יש לי שאלה .

ofiri85

New member
יש לי שאלה .

הפורום הוא של מכושפות , , או של אליסה מילאנו ? כי אם הוא של אליסה מילאנו אז למה אתה מכניסים בו דיבורים על שחקניות אחרות ממכושפות , ויש כאן מלא נגיד שמעדיפות את הולי על אליסה . אז שילכו לפורום של הולי . בבבבבבבבבבי . ועוד משהו , לא קשור לא לאליסה ולא למכושפות . אתם מדברים כאן מלא עם גיבורים . אין פורום גיבורים ? אם אין אז תפתחו . לפי מה שידוע לי הפורום הזה מוקדש לאליסה מילאנו המהממת וצריך לדבר בו רק עליה , ואם מדברים על מכושפות שזו סדרה שהיא שיחקה בה אז להתייחס אליה ולא לדבר על שחקניות אחרות .

LeAnnDylan

Well-known member
גליה אני אתן לך את התענוג בלענות על זה

ואני מניחה שאני צריכה ללכת לפי התיאוריה הזאת
אז ביי

CharmedRulez

New member
אפשר לדבר עליה

אפשר לדבר גם על הסדרה, שאליסה היא חלק ממנה. לא רואה שום בעיה בכך.

ofiri85

New member
אין לי בעיה

נכון הפורום הזה קיים כבר שלוש שנים ואני חדשה כאן אז אין לי ממש זכות להביע התנגדות בכל מה שקשור לפורום אבל אני חושבת שאולי על מכושפות כן אפשר לדבר כי זה אחד הפרוייקטים הגדולים והחשובים שהיא השתתפה בו אבל אני חושבת שעל הולי לא צריך לדבר , כי בכל זאת אני חושבת שצריך לדבר על אליסה ובמה שקשור בה , כגון פרוייקטים חדשים , מידע אישי ועוד .. ובקשר למשחקים ורעיונות חדשים לפורום ? אין לי ממש , אבל אם מישהו מעלה רעיון אני מוכנה להשתתף בו ואף ליישם אותו D: ומנהלת הפורום ? רואים שאת משקיעה הרבה בפורום , כל הכבוד ויישר כוח P:

always be me mc

New member
אבל הולי חברה של אליסה! ../images/Emo232.gif

אליסה אפילו מחפשת לדבר איתה בטוויטר אז איך אפשר לא לזרוק עליה מילה פה ושם?
חוץ מזה שלא מדברים עליה הרבה פה אז באמת שאין לי מושג מה הבעיה. ותאמיני לי שדיברנו על הפרוייקטים החדשים.. כל פעם שצץ פיילוט חדש של אליסה דיברנו עליו! כשליין הבגדים הופיע או סרט חדש היה באופק דיברנו עליו!(ואני יודעת מה אני אומרת כי הייתי צריכה לתרגם לפעמים) אבל מה לעשות שעכשיו כשקצת יבש וכבר חרשנו על הביוגרפיה של אליסה יש צורך לדבר גם על דברים אחרים.. בקיצור את מוזמנת להביע את דעתך אבל אני יודעת שאת טועה ושברגע שאני שומעת על פרוייקט חדש על אליסה אני או דוד מעדכנים(זה בדוק
) המ ובאשר לפינות אז אומנם לא עולה לי משהו חדש כרגע אבל הנה רעיונות ישנים שאפשר אולי למחזר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1620&MessageId=124537930 המ ודבר אחרון ובאמת חביב : תודה רבה על הפירגון
נחמד מדי פעם לשמוע מילה טובה אחרי מיליון המילים שאני כותבת פה בשבוע XD

