יש לי שאלה..

RedStorm

New member
יש לי שאלה..

למישהו קרה פעם ... שהוא מת בחלום , אבל אחרי המוות הוא עדיין נשאר בחלום? זאת אומרת זה נכון שכל פעם שמתים החלום מתעוררים? זו השאלה בעיקרון

lin23

New member
כבר קרה לי

כמה פעמים שידעתי בחלום שאני עומדת למות, אבל אז מייד התעוררתי. כנראה שגם במצב של "תת מודע" המוח יודע שמשהו כאן לא בסדר... ז"א ברגע שאתה מת בחלום, אתה בעצם מת במציאות לא?! (זה הפחד הכי גדול שלי-באמת- למות בחלום, כי אני יודעת שאני אמות גם במציאות)

RedStorm

New member
את מפחדת למות?

בחלום , בגלל שזה ישפיע על המציאות? אני לא חושב שהבנתי...

lin23

New member
מודה באשמה ../images/Emo10.gif

אני יודעת שאולי זה נשמע קצת דבילי (קצת?!), אבל אני באמת חושבת שאם מתים בחלום, אזי מתים במציאות. זאת בשל הקשר הבלתי נפרד בין המודע והתת מודע במוחנו. הרי חלומות, הינם פירושים שונים של דברים שאנו חושבים וחווים במציאות, וכשאדם מת בחלום, התודעה נפסקת, החמצן מפסיק לזרום בתת מודע וכך גם במודע. אולי אני מושפעת יותר מדיי מסרטי פרדי קרוגר, אבל קראתי פעם שווס קרייבן ביסס את הסיפורים שלו על מקרים אמיתיים, של צעירים בריאים (פיזית) שמתו בשינה...וכולנו יודעים לאן זה התגלגל- לסרטי "סיוט ברח´ אלם", שם הצעירים שחווים סיוטים מתים בחלום ובמציאות.

RedStorm

New member
:)

אולי זה ירגיע אותך..........אני מתתי בחלומות שלי מספר פעמים ואני עדיין חיי!!! או שלא...מה אני יודע. פשוט חשבתי , שאם כל פעם שמתים בחלום מתעוררים למציאות ,אז מה מעניין אם כל פעם שמתים במציאות מתעוררים במקום אחר , הא אה?!

IC4

New member
פששש מגניב ../images/Emo6.gif

אני לא זוכר שמתתי בחלום למרות שהחלום של GEVMASHMO הזכיר לי שפעם אני זוכר שכאב לי בחלום נדמה לי נוסח ירו בי זה די מענין שאתה אומר שאתה מתת בחלום אולי זה אומר לך שאתה רוצה להשתנות לשנות את עצמך את החיים שלך להגיע למקום אחר (מנטלית, לוא דווקא פיזית) ואולי לא

Gevakumon

New member
אני מוחה!!@#

דיי, סתם תקעתי משהו כי הוא לא קיבל גבע, מה אני אעשה, דיי לצחוק על הכינוי שלי. טוב החלטתי!@#% אני מחליף. BRB!@%#

Gevakumon

New member
בזזזזזזזין

לא הצלחתי לחשוב על שום דבר, נמצא כבר משהו הצעות? ואת ההודעה הקודמת אל תקראו "דיי, סתם תקעתי משהו כי הוא לא קיבל גבע, מה אני אעשה, דיי לצחוק על הכינוי שלי." ברחמים, אלא בעצבים
חחח

Gevakumon

New member
אה, ובקשר לפירוש

אני לא ממש איתך בקטע הזה, אה, ואגב החלטתי שאני לא מחליף שם, בצורה מחאתית, כן, בכל מקרה, לה, אני לא חושב כך.

Gevakumon

New member
כן, אבל לקצת זמן

וזה אפילו היה קטע דיי מגניב, אני שכבתי על הריצפה והיה מעלי אחד עם אקדח, הוא ירה בי שתי יריות ראשונות וכאב לי, (ופה אני מת) ואז הוא המשיך לירות בי ולא הרגשתי את זה בכלל, ואז נראה לי שהתעוררתי, מה שניסיתי להגיד, שהייתי "מת" כמה שניות...

subotaj

New member
פעם אחת חלמתי שנרדמתי על ההגה

התנגשתי ומתתי ולאחר כמה שניות מצאתי תצמי שוב על ההגה ועוד פעם נרדמתי אבל בפעם השניה לא מתתי ואחרי כמה שניות התעוררתי

סליידר

New member
איזה קטע

אני קורא את החתימה שלך וזה נשמע לי מה זה מוכר ואני מנסה להיזכר וזה נשמע לי כזה משהו שמאוד מוכר לי, כאילו משהו ששמעתי מלא מלא פעמים, ואז זה הכה בי, זה שיר, שלמה ארצי - הו לעזעזל. גדול
.

לא בדיוק מתתי,

אבל אני גם לא בטוחה שאפשר להגדיר את זה שלב אחרי שמתתי... זה מין שלב אמצע, אבל נראה לי שיש כאן עוד שאלה- ממה אנחנו מתעוררים? סתם ככה מתעוררים כי נגמר החלום? ואם הוא היה קצר? אז אני חושבת שזה מבחן אמיתי לסף הפחד שלנו, האינסטינקטים של הגוף שלנו ביחס לפחד שלנו.

Gevakumon

New member
אני חושב

שברוב הפעמים אנחנו מתעוררים מפחד, כי המחשבה למות היא מפחידה כמובן. אבל זה דיי סותר את החלום שהיה לי (מפורט למעלה) שלא נבהלתי בו או משהו, אז אולי...הממ, לא יודע אולי התת מודע שלי לא חשב באותו רגע על שום דבר שאמור לבוא אחרי המוות והוא התעצל והעיר אותי.

אני חושב משמע אני קיים ../images/Emo8.gif

התכוונתי דווקא לכך שאם לא מתעוררים מהחלום אז אולי אין פחד אינסטנקטי מהמוות. ז"א- ממה שאנחנו פוחדים ממנו אנו מתעוררים!

Gevakumon

New member
למה דווקא?

לא סתרתי אותך.. זה לא יפה לעשות דווקא כשלא צריך דווקא, חבל

למעלה