יש לי שאלה

יש לי שאלה

איך החברים שלכם מגיבים שאתם מספרים להם על הפורום?, האם אתם בכלל מספרים? מה הם חושבים? חברות שלי חלקן אומרות אחלה, וחלק אומרות לי שהם לא מבינות מה אני צריכה את זה בכלל. (מה שהם לא מבינות זה שלפעמים הפורום הזה עוזר לי יותר מהן...)

שמופית

New member
רויטל !!! יהיו לך חיים ארוכים !!!

בדיוק רציתי לכתוב על זה !!! חברה שלי נכנסה להריון ואני, בשיא הטבעיות, המלצתי לה על פורום הריון ולידה של תפוז. אחרי כמה ימים שאלתי אותה אם היא נכנסה לפורום ואיך היא מוצאת אותו, והתגובה שלה כלפי הפורום היתה מאוד חריפה !! הטענה שלה היתה, שבמצב כמו הריון, עם כל תופעות הלוואי הנלוות אליו וכל הבדיקות, את רוצה לקבל תשובה מוסמכת למה דבר כזה או אחר קורה. היא אמרה שהבנות שם הן לא רופאות ולא מוסמכות ובכל זאת הן נותנות תשובות כאילו מקצועיות ולפעמים גם מלחיצות את השואלת. בדיוק עכשיו חזרתי ממנה ודיברנו על הפורום, והסכמנו שבמקרים שלא צריך תשובה מקצועית אלא יותר תמיכה ואוזן קשבת, הפורום (כמו שלנו) יכול להיות מקום נהדר, אבל במקרים שרוצים להתייעץ, עדיפים פורומים רפואיים. (האמת היא שאני קצת חולקת על דעתה, כי נראה לי שכשאני אהיה בהריון, אני מאוד אשמח לדבר עם עוד נשים בהריון ולשמוע מה עובר עליהן).

צריך לדעת להפריד בין השניים

שאלות מקצועיות באמת עדיף לשאול בפורומים רפואיים , אבל לקבל תמיכה , ייעוץ ואוזן קשבת צריך פורום אחר....ב"ה שאני אהיה בהריון אני בטוחה שאני אבלה שם לא מעט...

dafgol

New member
הי שמופית....

אני ממש חולקת על דעתה של חברתך... אני בהריון ומשתתפת בפורום הריון ולידה - וזה פשוט כיף !!!! מי שרוצה חוות דעת מקצועית שתפנה לרופא שלה , אבל בכל מה שקשור לתופעות למיניהן.... וברוך השם יש תופעות בלי עין הרע.... ו\ או לשתף בחוויות וגם לקבל עצות ...( צרבות בחילות ושאר ירקות...) אין חכמה כבעלת ניסיון... ובפורום הריון ולידה יש הרבה בעלות ניסיון. חוץ מזה שזה נורא כיף לשתף אחרות במה שעובר עליך ולדעת שגם אחרות חוות את אותו דבר פחות או יותר... יש בפורום קישורים לאתרים רלוונטים... יש קטעים גדולים... (בעיקר סיפורים מצחיקים על מצבי רוח משתנים או ניסיונות להוריד שערות מהרגלים בישולים והכל תחת השפעת ההריון.) רק מהסיפורים והחוויות בפורום אפשר לבנות סטאנד אפ קומדי.... ושוב...מי שצריכה דעה מקצועית שתלך לרופא.... פורום ממומלץ גם למי שעדיין לא בהריון. אחותי את מוזמנת לבקר.... יאללה ביי דפנה.

kisses

New member
אני בכל הזדמנות מספרת על הפורום

שלנו או על פורום חתונות למי שעומדת להתחתן כמובן. אבל לא יודעת אולי כולנו שונות; כי למדנו להכיר אחת את השניה ונפגשנו אז זה לא כל כך ווירטואלי בשבילנו. אבל לגבי השאלה של רויטל; ובכן התגובות שונות יש כאחו שאומרות אהה ממש נחמד אבל יותר מזה כלום. ויש כאלו בדיוק כמו שהגיבו לרויטל "אין לך משהוא יותר טוב לעשות בחיים" ההרגשה האישית שלי זה שפה יש לי המון חברות שאיתן אני יכולה לשוחח על כל דבר שבעולם (כי מי שיודעת אין לי פה חברות בכלל) אז ככה אני רואה אותכם.

ggaalit

New member
אני חדשה פה...