always be me mc

New member
שאלה טובה והנה אני עונה../images/Emo232.gif

הפורום הוא של אליסה מילאנו אוקי? הפורום הזה קיים כמעט 3 שנים וכל פינה שלו(אלבומים, מאמרים, קישורים, סקר, טאגליינס..) מוקדשים לאליסה וישארו של אליסה הסיבה שמדברים פה על מכושפות והולי טוב.. כי למען האמת אין מקום אחר לדבר עליהם: פורום מכושפות
סגור פורום להולי? אין והקומונה שלה לא מעודכנת
וכיוון שפורום אליסה הברירה הקרובה ביותר אז כנראה שפונים לפה. לי אין בעיה (בינתיים) האמת שמדברים פה על מכושפות והולי כי אליסה קשורה לשניהם אבל כיוון שזה פורום אליסה אני אמרתי ואני מבהירה שוב כל הדיבורים על מכושפות צריכים להיות בשרשור אחד מרוכז
הפורום הוא פורום אליסה ואומנם אני מרשה דיבורים על מכושפות אבל אני לא מרשה שהשרשורים ידחפו מטה שרשורים על אליסה
בשפה נורמלית יותר: כל עוד כל הדיבורים מסתכמים בשרשור אחד (שגם
) אז מה הבעיה? בפורום מאריה קארי מדברים גם על ויטני יוסטון(שאין לה פורום) ב-
וזה לא משפיע על הפורום וככה גם פה זה לא צריך להשפיע. באשר למעריצים אז סליחה? מה לעשות שיש מעריצים של אליסה שאוהבים גם את הולי ומה לעשות שיש מעריצים של הולי שגם אוהבים את אליסה.. זה שאתה לא אוהד שרוף אומר שאתה לא מקובל? ואיזה מלא?? 2 דוד( CharmedRulez) למשל מעריץ של הולי אבל כפרה עליו איך הוא מעדכן אותי בקשר לאליסה וזה לא שהוא לא אוהב אותה אז הוא אוהב את הולי טיפה יותר אז מה? זה אומר שהוא לא יכול לכתוב פה על אליסה ולתרום?(הוא אפילו מתעדכן אצל אליסה בדברים שאין לי כוח להתעדכן
) דילן (LeAnnDylan) אוהבת את הולי אבל דוגרי כותבת בפורום בשבילי(נכון דילן?
) ולאט לאט מתעניינת גם באליסה אז מה רע? ג'סיקה (חדשדושה
) שימי לב שהיא אמרה שהיא מכורה למכושפות ובמיוחד לפיבי {אליסה} אז איך לא נקבל אותה? גם אני חולה על פיבי
ואיירה.. טוב אני לא בטוחה
בקיצור נסחפת ונסחפת בגדול ואם את חושבת שאני אתן לפורום הזה להפך לפורום מכושפות אז את טועה גם
עבדתי קשה בשביל שהפורום הזה יתקיים.. הייתי איתו בימיו הקשים ואני לא אוותר עליו תמורת שום דבר ושום נושא
וחכי שניה לתגובה בנושא גיבורים...

always be me mc

New member
בקשר לגיבורים ולדבר רק על אליסה../images/Emo232.gif

כפי שכבר דיי ציינתי זה שזה פורום אליסה לא אומר שחייבים לדבר רקקקקקקקקקקק עליה. יש לנו עוד תחומי עניין משותפים אז מה אם נדבר קצת גם על דברים אחרים? זה פורום לא דיקטטורה.. צריך לפתח פה את השיח הציבורי ואם נדבר גם על עוד נושאים אז מה רע? מכירים יותר אחד את השני. כמו כן לפעמים אליסה לא שומעים ממנה שבועות זה אומר שצריך להפסיק לדבר כי מותר לדבר רק עליה? את גם יודעת שאם נצטרך לכתוב כל דבר רק בפורום שלו לכמה פורומים נצטרך להצטרף?(טלוויזיה, גיבורים, אוכל, אינטרנט, איידול, מוזיקה, שינה.. זה נראה לך הגיוני?) הפעם אני באמת מתנצלת באמת נסחפנו עם הקטע של גיבורים (וזה לא קורה בדרך כלל.. בדרך כלל בכלל לא מדברים כאן על גיבורים
) אבל זה שזה גיבורים לא אומר שאני חייבת לדבר על זה בפורום גיבורים(עם אנשים שאני פחות מתחברת) אני יכולה לדבר על זה בפורום אליסה אבל מה שנכון שצריך לעשות את זה במינון הנכון וב-
והפעם באמת קצת פישלנו
אגב עם כמה שאליסה מהממת ואני אוהבת אותה באמת נראה לך שאפשר לדבר רק על היופי שלה 24 שעות ביממה במשך 3 שנים? תנסי ותגידי לי איך זה הלך
הו ואופיר.. את יודעת את זאת שבהודעות החדשות כל הזמן מתייחסת למכושפות קודם ההודעה 'שתגיע כבר העונה השלישית' ועכשיו זה. אולי במקום להעלות את הנושא כל הזמן תפתחי הודעה חדשה על אליסה? משחקון חדש שקשור אליה? אל תלונני על משהו שאת לא עושה.
ובאמת שאני לא כועסת עליך או משהו רק מציינת שלעזור לנו יעזור יותר מלהתלונן

