יש לי שאלה......

שמופית

New member
יש לי שאלה......

אני חושבת שדיברנו על זה מזמן, אבל היתה לי שיחה עם אמא שלי ורציתי לשאול שוב... ביני לבין אמא שלי יש יחסי חברות מאוד קרובים ואנחנו מספרות ה כ ל אחת לשניה. לפני כמה ימים היא אמרה לי שהיא מרגישה שזה לא פייר כלפי, שהיא מספרת לי משהו אישי ומבקשת ממני לא לדבר על זה עם אף אחד. היא אמרה שהיא יודעת שכשחיים עם בן זוג, זה כיף לשתף ולדבר על הכל ולא טוב לשמור סודות אחד מהשני. אמרתי לה שאין לי סודות מתמיר ואני מספרת לו הכל, אבל כשזה מגיע לשיחות אינטימיות עם חברה או איתה (אמא שלי), והן מבקשות ממני שלא לספר לו, אז אני לא מספרת. מה אתן אומרות ? האם אתן מספרות הכל לבעל ? כולל שיחות אישיות שבהן מבקשים ממכן שלא לספר לאף אחד ?

אני מספרת הכל ללירון אבל ברגע

שמישהו כמו חברה טובה או אמא שמשתפים אותי בפרטים אינטימים ומבקשים ממני לא לספר , אז לירון לא יודע . אני מכבדת כל בקשה , וכשאומרים לי לא לספר מבחינתי זה כולל גם את בן הזוג .

Ronnie*

New member
אם מבקשים, אני מתאפקת...

אבל זה קשה לי מאוד, כי אני באמת מספרת לאורי הכל...

shelycat

New member
...........

יש מעט מאוד דברים שאני לא מספרת לעמית, אבל אני משתדלת לשמור על פרטיות השיחות שאני מנהלת עם אחרים במידה ויש צורך בזה.

הילית*

New member
הכלל שמנחה אותי תמיד הוא לשמור

על פרטיות של האחר. לא לרכל על דברים שביקשו ממני לא לספר או על דברים שנראה לי בעייתי לספר (בעיות בזוגיות אצל קרובי משפחה שאני יודעת עליהם וכד´) ולכן למרות שיש לי עם בן זוגי יחסים עם פתיחות מלאה, כולל לספר דברים עלי שלא הייתי מספרת לאף אחד, לא הייתי מספרת משהו אישי שנוגע לצד שלישי

מאי26

New member
נורא קשה, אבל עושים את זה. אם

מבקשים ממני במפורש לא לספר לארז, אני לא אספר. אני גם לא סובלת שאני מספרת לחברה את הכל, מתוך כוונה שרק היא תשמע על זה, והיא אומרת לי שכל מה שאני אומרת לה עובר גם לבעלה.

שמופית

New member
אוי, זה גם אני שונאת !!!

אני התחלתי לחשוב פעמיים לפני שאני מספרת לחברה שלי דברים אישיים, כי אני יודעת שהיא מעבירה הכל לחבר שלה ויש דברים שאני ממש לא רוצה שהוא ידע, כך שבסוף לרוב גם היא לא יודעת אותם... אגב, תודה רבה על התגובות ! חיזקתן לי את הדעה, שאני בסדר כשאני שומרת על סודות אישיים של חברות מפני בעלולי
(וזה לא שיש הרבה כאלה, אבל לפעמים יש...)

kisses

New member
אני מספרת כמעט הכל לאלון

אב לגם כמו כל השאר ען מבקשים ממני בכל לשון של בקשה לא לשספר לבן זוג אני שומרת על שתיקה.

למעלה