יש לי שאלה

OFIR 82

New member
יש לי שאלה

שלחתי בפייסבוק לכמה חברים לקרוא פרקים של תהלים בשביל הצבא שלנו שמתי קישור גם. וקיבלתי אזהרה Warning! You are engaging in behavior that may be considered annoying or abusive by other users. Sometimes people get these warnings for simply misusing one of our features. Which of the following links describes what you were trying to do? Clicking on a link will take you to more information on how to use Facebook's features. Using Applications Planning an Event Sharing your Facebook Group/Event link Promoting a business, product or service Chatting with friends Further misuse of site features may result in a temporary block or your account being permanently disabled. הכוונה לא היתה רעה. איך אני נפטר מהאזהרה הזאת? תודה

meital always

New member
../images/Emo196.gif אזהרה בפייסבוק

חלק מהמדיניות של פייסבוק היא למנוע הצפה של הודעות לגולשים באתר בכמות גדולה. המטרה המקורית היא טובה, זה נועד לשמור על כולנו מתוכנות וגופים שיציפו אותנו בפרסומות ובהצעות עסקיות (וגם כדי למנוע עומס על האתר). המחשב של פייסבוק לא מסוגל להבדיל בין פרסומת מציקה לבין מטרה טובה כמו תמיכה בחיילי צה"ל, מבחינתו אתה פרסמת פוסט מסוים לכמות גדולה מידי של אנשים, ולכן קיבלת אזהרה. בשלב הזה חשוב שתעצור לגמרי את ההודעות האלה, כי השלב הבא הוא שיחסמו אותך. תקפיד לא לשלוח יותר מהודעה אחת ליום ורצוי שבימים הקרובים תימנע גם מזה. ואז תוך כמה ימים הודעת האזהרה תפסיק להופיע בעצמה. להבא, כדי לשלוח הודעות כאלה, מומלץ להשתמש באחת האפליקציות של פייסבוק שנועדו למשלוח תמונות או פוסטים לחברים שלך. בהצלחה...

OFIR 82

New member
תודה

באמת הכוונה היתה טובה, לא ידעתי שאסור. זה ייעלם בטוח בימים הקרובים אם אני לא אתכתב בכלל?

OFIR 82

New member
תודה רבה לך

זה קרה גם לאחרים. למה לא כתוב על זה בשום מקום?

meital always

New member
בכיף...

למעשה מי שיקרא בעיון את ההסברים באתר או את קטגורית ה"עזרה" (Help) יראה שזה דוקא כתוב ומזהירים מכך, אבל אתה בהחלט צודק שזה לא מספיק מודגש והרבה גולשים שולחים בתמימות הודעות בלי שום כוונה רעה. אולי באמת יש מקום להזהיר בצורה בולטת יותר. אבל זו בדיוק הסיבה שבפייסבוק דבר ראשון שולחים אזהרה מפורטת ולא חוסמים מיד. אם קיבלת אזהרה כזו לא קרה שום אסון, צריך רק להבא להקפיד לא לחזור על כך. בהצלחה...

למעלה