האמת היא שאני חדשה פה, מדי פעם כתבתי פה ושם תשובה על נושא זה או אחר. אבל אני חייבת לציין שמאז שגיליתי את הפורום זה ממש מדבק... ובהזדמנות זו אציג את עצמי כמו שצריך: שמי גלית ואני נשואה לאייל שנתיים.

אביבית1

New member
גם אני חדשה...

אני מדי פעם הצצתי אך לא כתבתי. שמי מופיע למעלה ואני נשואה שנה וחצי לאביחי.

הילית*

New member
יש לבעלולי חבר

שאני לא ממש מתה עליו... שהוא כל הזמן צוחק עלי ("עוד פעם את עם הצ´טים והפורומים, מה את צריכה את זה") מזל שבעלולי גם כן בעניין הפורומים מתוקף היותו מנהל את אחד מהם אחרים יודעים שהפורום עזר לנו בענייני החתונה ושומעים מדי פעם שאני מכינה מתכונים מפורום מתכונים ודי מתלהבים מהעניין (בעיקר הבנות...)

זאת באמת בעיה

חברי, ובראשם כמובן בן זוגי, לא כל כך מבינים מה מעשי בפורומים, ואיך אני מסוגלת "לבזבז" כאן כל כך הרבה זמן.

fila

New member
.....

בד"כ הם לא ממש מבינים מה אני צריכה את זה........

jess ועוד

New member
בדרך כלל???

אצלי אף פעם לא הבינו אם לא הייתי מכירה את בעלי באותו אופן בו אני מדברת איתכן בטח גם הוא היה מאשפז אותי לתקופת החלמה מיד אחרי החופה אבל ההורים והחברים חושבים שאני קצת איך להגיד ..."קוקו" שמדברת למחשב במקום לעשות חברות אמיתיות אבל אני חיה עם עצמי בשלום ומי שרוצה מצטרף אלי.. רוב האנשים שסביבי לא מבינים איך אפשר להפתח ככה לאנשים וירטואלים אני מנסה ללא רחם להסביר להם שזה הכי קל אין מפגש עינים ואין כל מיני "פויילעשטיק" שחברות "אמיתייות" עושות..

אתי@

New member
רוב האנשים לא יודעים כי הם לא יבינו

אותי
ואלה שיודעים - מגחכים מתחת לשפם...

dorlim

New member
יש ויש....

יש כאלה שזה נראה להם כמו חוסר שפיות (לא זמני
) ויש כאלה שמבינים, אבל לא מוכנים לקחת חלק...

תוכי

New member
יש כאלה........

שמסתכלים עליי כאילו נפלתי ויש כאלה ששואלים הכל תלוי

Ronnie*

New member
נראה לי שהרוב לא מבינים...

בעיקר אמא שלי, שלקראת החתונה, כל פעם שהייתי אומרת לה "אבל זה צריך להיות ככה", היא היתה אומרת "מי אמר? הבנות בפורום?" אגב, מביך להודות, אבל ההתמכרות הראשונית שלי לפורומים (בתור סמויה, לא בתור משתתפת) היתה לפורום הריון ולידה ב- IOL, הרבה לפני שהגעתי לפורום חתונות והרבה לפני שתכננתי באופן ממשי להתחתן, שלא לדבר על הריון... זה פשוט היה פורום כל כך שמח ואופטימי...

אביבית1

New member
חתונה בעקבות המחשב

את בעלי הכרתי לפני שלוש שנים דרך האינטרנט בצ´ט של וואלה. אנשים ששומעים שאני משתתפת בפורומים מעבר להרמת גבה שום תגובה.

למעלה