יש לי שאלה יש לי שאלה יש כאן מישהו שהילד שלו אוכל דרך גסטרוסטום סליחה על השאלה
A aliana231 New member 3/1/08 #1 יש לי שאלה יש לי שאלה יש כאן מישהו שהילד שלו אוכל דרך גסטרוסטום סליחה על השאלה
א אריאלה פיקסלר אלון New member 3/1/08 #2 יש פה,אך יש לה בעיות עם האינטרנט... בין לבין גם אני הייתי מחוברת לגסטרוסטום במשך כמה חודשים, אז אם יש לך שאלה, תוכלי לשאול, ואולי אוכל לענות. בכל אופן יש פה עוד כמה הורים שמן הסתם ישמחו לענות. יום נפלא.
יש פה,אך יש לה בעיות עם האינטרנט... בין לבין גם אני הייתי מחוברת לגסטרוסטום במשך כמה חודשים, אז אם יש לך שאלה, תוכלי לשאול, ואולי אוכל לענות. בכל אופן יש פה עוד כמה הורים שמן הסתם ישמחו לענות. יום נפלא.
מ מיכל של סיון הנסיכה New member 3/1/08 #3 את מוזמנת להפנות את השאלה גם לפורום השכן "הורים לילדים עם מחלות" יש לנו שם כמה וכמה ילדים שמוזנים דרך גסטרוסטום ותוכלי לקבל תשובות
את מוזמנת להפנות את השאלה גם לפורום השכן "הורים לילדים עם מחלות" יש לנו שם כמה וכמה ילדים שמוזנים דרך גסטרוסטום ותוכלי לקבל תשובות
א אריאלה פיקסלר אלון New member 3/1/08 #4 וואלה, מיכלי, איך לא חשבתי על זה...שכחתי!!!!! בכל מקרה, הזדמנות לומר לך בוקר טוב באופן אישי, אחותי. נשיקות }{}{}{
וואלה, מיכלי, איך לא חשבתי על זה...שכחתי!!!!! בכל מקרה, הזדמנות לומר לך בוקר טוב באופן אישי, אחותי. נשיקות }{}{}{
מ מיכל של סיון הנסיכה New member 3/1/08 #6 ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif בוקר אור לך גם../images/Emo13.gif תעשי חיים
א אריאלה פיקסלר אלון New member 3/1/08 #7 הווו...אני רואה שביקרת אצל רחלי חברתי... איזה תותחית היא?.... מלכה. נשיקות.