יש לי שאלה -

ohad m

New member
יש לי שאלה -

וחשוב לי שכמה שיותר אנשים יענו עליה כמה שיותר בפירוט. בוודאי ישנם אנשים בסביבתכם (משפחה, חברים, עמיתים ללימודים ולעבודה) ששמעו (מכם או ממקור אחר) על בלוגים, אך לא התחברו לנושא. (אני לא מתכוון רק לכאלה שלא פתחו בלוג, אלא כאלה שלא קוראים בלוגים בכלל.) מהן הסיבות שלהם? מדוע הם לא התחברו לתופעת הבלוגים? האם אתם חושפים אנשים בסביבתכם לתופעה? תודה מראש, אוהד

djyaniv

New member
קודם כל תגיד אם אתה מתכוון לכלל

האוכלוסיה הוא רק לאלה שבכלל מתחברים לאינטרנט, כי יש לי לא מעט חברים שלא יודעים גוגל מהו. אם זה אלה שכן, אז לא כולם מסתקרנים "להציץ" לחייהם של אחרים, או כאלה שמשתמשים באינטרנט רק למטרות ספציפיות כמו עבודה או חדשות ולא מעניין אותם שטויות אחרות בלוגבאסטר אינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים

ohad m

New member
אני מתכוון ללקוחות "פוטנציאלים".

אנשים שלא גולשים ברשת מין הסתם לא יגלשו בבלוגים
בכל אופן - אשמח אם תענה ביתר פירוט על השאלות. האם ישנם אנשים שהצגת בפניהם את עולם הבלוגים (ואני בכוונה חוזר ומשתמש במילה בלוגים) ? איך הם הגיבו ולמה ?

djyaniv

New member
הא, בלוגים :)

רוב האנשים שקרובים אליי והכירו את הבלוגים, נהנו מהרעיון, שאלו איך עושים מזה כסף ונכנסים כמה פעמים בשבוע לאלו שמעדכנים על בסיס קבוע ומקשרים בדר"כ לדברים שמעניין אותם. חוץ מהאחיינים שלי, אותם יעניין רק אם מישהו יפתח בלוג על "קטנטנות" או "פוקימונים", דרך אגב מישהו מכיר כאלה??? בלוגבאסטר אינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים

djyaniv

New member
שחכתי, הנה דוגמאות

האתר של האחיינית שלי שירן, והאתר של האחיינית שחף

התשובה שלי../images/Emo26.gif

לי יד כמה חברים ששמעו על תופעת הבלוגים אבל הם נכנסים רק כדי "להציץ" פה ושם בחיים שלי או של אחרים שהם מכירים (יצר החטטנות!) יש לי בן דוד ששמע ממני על תופעת הבלוגים ונדלק ולכן בניתי לו אתר והחברים האחרים שלי פשוט לא מבינים שום דבר באינטרנט/ בניית אתרים ובגלל זה זה לא משך אותם...

איה@

New member
זה הולך כך ../images/Emo26.gif

........אז מה איה, מה חדש? - יש לי בלוג ואני מאד נהנית.
- בלוג???
מה זה??? - אתר אישי שלי שאני כותבת בו מחשבות...... - מה?? וכולם יכולים לקרוא?
- כן!
תכנסו תקראו. - וכאן התשובות מגוונות: א. למי יש זמן לאינטרנט. ב. אני לא גולש/גולשת - לא מענין... ג. האינטרנט הוא רק בשביל הילדים, והם לא נותנים לי להתקרב למחשב. ד. תני ת´כתובת אני אכנס לראות. ......אחרי שבוע, נו איה, מה נשמע? - עידכנתי פרק, נכנסת? קראת? - לא!
מצטער/ת, לא יצא לי/שכחתי..... תזכירי לי מה הכתובת...... אבל מאידך - יש לי שלוש חברות וגיסה אחת שלא היו מחוברות לנושא בכלל והן הפכו מכורות!
וקוראות אותי וגם אותכם בקביעות.
איה.

שלינקה

New member
יש כמה אנשימים שסיפרתי להם על הבלוג

ואפילו הסברתי להם בפרוטרוט מה זה (בלי לנדב את הכתובת שלי, כמובן) אבל הם לא ממש הסתקרנו לקרוא בלוגים של אחרים. אני חושבת שזה עניין של אופי. בד"כ מי שבקטע לכתוב בלוג בעצמו גם יתעניין מה אחרים כותבים. ומי בגדר של "בקטע לכתוב בלוג בעצמו", טוב, זאת כבר שאלה קשה... ;) שלי.

נוי נוי

New member
אני לא משתפת אנשים...

בסביבתי הקרובה בכלל בנושא הבלוגים. אפילו אם לא אתן את כתובת הבלוג שלי ומישהו יתעניין וירחרח, נגיד, בישראבלוג, הוא יכול להיתקל בבלוג שלי, ולא חסרים סימנים מזהים. מזה אני מעדיפה להימנע, בשביל לא להרוס את האותנטיות. חוצמזה, אני סבורה שזה גם עניין של גיל. טינאייג´רים, עד כמה שהבחנתי, מוצאים שעולם הבלוגים מרתק, ויעיד על כך הריכוז הגבוה שלהם בישראבלוג ובכלל. לבוגרים יותר בדרך כלל יש עבודה תובענית, לימודים סוחטים, צרות עם משפחה/בני זוג, אפילו ילדים, ובכלל בעיות רציניות. בשורה התחתונה: אין זמן, אין ראש לכאלה דברים. אם אתה מלכתחילה לא טיפוס שאוהב כתיבה או שניהלת יומן אישי בעצמך, או סתם מציצן רציני, מה תגיד לך המילה "בלוג"? מה הסיכויים שאם יסבירו לך מה זה תרצה לבדוק את זה מקרוב? הצרה היא שאין די מודעות לנושא הזה בארץ. אז נכון שלישראבלוג היו עשרות אלפי כניסות, אבל כל הקטע הוא עדיין מחתרתי למדי. תקנו אותי אם אני טועה. לדעתי, אם זה היה יותר מוכר, אנשים, ואפילו כאלה שבד"כ לא מתחברים לנושא, היו נותנים לזה צ´אנס.
נוי-נוי

למעלה