יש לי שאלה?

ANGELUSPIKE

New member
יש לי שאלה?

האם יכול להיות שאוראהארה קיסקה, שיהוהאין יורואיצ'י וסוסקה אייזן הם וויזארדים, כי זה יכול להסביר הרבה דברים בקשר לסדרה.

אין משהו שסותר את זה לגמרי

אם לזה התכוונת, אבל לא ממש הגיוני שאורהרה או יוראיצ'י הם וויזארדים אחרת, כמו שאיצ'יגו אמר, אורהרה היה זה שבא לעזור לו להפוך לוויזארד.

ANGELUSPIKE

New member
בדיוק ההפך.....

לאורהרה יש סיבה למה לא לעזור לאיצ'יגו להפוך לוויזארד, הוא יודע שוויזארדים לא אהובים בסולסוסייטי, אם הוא היה עוזר לו להפוך לוויזארד אז הוא היה מסתכן בזה שאיצ'יגו היה מנודה מסולסוסייטי, כך שהתשובה שלך לא ככל כך נכונה ועדיין יש אפשרות ששלושתם וויזארדים, הרי למה שאורהרה ויוראיצ'י יעזבו את סולסוסייטי סתם בלי סיבה, כנראה שגם הם נודו יחד אם שאר הוויזארדים, בקשר לאייזן כל המטרה שלו היא להגיע מעבר לכוחות של שינגאמי כך שאין לי ספק שהוא וויזארד.

האמת של לא להפך

איצ'יגו אמר בעצמו אחרי שההולואו התחיל להתשלט על עצמו והוא התלבט מה לעשות שאורהרה בטח יודע על המצב אבל אין לו דרך לעזור לו אחרת הוא היה פונה אליו כבר. אני מאמין שאורהרה היה מעדיף לעזור לו להשתלט על ההולואו במקום להפקיר אותו ולתת לו להפוך להוולו אם הוא ידע איך, לא?

ANGELUSPIKE

New member
אבל מאיפה איצ'יגו יודע אם אורהרה יודע....

איך לעזור לו, הוא הסיק את זה בעצמו בלי לברר בכלל, זה שאיצ'יגו לא פנה עליו זה לא אומר שאורהרה לא ידע איך לעזור, פשוט איצ'יגו קבע שהוא לא יכול לעזור לו.

אין ממש הוכחות חותכות

לדעתי הדברים מצביעים נגד זה שאורהרה ומי שציינת הם וויאזרדים. בינתיים לא קיבלנו מספיק מידע, אם אתה תופס את מה שידוע עד כה כמשהו שמצביע על זה שהם כן וויזארדים אז אין לי דרך להגד לך שזה לא נכון חוץ ממה שכבר הזכרתי..

supercoconut

New member
יש סיכוי ../images/Emo58.gif

הרי יורהרה גורש כי הוא המציא את ההוגיוקו,ויאוריצ'י הייתה חברת ילדות שלו. אולי הוא ניסה אותו על עצמו ועליה? וכבר ראינו שהוואיזרדים היו קפטנים וסגן-קפטנים[בד"כ קפטן וסגן קפטן של אותה יחידה,כי הסגן הלך בעקבות המפקד שלו] ואייזן היה הסגן של היראקו,אז הוא גם בטח הפך לוואיזרד אבל לא הצטרף אליהם כשהם עזבו.

ביזוש

New member
יש מצב...

בתחילת הסדרה אחרי שביאקויה ורנג'י באו לקחת את רוקיה וביאקויה לקח לאיצ'יגו את הכוחות נכון? בקיצור הוא הלך לאורהרה והוא החזיר אותו לשיניגאמי (ובדרך כמעט הפך אותו להולו). זה לגבי אורהרה לגבי יורואיצ'י לא נראה לי כל כך היא בכלל שיניגאמי? (ויזארדים הם שיניגאמים שקיבלו כוחות הולו בדרך לא חוקית) ולדעתי אייזן הוא ויזארד אבל הוא לא חשף אותו עדייף (כי הוא בחברת ארנקרים אז זה לא נראה לי שאם הוא כן הוא יחשוף את זה בקרוב).

למעלה