יש לי שאלה....

יש לי שאלה....

אממ..נכון לתאומים היה אבא שנטש אותם בגיל צעיר ? אז מישהו יודע מה הסיפור ? כי אין לי ממש מושג :p

הקשבתי...

כן, אני מכירה את השיר והכל..עכשיו הבנתי שזה עליו ^^ איזה אידיוט אבא שלהם :(

PerfectSP

New member
חחח ידעתי שזה מה שתגידי!!!! ../images/Emo190.gif

כי זה כזה ברור...
ובגיל 16 הוא נטש אותם או שאני טועה?
אפעם לא הייתי בטוחה בזה

גם בשיר the little things יש משפט.ויש לי שאלה

"And that same year on christmas eve, Dad went to the store, We checked his room, his things were gone, we didn't see him no more" אבל בראיון שהיה ביוטיוב, הם אמרו כזה שההורים שלהם רואים אותם והם אמרו "היי אמא, היי אבא". אז הם השלימו או משהו ??

Zaider

New member
../images/Emo19.gif כן גם זה ...

גם אני ראיתי את הראיון הזה זה מלפני כמה ימים נכון ? אממ לא יודעת אני לא חושבת שהם ממש בקשר איתו...

Lintu666

New member
כן הוא אמר שהם שוב בקשר

בראיון הזה שהיה אצל טיירה בנקס

Zaider

New member
../images/Emo19.gif כן...

כשהם היו בני 16 בחג המולד או משהו הוא עזב את הבית. ובאמת כמו שאמרו קודם ... תקשיבי למילים של אמושנלס. ;)

אממ יכול להיות..

זהם סתם עשו שלום כזה בלי כוונה לתשובה או שיראו אותם..ואני חושב שהם ניפגשו ואז הוא שוב עזב או משהו כזה..

EleVaTioN

New member
הוא עזב אותם בערב חג המולד../images/Emo129.gif

והוא פשוט הסתלק ומעולם לא חזר ולא דיבר איתם וכו' הוא מוזכר כמעט בכל שיר האלבום הראשון והשני שלהם ובשלישי גם אבל לא באופן בולט כמו בראשון ובשני. כמו שאמרו השיר emotionless דיי מסכם הכל כי הוא ממש נכתב עליו ורק עליו. יש גם את christmas by the phone שדיי תאר את המקרה בשיר story of my old man הם גם מעבירים עליו ביקורת, יש גם את השיר hay dad שהוא מן דמו כזה והם גם שם מתארים כמה שהוא לא אבא, וגם בשיר predictable למרות שהוא לא ממש מוזכר שם הם אמרו באיזה ראיון שהשיר הוא בעיקר על מערכת היחיסים שלהם עם אבא שלהם. ויש עוד המון שירים שאולי לא כולם מוקדשים לעזיבה של אבא שלהם אבל הנורא בחלט מועלה בשורה או 2 בהם.

למעלה