יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

בגרות בספורט- מה הקטע שלה? מה נדרש ממני לעשות? איזה ציון נחשב "עובר"? באיזה כתה עושים את הבגרות? היא חובה בכלל? למען האמת, יותר משאלה אחת..

חלושקית

New member
אממ אין לי מושג איך זה הולך אצלכן, אבל..

אצלנו היה צריך לעשות ריצה מהירה+ התעמלות קרקע: עמידת נר,עמידת ראש, גלגלון, גילגול לפנים ולאחור (סאלטה) [רק 3 מכל מה שציינתי, בחירה חופשית] התעמלות פיזית:20 שכיפות סמיכה ו-60 כפיפות בטן קפיצה על חבל: 120 קפיצות בדילגית ללא הפסקה ואם כן, אז ממש קצרה בעלת 2-5 שניות ויש גם חלק עיוני שהוא נעשה בכתיבה.. נושא שנבחר ע"י המורה, אצלנו נבחר חלק של מערכת השרירים שעליו נבחן בכתב. ועוד 45% על השתתפות.. מה שאומר, נעלי ספורט+מכנסי התעמלות+השתתפות מלאה בשיעורים.. יש לציין שמדובר ב-3 יח"ד.

חלושקית

New member
אממ תראי,

בעיקרון אפשר תמיד להשלים יחידות, אבל ברגע שיש מכסה מסויימת של יחידות מההנהלה, אין אפשרות להמשיך עוד בתוך שנות הלימוד... אם את רוצה, אפשר כשמסיימים י"ב וממשיכים במכללות ובמקומות שניתן להשלים/להמשיך ליחידות נוספות... לגבי ההשתתפות, אצלי היה מדובר בשנה אחת, כי החליפו מורה ולא היה שייך שמורה X תשתמש בנתונים של המורה Y.. כל אחת לפי השיטת לימוד שלה...

אלעריש

New member
ברוך שפטרנו!!!!!!!!

בס"ד פיי... אחת הבגריות המעצבנות.. אצלינו זה היה ככה.. היה צריך להגיש תרגיל- ריקוד, התעמלות קרקע, תוך שימוש ב7 אלמנטים (לפי מיטב זכרוני.) אצלנו היה אפשר כבר להגיש את התרגיל שנה שעברה (יא), אבל רובן ככולן הגישו השנה. אחר כך, היה צריך לעשות עבודה עיונית... אני נגיד עשיתי על תזונה נכונה בגיל ההתבגרות... נראה לי סתם יציאה של המורה שלי
והאחרון, זה שהיה לפני חודש בערך, היה מבחן כושר שכלל: כפיפות בטן, שכיבות שמיכה, ריצת 60 מטר, ריצת הלוך ושוב, קפיצות בחבל, ריצת קופר של 12 דקות. (הקופר היה הכי קשה...
) אז אצלינו כולם ציפו ל"עובר"... לא יותר. אז לעובר היינו צריכות 27 כפיפות בטן= כולן עושות יותר... שכיות שמיכה- 6 זה עובר- כמעט כולן עשו 30 שזה מצטיין- 100.. ריצת 60 מ'- עובר זה 12.5 שניות, 100 זה 9.3 שניות ריצת הלוך ושוב לא עשיתי- לא זוכרת... קפיצות בחבל- עובר זה 66 קפיצות בדקה- גם בזה כולן עושות הרבה יותר.. וריצת קופר- עובר זה 1600 מטר ב12 דקות, מצטיין זה 2600 מטר ב12 דקות. אני יכולה להגיד, שאני, עם הכושר הגופני הירוד שלי,
, קבלתי סופי 90. אז כל אחד יכול...
בעז"ה.. אגב, לשאלתך, זו בגרות חובה (!!!), בלעדיה לא מקבלים תעודת בגרות. אני חושבת שבאולפנא שלנו זה יחידה אחת. אבל זה משתנה. קיצור, בגרות *קצת* סטלנית... בהצלחה

למעלה