יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

מה גרם לכם להבין שאתם א-מיניים? האם ידעתם זאת ישר,על ההתחלה,או שמא לא הייתם בטוחים וחשבתם לעצמכם שאולי אתם כן נמשכים ושזה תלויי בעצם בהתנסויות? ...כן,אני עדיין לא יודעת איך להגדיר את עצמי,אני לא יודעת אם אני א-מינית או מינית.ברור שההגדרות לא חשובות ,אבל בכל זאת,זו הזהות שלי.אז כרגע אני לא ממש מרגישה משיכה מינית,לא לבנים ולא כלכך לבנות,בעצם אבל עם בנות עוד לא ניסיתי,אז אולי אני כן אוכל להרגיש? מה אתם אומרים,עד כמה זה יכול להשתנות,ובעצם עד כמה זה תלויי בדמיון מול התנסות? האם התנסות יכולה באמת לשנות דברים,כלומר לא במקרה ואנו א-מיניים אלא במקרה ואנחנו מתלבטים,עד כמה זה קשור למצב הפנימי שלנו,ומספיק שאם נחשוב על\ ונדמיים\ן את עצמנו עם מישהו\מישהי ואז נראה אם בדמיון אנחנו מרגישים משיכה,ורק אולי ככה נוכל לדעת אם אנחנו א-מיניים או שזה לא מספיק?

p019

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo212.gif

כיוון שלא הכרתי את המוסג "א-מיניות" אז לא הגדרתי את עצמי כך, אבל תמיד ידעתי. אני לא חושבת שזה קשור בהתנסות, בדמיון ובשום דבר אחר. או שאת נמשכת מינית - ואז את יודעת זאת. או שאת לא - ואז הבעיה היא להבין שיש אנשים שחשים משהו שאת לא חשה (ארבה יותר מסובך
) מקווה שעזרתי

גם התשובה שלי לא פשוטה

איפה שהוא, ידעתי תמיד, אבל לא הכרתי בזה הרבה זמן. בתקופה של גיל ההתבגרות, כשרק מתחילים להרגיש בהבדל הזה, הוא התפרש אצלי בתור פריחה מאוחרת או התקדמות לא תקינה, ולכן הרגשתי לא בסדר עם זה שהרגשתי בסדר עם זה. כמו שאמרתי, תשובה לא פשוטה. אני גם לא נמשכתי רומנטית לאחרים, כלומר לא חיפשתי בן/בת זוג, מה שהוסיף דבר שהרגשתי שזה לא בסדר להרגיש בסדר לגביו. אבל זה גיל ההתבגרות. נסיון לא חייבים, יש הרבה א-מיניים בתולים. אבל יכול להיות שיש מישהו אחד מיני שחושב שהוא לא, ורק התנסות מינית תעזור לו להבין שהוא לא א-מיני. אבל זאת לא גישה נכונה, לנסות ולקבוע לפי זה, כי בואי נגיד שאת א-מינית ואחרי התנסות אחת לא תאהבי את זה, אז אולי תתחילי לחשוב שהפעם הראשונה היא לא תמיד מייצגת. אחרי הרבה התנסויות שיכשלו ויהיו לך לא נעימות, תהיה עדיין האפשרות שפשוט לא מצאת את האדם הנכון. זו הדרדרות אינסופית, אין בעצם כמות התנסויות שאחריה אפשר להגיד בבירור, אני לא אוהבת את זה. את בטח גם לא רוצה להיות מזוכיסטית. אז מתי יודעים איפה לשים את הגבול, ולהגיד שלא צריך עוד לבדוק ולתהות, אני יודעת שאני א-מינית? אני לא יודעת לענות על זה. וזה החלק הכי לא פשוט של התשובה. החלק המרגיע של התשובה הוא שאת לא חייבת להגדיר את עצמך. אם את מרגישה שהגדרה תגביל אותך כרגע, או שאין הגדרה שיושבת עליך טוב, אל תגדירי. תגידי לעצמך שאת עדיין בודקת. מותר לא להגדיר את עצמנו אפילו הרבה זמן, כי לדעתי הדבר הכי חשוב הוא להרגיש טוב עם ההגדרה שלנו. או לא להגדיר כלל. בכל מקרה, את מוזמנת להשתתף פה גם אם הגדרת את עצמך וגם אם לא, אין אפליות. ברוכה הבאה

הבנתי אותך...

דווקא התשובה שלך ברורה
anyway תודה לך ולמגיבה השנייה,הרגעתן אותי קצת.

למעלה