצה הציפורן בזרת של רגל ימין תני לזמן לעעשות את שלו

אולי יש בזה משהו אבל

זה גם קשה בלב זה הכי קשה לי .. אבל בכל זאת אומרים שהזמן הוא התרופה הכי טובה ... אז זה מה שאני יעשה למרות שהדמעות יורדות בלי הפסקה אבל מה אני עושה איתו שכל פעם שאני רואה אותו הוא מבקש סליחה הוא רוצה הזמדנות הוא אומר שזה טעות שזה הרס אותו ..

ירדנעע1

New member
אז זה כבר בחירה שלך

או לסלוח לו,להרוויח אהבה,אבל סיכון להיפגע או לא,שזה אומר שתפסידי אותו,אבל את בטוחה מלהיפגע עוד פעם זה הכל בחירה שלך

הדרוש29

New member
אממ.

קודם כל, אף אחד לא שווה חצי דימעה שלך, ובטח ובטח שלא בן :||| מה זאת אומרת התערב עלייך? התוכלי לפרט?

איך הוא התערב אלי ?

אז ככה ... זה היה תחילת שנה הוא בכיתה י''א אני בכיתה י' ... הוא וחבר שלו אמרו שעם תוך שבוע הם מצליחים לזיין מישהיי מכיתה י' אז הם נותנים אחד לשני הכל [אבל לא שכבתי איתו הוא לא ניסה גם ] והוא שווה תדמעות שלי אף אחד לא מבין כמה .. ומי שאמרה לי ללכת לפי הלב או לפי העקרונות שלי .. אז ההתנהגות שלו בהתחלה הייתה מזרה כזאת אבל אחר כך זה נהיה כיף הוא התיחחס אלי הכי יפה הוא דאג לי שמר אלי היגן אלי .. אני בפנים באמת רוצה לחזור אליו אבל אני מפחדת עדיין באמוננה אני לא הכי סומכת עליו ..

עפרה ד

New member
שתי תשובות..

אחת, ברמה העקרונית. אני חושבת שחשוב שלכל אחד יהיו את הגבולות שלו. שכל אחד ידע מה הוא לא מוכן שיעשו לו, ושבאילו מקרים הוא מנתק קשר, ולאו דווקא קשר זוגי. אז, אני חושבת שפעלת עפ"י העקרונות והגבולות שלך - וזה חשוב. הכאב, כמו שכבר כתבו לך, יעבור, למרות שכרגע אני בטוחה שקשה לך מאוד. נסי לראות את הדברים בראייה לטווח יותר ארוך. איך את חושבת תרגישי בעוד כמה חודשים? השניה, ברמה הספציפית למקרה שלך. אם הבנתי נכון, בתחילת הקשר שלכם, הוא התערב עם החברים שלו על כמה זמן זה יימשך, נכון? ועכשיו, הוא מרגיש אחרת, מצטער שעשה את זה וכו'. בהחלט יכול להיות שלאחר שעבר זמן הרגשות שלו השתנו, ושהצער שלו אמיתי. עדיין, ההתנהגות שלו כלפייך, אז, הייתה לא מכבדת. אני מסכימה. אבל, כאן אנחנו חוזרים לשאלה של הגבולות שלך, בהנחה שהצער שלו אמיתי, האם ההתנהגות שלו בתחילת הקשר שלכם הנה "בלתי נסלחת" מבחינתך, אם כן.. לכי לפי העקרונות שלך. אם לא... לכי עם הלב...

למעלה