יש לי שאלה

יש לי שאלה

מה עושה מי שמתחת לגיל 18 ורוצה לבוא להופעות??? דניאל מופיע רק בברים וכאלה... וזה ממש מבאס ממש בא לי על הופעה... דרך אגב אני חדש בפורום וזה הפורום הכי שווה שיש!!!!!

LOLI152

New member
מקומות אחרים להופעות..

הפורום קצת.. המ... מת.. כן זה נכון:) אבל ברור שזה פורום שווה!:) אני יודעת שבמקומות כמו בבארבי אין שום בעיה ושום הגבלת גילאים... הייתי בכמה וכמה הופעות של דניאל בבארבי הקרוב לביתי (שזה כפ"ס. אבל יש גם בת"א.) הוא מופיע גם במקומות שאין בהם הגבלת גיל.. כמו למשל הוא הופיע בלילה הלבן בת"א... בד"כ הוא מופיע בניצנים..השנה אני לא בטוחה שזה יהיה... אתה ממש תהנה בהופעה!! זה אחת ה-חוויות.:) הופעה של דניאל זה כיף חיים! ומומלץ גם ללכת לדבר איתו אחרי, הוא איש נפלא!:) רוצה לספר על עצמך? מחיים קצת את הפורום!:)

סוף סוף:)

הייי אני ברק גדסי גר בקבוצת יבנה (ליד אשדוד,זה של החמוצים...) אני עוד כארבעה חודשים אחגוג את יום הולדתי ה-16 אני התאהבתי בדניאל דרך אחותי ובן דוד שלי שהכירו לי את שיריו.. ממש אהבתי את השירים ששמעתי אז קניתי דיסק של דניאל ובטעות קניתי את רבות הדרכים במקום את הדיסק הראשון (שאת רוב שיריו הכרתי) ממש התבאסתי מזה אז אמרתי למה לא וקניתי גם את הדיסק הראשון... אני התאהבתי במילים ובלחנים אבל בעיקר בקול הנוגע והחודר שתמיד ידע לעודד אותי גם ברגעים הכי קשים... וזהו שיצע חיפה 87' ישר רצתי לקנות ומאז אני לא מפסיק לשמוע את הדיסקים... אשמח אם תודיעי לי לפני אם יש הופעה שאני יכול להכנס אליה.... תודה! אה עוד שאלה איך עושים חתימה??? תודה!

LOLI152

New member
היי ברק:)

מה נשמע.:) חתימה אתה עושה בעריכת הפרטים במשתמש. דניאל אכן נפלא:) גם לי יש את שלושת הדיסקים:) אכן נפלאים (קניתי את הראשון והשני ביחד.) איזה שיר אתה הכי אוהב? אני בחודש הבא (חודש ויומיים..חח!) אהיה בת 16:) ככה שאנחנו בערך באותו גיל:) על הופעות יש בד"כ במייספייס שלו.. לפעמים באתר ולפעמים רחוקות פה.. אם אני אשמע אני אודיע:) באיזה טיול היית? מסן: [email protected] :)

היי אלה:)

קודם כל תודה... הייתי בטיול נודד בגולן ככה בלי לראות אוטובוס שלושה ימים... אני אוהב מלא שירים שלו אני לא יכול להגיד שיר מועדף... הייתי שמח להסבר על החתימה... אין לי מסן אבל יש לי אייסי: 249290143

למעלה