ברוך שפטרנו!!!!!!!!
בס"ד פיי... אחת הבגריות המעצבנות.. אצלינו זה היה ככה.. היה צריך להגיש תרגיל- ריקוד, התעמלות קרקע, תוך שימוש ב7 אלמנטים (לפי מיטב זכרוני.) אצלנו היה אפשר כבר להגיש את התרגיל שנה שעברה (יא), אבל רובן ככולן הגישו השנה. אחר כך, היה צריך לעשות עבודה עיונית... אני נגיד עשיתי על תזונה נכונה בגיל ההתבגרות... נראה לי סתם יציאה של המורה שלי
והאחרון, זה שהיה לפני חודש בערך, היה מבחן כושר שכלל: כפיפות בטן, שכיבות שמיכה, ריצת 60 מטר, ריצת הלוך ושוב, קפיצות בחבל, ריצת קופר של 12 דקות. (הקופר היה הכי קשה...
) אז אצלינו כולם ציפו ל"עובר"... לא יותר. אז לעובר היינו צריכות 27 כפיפות בטן= כולן עושות יותר... שכיות שמיכה- 6 זה עובר- כמעט כולן עשו 30 שזה מצטיין- 100.. ריצת 60 מ'- עובר זה 12.5 שניות, 100 זה 9.3 שניות ריצת הלוך ושוב לא עשיתי- לא זוכרת... קפיצות בחבל- עובר זה 66 קפיצות בדקה- גם בזה כולן עושות הרבה יותר.. וריצת קופר- עובר זה 1600 מטר ב12 דקות, מצטיין זה 2600 מטר ב12 דקות. אני יכולה להגיד, שאני, עם הכושר הגופני הירוד שלי,
, קבלתי סופי 90. אז כל אחד יכול...
בעז"ה.. אגב, לשאלתך, זו בגרות חובה (!!!), בלעדיה לא מקבלים תעודת בגרות. אני חושבת שבאולפנא שלנו זה יחידה אחת. אבל זה משתנה. קיצור, בגרות *קצת* סטלנית... בהצלחה