יש לי שאלה

da522

New member
יש לי שאלה

האם מישהוא יצר טבלת קניות לסופר מה שקורה לדעתי עושים רשימה לא הכל זוכרים ואז בסופר מעמישים על העגלה גם בלי שצריך דרית

משרדית

New member
הרשימה הכי טובה זו הרשימה מפעמים

קודמות. מסתכלים, וכל מה שחסר, לרשום ברשימה החדשה. בד"כ כל 4 קניות בערך, חוזרים על הקניות פחות או יותר בכל משפחה ולפי הרגליה בהצלחה לך מירי

YULI9

New member
אני עשיתי רשימה

הכנסתי כל מה שאנחנו קונים בד'כ. אני מסמנת כל מה שחסר (מעתיקה מהרשימה שעל המקרר) ומוסיפה בכתב מוצרים חריגים. תכניסו את מה שאתם רגילים לקנות ותעדכנו אם שכחתם משהו.

אתיר

New member
הנה הרשימה שלי

ואני מסמנת כמה צריך לקניה הנוכחית. את הרשימה משאירה במחשב כך שכל פעם כשחסר משהו כבר מעדכנת

da522

New member
רשימה

תודה עבור הרשימה מה דעתך להוסיף עמודה למחירים כדי לערוך השוואה?

אתיר

New member
בעקרון אין בעיה ,אם אני אמצא את החשבון

אם לא, אולי בשבוע הבא....

המון מוצרים יקרים...............

אצלי קונים רק מה שניגמר ............. חלב או לחם או גבינה או סוג של ירק קונים בזמן הפנוי מישהו מבני הבית וזהו לא הולכים עם רשימה מעל ל 5 מוצרים רק למה, תסבירי לי למה "במבה לא לקנות"
איך אפשר לוותר על התענוג הזה?.....
בנושא של מוצרי ניקיון חזרתי ל בית אמא כמו פעם ........ קונים מוצר שיכול לשמש לפחות ל2 או 3 דרכי/ צרכי ניקיון מי זוכר את הג'ל הכחול ההוא ששימש גם לאמבטיה וגם לריצפה ומשאיר אחריו ריח מדהים ועולה 11 ש"ח או את הרם / חול לניקוי אסלות 5 . ש"ח שקל עולה במקום ואגב להחמיץ ירקות הרבה יותר טעים וזול מאשר לקנות מוכן ומאשל או יוגורט זול אפשר להכין לבד את הלבנה או הגבינה המלוחה הכי טעימה והכי זולה ביום שיש ללכת לשוק ולקנות פירות למספר סוגי ריבות יאמיייייי גם כיף להכין גם טעים יותר ומאוד זול......... פינת החיסכון לסוף שבוע שבת שלןם

אתיר

New member
../images/Emo13.gif במבה לא לקנות, זה מהימים שבעלי

היה קונה כל שבוע את החבילה של 10, ואח"כ עבר זמנו... מאז זה נשאר. אני שוב רוצה לציין שאני מסמנת בעמודה מימין רק מה שצריך לקנות באותו שבוע. עמוצרים מחולקים פחות או יותר לפי הטורים בסופר.

היי דרית

הרשימה.
כל אחד על פי טעמו ונוחיותו יכין רשימה, זה יכול להיות סתם דף קניות, טופס מוכן שמסמנים עליו, רשימה ממוחשבת במחשב/מחשב כף יד. מה שנוח לאחד לא בהכרח נוח לאחר. אך יש כמה כללים שצריכים להתקיים ברשימה. א. לציין גם כמות. כדי לא להתפתות ל 1+3 כשרוצים רק אחד ב. לציין מותג בכדי שלא נקנה מותג יקר על פני מותג אחר, אלא אם התכוונו לכך מראש. ג. שניקנה רק מה שברשימה ולעיניין השיכחה, אז כדאי מאוד שמה ששכחת תרשמי לך, אל תקני, ותעבירי בבית לרשימת הקניות הבאה, בכדי שהקנייה תהיה מחושבת ולא אימפולסיבית.

למעלה