יש לי שאלה

יש לי שאלה

הסוד פועל על כל דבר שאני חושבת עליו ומדיימנת אותו בראש שלי? גם אם נגיד אני רוצה שמישהו ימות ואני חושבת על זה ומדמיינת שהוא כבר מת?

מוגלי150

New member
סייחה כנסי

סייחה שעה איתי בחדר המיטות שלך ואת רואה את הסוד את האור ואת הכל..

Purple Mushroom

New member
ראיתי היום חלק מהכתבה על ה"סוד".

בעיקרון,הסוד פועל על מחשבות חיוביות. לא כדאי לחשוב על מישהו כעל מת . זאת מחשבה שלילית. עדיף לאחל לא לראות יותר את הבן אדם , כי פרידה משולה למוות. מותר לי לשאול מדוע את מאחלת לבן אדם שימות?

כי הבן אדם הזה מעצבן.

ואני לא יכולה לאחל לעצמי לא לראות אותה יותר כי אני גרה איתה. במקרה זאת אמא שלי. ואני שונאת אותה ביגלל כל מיני סיבות....

NrG sk8

New member
במקום לשקוע בפנטזיות

או לטפטף לעצמך רעל לראש, תקחי נשימה עמוקה, תמצאי עבודה, תתארגני על עצמך...ו... (תתכונני לעצת המילניום..) תעברי דירה... הרבה פחות "לא מציאותי או הגיוני" מאשר לאחל מוות בדרך מירקלית...

happines s

New member
תדמייני שאת אוהבת אותה

תדמייני שהיא אוהבת אותך ודואגת לך כמו שהיא היתה עושה כשהיית תינוקת, ילדה, כל הפעמים שהיא דאגה לשלומך, שיהיה לך מה לאכול, חם בחורף. הרבה יותר פשוט. או שתדיימי את היום שבו היא מתה. איך את מרגישה עם זה? ואיך את מרגישה עם החיסרון שלה לאור מה שחשבת עליה? לא חבל לבזבז ככה חיים. לידיעתך, רוב האנשים בצורה כזו או אחרת לא מסתדרים עם ההורים, בכלמיני שלבים בחיים יש רגעים של כעס עליהם, או סלידה או כל דבר אחר. יש לך רק ברירה אחת-ללמוד איך כן! להסתדר איתה, איך כן לראות אותה באור חייובי למרות שהיא לא כ"כ כמו שהיית שהיא תהייה. בהצלחה

happines s

New member
ואפרופו שירים בפורום

תנסי להקשיב לריקי גל - אילו יכולתי

kikona126

New member
הכל אפשרי ובכל גיל...

חמודה, ניסית פעם לחשוב מאיפה עולה השינאה הזאת? המילה שינאה היא מילה מאוד חזקה ואינני מרבה להשתמש בה. מה קרה לאחרונה שהוביל למצב? האם חשבת על מעבר לבית ספר פנימיה? (יש כאלו ממש על רמה, לדוגמא בירושלים) אני חושבת שכרגע מה שצריך לעשות זה לקחת נשימה עמוקה, ולהגיד לעצמך אני אהיה הבוגרת פה, אם אמא לא הבוגרת בעצמה, ואלמד לא לקחת כל דבר ללב...

היא מעצבנת מאוד.

ולא רק אני לא מסתדרת איתה גם אחיות שלי לא מסתדרות איתה. ככה שהבעיה אצלה ולא אצלינו. והיא לא מבינה שהבעיה אצלה. ניסינו לעשות הכל. שיחות איתה. שיחות משפחתיות עם איש מקצוע. וכלום לא עוזר.

kikona126

New member
כל ההורים מעצבנים...

לפעמים אני חושבת שבשביל זה הם שם... ואני יודעת שגם אם אני אנסה לא להיות אמא שכזו, הילדים שיהיו לי יגיעו לגיל שבו הם יחשבו ככה... אני חושבת שזאת תקופה שכזו בגיל ההתבגרות שלפעמים קשה לנו לקבל את ההורים שלנו. אבל נסי לחשוב על כל מה שקיבלת ממנה... מי דאג לך כשהיית תינוקת? ולאחר מכן?

happines s

New member
את כ"כ עוברת מה שכמעט כל בנאדם עובר....

אני יודעת שזה לא קל אבל תנסי להיעזר בעצות שניתנות לך כאן חינם אין כסף. זה כמובן אם את רוצה שיפור במצב, אם לא אז לא נורא זה יבוא מאליו ביום אחד. היא לא צריכה להבין שהבעיה אצלה-אתן צריכות ללמוד לקבל אותה כמו שהיא ולא יעזור לכם בית דין ואל תנסו אפילו. קל לדבר, אני יודעת, אבל אפשרי ליישום, לאט לאט שלב שלב.

לא לא לא אתם לא מבינים.

היא שונה. אני לא מכירה עוד אמא שתפגע בבנות שלה בצורה כזאת. אני לא מכירה אמא שפוגעת בבנות שלה באופן פיזי. פעם היא הייתה גם פוגעת בנו באופן מילולי ולא רק פיזי. היא מחליטה לנו על כל דבר. אי אפשר איתה.

gils33

New member
קצת עזרה..ד"א חזרתי

סייחה יקרה ע"פ מה שאת מתארת את אכן סובלת וסובלת מאד,קודם כל יש ים של מסגרות שאת יכולה לעבור אליהם,חוץ מזהשאת חייבת אבל חייבת לדבר עם מישהו מיקצועי,אולי עם יועצת בי"הס... אמא שפוגעת בילדות שלה ברמה פיזית חייבים לדווח עליה,היום זה פשע ואני מדבר אלייך מנקודת מבט של הורה. הפורום הזה זה לא המקום המתאים לפתור את בעיותייך,הבעיה שלך הרבה יותר סבוכה וחייבת משהו מיקצועי חיצוני. את חייבת לעשות צעד קיצוני (פנייה לאדם מיקצועי)כדי להסביר לה ולהבהיר לה שמכות זה לא שיטת חינוך, אולי לפני עשרים שנה זו הייתה שיטת חינוך היום לא!!!!!!! קחי יוזמה ותוציאי את הבעיה מהבית,עוד משהו שאת יכולה לעשות זה להגיד לה שאת פשוט תתלונני עליה וזה יגרום להפרדה שלה מכם אולי זה ירתיע. באהבה רבה ובהצלחה

יש לה תיק במשטרה פלוס תלונה

היום היא לא מרביצה רק פוגעת בנו נפשית. אבל היא יכולה לחזור לקטע של הלהרביץ בקלות. ואני מדברת עם אנשי מקצוע. וכבר קיימנו איתה אני ואיש מקצוע שאיתו אני מדברת בעבר שיחות וזה לא עזר. היא תמיד ממשיכה באותה דרך. אי אפשר איתה. יכול להיות שאני עוזבת את הבית בקרוב.

gils33

New member
או קיי

אני מאמין שאת תמצאי את הדרך להמשיך את חייך בצורה הטובה ביותר עבורך. המון בהצלחה והמון אהבה

למעלה