יש לי שאלה

SheIIy

New member
הצלחתי!

הודות לבנאדם טוב אחד, אני עכשיו מעלה את הקובץ ליוטיוב. הלינק יגיע בהמשך.

misheani

New member
גם אני אהבתי את ספירת הבקבוק

אבל אם יש שיר שחובה להקליט, זה "כל כך מהר" המושלם.

מיץ פזי

New member
נכון!

כל כך מהר ועכשיו כשהלכת וגם הבור הם מהאהובים עלי ביותר מהשירים שלא נכנסו לאלבום. זה נכון, בסה"כ היא כתבה המוון שירים ויש שירים שבאמת בצדק לא הוקלטו, אבל יש כאלה שכל כך לא בצדק!! להרבה מהם אפשר למצוא הקלטה סבירה מהופעה אם מחטטים בסולסיק, אבל להרבה לא והיא לא רק לא הקליטה אותם היא פשוט מחקה אותם מעל פני האדמה! נגיד לת"א ממש אין הקלטה נורמלית. וגם לice ו empty אין הקלטות כאלה טובות.. שלא נדבר על כל הקטגוריות האחרות ששירה השכילה לציין.. אהבתי את קטגורית שירי אבא

DeepThoughts

New member
empty- יש הקלטה טובה. ז"א היה באתר נראה לי

וכל כך מהר-(לבד במטוס במקום איתך על ספה..) יש לי קובץ וידיאו, אנסה להעלות ליוטיוב

מיץ פזי

New member
שמתם לב

שבכל כך מהר, בשורה הזאת ( שהיא פשוט אדירה, כל כך קולעת) אז בפזמון הראשון היא שרה אותה ככה ואחר כך היא שרה רק "אבל לבד במטוס במקום איתך, איתך איתך..." בלי הספה..? מדוע?
ויש לי וידאו של כל כך מהר. יש בסולסיק.. אני אבדוק באתר לגבי empty

misheani

New member
הממ, באמת סוגיה מעניינת

רבנו האדמו"ר ארוין ד. יאלום יאמר: מעשה בספה, שהיתה סמל לפרוידיאניות מדרגה ראשונה, שהרי ספות באות בד"כ בסטים של 3-2-1 פלוס שולחן. שאמרנו: פעם ראשונה- אמור "על הספה" בפעם השניה אמור "כשניטשה בכה" ואם לא יקרה בדרכך ספר של יאלום, טוב תעשה אם תחזור מילה כלשהי תריי פעמים, רצוי גוף שני יחיד נקבה, שנאמר: "איתך, איתך, איתך." והרב קינן היתה מוסיפה: אל נא תתעצב אל לבך, יען כי הקלטתי באלבום הבא שיריך ועשיתי לך ילדים, נינים וניני-נינים לרוב. אמן.

DeepThoughts

New member
העיתון כתוב שזה של אגודת הסטודנטים של חיפה

התמונה לקחה מ flickr.com וצולמה בהופעה בביט אפריל 2007 (אותה הופעה כנראה עם "שרית חדד")

מיץ פזי

New member
כן כן זו ההופעה עם שרית חדד

עכשיו שאמרת את זה אז נזכרתי שאלו באמת הבגדים שהיא לבשה בהופעה הזאת.. זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי! שאחר כך פגשתי אותה בארומה ואפילו באתי ואמרתי לה שהייתה אחלה הופעה. הייתי עוד טירונית בעסקי רונה ולא ידעתי שהיא ממש זמינה אחרי הופעות וכאלה, אז זה מאוד ריגש אותי העניין :)

מיץ פזי

New member
את פשוט קרעת אותי עכשיו

פשוט קרעת.
וואי.. "הרב קינן היתה מוסיפה: אל נא תתעצב אל לבך, יען כי הקלטתי באלבום הבא שיריך ועשיתי לך ילדים, נינים וניני-נינים לרוב. אמן." פשוט ענקית, מאיפה הבאת את זה??

מיץ פזי

New member
זה מצחיק אבל שכתבת

רבנו האדמו"ר.. כי אדמ"ור זה ראשי תיבות של אדוננו מורינו ורבנו.. סתם, אבל זה לא חשוב בכלל כי זאת הייתה אחת התגובות היותר מצחיקות שקראתי..

E

Elektra Natchios

Guest
מה שמך בציפור?

אשלח לך.

noa08128

New member
אוי הפעם הראשונה

ששמעתי את השיר האכזר הזה הייתה בפסטיבל הפסנתר לפני שנתיים . אני זוכרת שאני וזוהר לא הפסקנו לצחוק על השיר ההזוי הזה. חח עד היום אני לא אוהבת אותו. ונאמר אמן שישנה הקלטה טובה של madman's wife וTIPS

למעלה