יש לי שאלה

יש לי שאלה

אתם יודעים מתי עושעים בדיקות דם בצבא ? כל כמה זמן ? עושים בדיקות גם ביום הגויס עצמו? אשמח אם תענו לי

ZBlaster

New member
כן, עושים

בדיקות שתן בצו ראשון... אבל לפי מה שהבנתי לא מחפשים שמה THC. חבר שלי שהלך לבדיקות יום אחרי שהוא עישן אמר שהוא יצא נקי, כנראה בגלל שהם לא מחפשים שמה THC. בקשר ליום גיוס עצמו, סביר שעושים גם אז. Z-Blaster

nitk

New member
סמים וצבא!

בתור חייל משוחרר בו אני אתן לך ולכולם פה כמה טיפים בנוגע ליחסי צבא וסמים! דבר ראשון אני לא בטוח שבבקו"ם עושים לך בדיקת דם (נותנים חיסונים אבל לא יותר מזה) במהלך הטירונות והקורסים (אם אתה ג´ובניק) תערך לפחות בדיקת שתן אחת באופן אקראי ולא על פי מידע מוקדם..... בגדול מה שאני יכול להגיד לך שהשילוב הזה בין צבא לסמים הוא לא מומלץ בכלל - אם ייתפסו אותך (יש המון שטינקרים, שוטרים סמויים בבסיסים, שוטרים צבאיים סמויים במסיבות בחוץ וכו´) חבל לך על הזמן - זה לפחות חודשיים בכלא צבאי ותיק פלילי. לשבת בכלא צבאי זה חרא לא נורמאלי ועוד לקבל על זה תיק פלילי באזרחות!!! ואל תשכח זה גם מעקב לך את השחרור (מה שנקא "דפוק") בקיצור זה לא שווה את זה! אם יש לך שאלות יותר ספציפיות - רק תשאל!

dod_basim

New member
אני מתגייס לקרבי והולך לעשן בשבתות

בבית שלי, יש לי סיבה לחשוש?

זהר פלד

New member
ניתן למצוא עקבות קנביס בשתן גם אחרי

כמה ימים... אז כן, יש לך סיבה לחשוש.

pazro

New member
בצבא יש נוהל של בדיקות אקראיות

בימי א´ במקומות כינוס של חיליים יש בדיקות שתן אקראיות. אפשר לסרב אבל זה אומר מאסר מידי לכן רצוי להכין תרוץ ממש טוב לפני.

למעלה