יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

גם אני ראיתי את "הסוד" וקראתי בעקבותיו כמה מחקרים מדעיים שעוסקים בכל הנושא של התת מודע, ואני חושבת שזה הולך לשנות לי את הגישה לחיים. עכשיו, אולי זה רק שאני בתחילת הדרך, או אולי שיש לי בעיה באמת קשה, אבל יש לי משהו בחיים שאני לא ממש מצליחה להתגבר עליו, וזה החוסר תקשורת בין 2 ההורים שלי, כל פעם שהם רבים אני נפגעת מחדש וזה בעצם כמו פצע שוטט דם שלא מעלה ארכה. אחסוך בפרטים - הם אנשים מאוד קשים שמפחדים מן העולם ולא עשו שינוי בחייהם במהלך ה-20 שנה שהם חיים ככה וגם לא מתכוונים לעשות את זה בעתיד. אני מאוד רוצה ללמוד להעביר את היום מבלי לפחד לשמוע אותם מחליפים הערות טיפשיות ולהפגע, אני מרגישה שנהייתי רגישה מדי, וכל עניין שקשור לנושא יכול לגרום לי לבכות. האם יש כלים שבעזרתם אני יכולה ללמוד להתגבר על זה? או לחיות עם זה?

בהחלט כן

קודם כל ברוכה הבאה ושנה טובה
לגבי המצב הלא נעים בבית, אני חושב שיש כמה דברים שאת יכולה לעשות. הנה כמה דרכים אפשריות, את יכולה לבחור את אלה שמדברים אלייך יותר: 1. לדבר עם ההורים ולהגיד להם כמה זה מפריע לך כשהם רבים בנוכחותך, ולבקש מהם לשים לב ולהתחשב. 2. להיות פחות בבית, למצוא לך מקום משלך. בסרט הסוד הם אומרים שאנחנו לא יכולים לשנות את המציאות של אחרים אלא רק של עצמינו, אבל די בזה. אם תזמני לעצמך חיים שלווים ונעימים יותר יכול להיות שההורים שלך ימשיכו לריב, אבל פשוט לא בנוכחותך, וכך שינית את המציאות שלך מבלי לשנות את המציאות שלהם. 3. להישתמש באמרה חיובית או חצי חיובית כמו - למרות שאני מרגישה פגועה/מועקה/השלימי את החסר כשאני שומעת את ההורים שלי רבים, אני אוהבת אותם ואת עצמי ומקבלת אותם ואת עצמי באופן מוחלט ושלם. אחרי כמה פעמים או כמה ימים לפי ההרגשה שלך (תהיי רגישה לתהליך) אפשר להוסיף את המילה עדיין - למרות שאני עדיין מרגישה .... כש... אני אוהבת אותם ואת עצמי ומקבלת אותם ואת עצמי באופן מוחלט ושלם. טכניקה חזקה מאוד עם תוצאות מרשימות בזמן קצר. 4. לפעול לפי הסוד - לבקש מהיקום שהיום שלך יעבור בנעימות ובשמחה. לדמיין את זה קורה. לעשות דברים מעשיים לשם כך. להאמין שזה מגיע לך וזה יגיע אלייך. לקבל. לדעתי כדאי להתחיל עם דברים קטנים וקלים יותר ורק בהדרגה לעבור גם לדברים היותר עמוקים. 5. אפשר כמובן להעזר במטפל חיצוני לבחירתך, אם את מרגישה צורך ומתחברת לזה. 6. להיות כותבת וקוראת פעילה פה בפורום ולהתחזק
הצלחה רבה ושנה נפלאה.

דרור

תודה רבה לך על התשובה המושקעת, פשוט גיבשת לי כמה מחשבות שכבר היו לי ועכשיו הן ברורות לי. אני לוקחת את המצלות מס' 2ו-3 כי הן הכי אקטואליות לי כרגע.. ובקשר לחזרה על משפטים, קראתי הרבה על איך שהתת מודע שלנו עובד וזה מדהים אותי. אני רק בתחילת התהילך ויש לי עוד המון ללמוד הכל במטרה לחשוב חיובי וליצור לי את הסביבה הנעימה שאני חפצה בה. אפשר לשאול כמה זמן אתה עובד לפי הדרך הזאת, יש לזה תוצאות? ואם כן, אם תוכל לשתף אותי... וכן, אני מתכוונת להדבק לפורום הזה לזמן הקרוב-רחוק מאוד:)

לאיזו דרך את מתכוונת?

ביקשתי זוגיות וקיבלתי, ביקשתי גם דברים אחרים כמו כסף וקיבלתי. לגבי אמרות חיוביות וחצי חיוביות השתמשתי בהן והן עזרו לי מאוד. רק צריך לשים לב מתי לשנות את הלמרות ש... ומתי לוותר עליו בכלל, ואיך מרגישים אחרי שאומרים את זה. זה בקצרה. בהצלחה

למעלה