אלמוג זהו שמי...

ואין לי חרוז שמתאים עם זה.... ואומנם אני בפורום בעיקר למכושפות (שוב, אין מקום אחר לדבר עליה) אבל אני חושב שאליסה מאוד יפה ואין דבר רע בלדבר עליה מדי פעם (מבחינתי)...

always be me mc

New member
לכן כתבתי שאני לא בטוחה../images/Emo232.gif

כי דוגרי אתה באמת מתעסק בעיקר במכושפות אחח ואלמוג
שם יפה.. מעדיפה אותך על פני האלמוגים האחרים האמת

LeAnnDylan

Well-known member
נכון ../images/Emo6.gif

אגב גם אני החלטתי לכתוב תגובה חופרת. אבל איכשהו היא נמחקה וזה די בסדר כי אומנם היא הייתה רהוטה אבל גם מאוד תוקפנית אז כל הכבוד לתפוז שצינזר
וחוץ מזה מי אמר שאסור לשנוא את אליסה ולחשוב שהיא כוסית באותה מידה? |הא|

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifעם כל האהבה שלי לאליסה

ואם יש פה מישהו שיש לו ספק בקשר לאהבה שלי אז הוא לא מכיר אותי בכלל.. ממש בא לי שיפתחו שוב את פורום מכושפות.. כאילו.. אין לי בעיה שמדברים פה על מכושפות .. למה שיהיה אכפת לי? אבל אני חושבת שפורום מכושפות צריך לחזור בקאמבק.

always be me mc

New member
ואני לא אומרת את זה מתוך זלזול../images/Emo232.gif

אני אומרת כי .. טוב זה סיפור אישי אבל אני מעדיפה לא להתערב בעניינים של הפורום הזה. אבל יודעת משהו ? אם תצליחי לשכנע את תפוז לפתוח מחדש את הפורום אשרייך

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאם יתפחו מחדש לא יהיו אותם אנשים

כמו פעם אז זה לא משנה.. אני גם לא כל כך אהבתי את מה שהלך שם לקראת הסוף.. אבל אני חושבת שמגיע לסדרה פורום... עדיין! ולמה נראה לך שתפוז יתחייסו לבקשה שלי.. משתמשת שנכנסת אחת לחודש חח (לאחרונה) אולי כשאני אחזור לארץ..

always be me mc

New member
את מתכוונת אם תחזרי לארץ../images/Emo123.gif../images/Emo98.gif../images/Emo232.gif

אכן לא נראה לי יהיו אותם אנשים (לאן כולם נעלמו בכלל?) וגם אם יפתחו פורום כמה זמן זה ימשך? עד שיסיימו להעלות ולשדר את כל העונות ב-VOD? מה שאני מנסה להגיד הוא שאם המעריצים יראו שהנושא עדיין רלוונטי ותהיה להם הנחישות לכתוב ולהיות פעילים כמו בפורום באפי + אנג'ל, זהות בדויה אז סבבה אבל אם לא אז חבל על הזמן.

למעלה