יש לי שאלה

E

Elektra Natchios

Guest
מ..

עוד יש בי תקווה ל'תל אביב' ו'אם רק תחייכי אלי'. (אופטימיסטית?) כל כך הצחקתם אותי עכשיו. אני מרגישה שפספסתי, כששמעתי 'מעומק עיניים, תורת הכרה של אבדן'

SheIIy

New member
תל אביב...

יש איזו הקלטה לא משו שלו, נכון? ניסיתי לשמוע.. אבל זה לא נקלט משום מה.

E

Elektra Natchios

Guest
יש לי איזושהיא הקלטה,

אם אני זוכרת נכון, גם אחת חביבה. מסר, אם את מעוניינת. :)

misheani

New member
יש לך עוד הקלטה

חוץ מהרגילה, החרא, מההופעה הישנה בתמונע? כי אם כן, אשמח לשמוע מזה.

E

Elektra Natchios

Guest
הא,

לא. אבל זו לא הקלטה רעה כל כך. (בניגוד ל-the dead and the junkie, שמזכיר חריקת ציפורניים על לוח.)

0mroosh

New member
נכון. יש לו רעש של פתיתים מתבשלים וטרקטור.

ההקלטה של "תל-אביב" די בסדר. כלומר, סבילה. אני איתך, אלקטרה.

misheani

New member
חמודה- סולסיק- ומהר

להוריד שירים ישנים מהופעות. קדימה.

מיץ פזי

New member
ניצלו"ש עצמי..!

אני שומעת עכשיו הופעה ישנה מ 8.12.05 בסינדרום ירושלים (אגב, אחת מההופעות באיכות ממש טובה, ועם אחלה שירים ) וסתם חשבתי שפעם היה לנו דיון על הקהל בהופעות של רונה, ואם כן לשיר איתה או לא וכו'.. בקיצור, אני חושבת שההופעה הזאת היא אקוסטית, כי לא שומעים תופים, אז אולי בגלל זה האנשים מרגישים יותר חופשי, אבל זה לא שיש איש או שניים שמזמזמים חלק מהמילים, פשוט כווולם שרים איתה, ממש שומעים מקהלה של אנשים ששרים ביחד איתה! שיר אחרי שיר, זה הגיע למצב שחשבתי שהיא יכולה כזה לתת לקהל לשיר חלק מהמילים בעצמם! כמו שאמנים ממש גדולים עושים! יי רונה! וואי ובלחיות נכון הם פשוט התחילו לשיר איתה ולמחוא כפיים בקצב, זה ממש מצחיק! ממש שומעים את החיוך על הפנים שלה..

SheIIy

New member
יפה,

אז רונה כנראה מעדיפה ששרים איתה, ולא יושבים כמו בולי עץ. אני דווקא חושבת שיותר קל לשיר כשזו הופעה עם הלהקה, כי בהופעה אקוסטית שומעים ה-כ-ל מהקהל. אבל אם כולם שרים - סבבה. מפדח לשיר לבד יחד עם רונה

למעלה