יש לי שאלה

יש לי שאלה

זה לא ממש קשור לפורום אבל אפשר למות אם לוקחים הרבה כדורים נגד כאב ראש בפעם אחת? פשוט אין לי שום דבר אחר בבית...

חיה 35

New member
למה לקחת הרבה?

תיכנס אל פורום רייקי תבקש שישלחו לך רייקי זה ירגיע אותך. ולא לעשות שטיות

שטויות?

תקשיבי...כבר אין לי כוח ליסבול, להיכשל, לבכות...זה כואב, אני פשוט לא יכולה יותר. אני לא מפחדת מהמוות, אני יודעת שזה סך הכל סוף.

ה מוזה

New member
עכשיו אני מודאגת ../images/Emo70.gif בבקשה ..

תרגיעי אותי ... תגידי לי שאת בסדר ... למה שתרצי לעולל לעצמך רע ?? בכל אופן - מושיטה לך יד ... ובבקשה בבקשה תעני להודעה הזו - תגידי לי שאת בסדר .

חיה 35

New member
בוקר טוב לך../images/Emo24.gif

אני מקווה שאת בסדר. תתני לנו סימן ואנא אל תעשי שטיות כי כלום שווה את מה את עושה. תאמיני לי לכל אחד יש חבילה אבל כל אחד גם לומד להתמודד איתו. תתחילי לשפוך את ליבך כאן נעמוד לצדך ןנוציא אותך מזה. אין כמו עידוו חברים

נפש הים

New member
ממה את מפחדת כל כך?

מה מטריד אותך? שומעת את ה´זעקה´ שלך ממעט המילים שכתבת. אם תשתפי אותנו, אולי תהיה לנו דרך לעזור, אולי ניתן לך כיוון דרך איך להתמודד עם הקושי בו את נמצאת כעת. לקחת את חייך בידייך זה הדבר הכי קל והכי לא חכם לעשות. זה לברוח מהפחדים שלך אל סוף שאין בו כלום. הרשי לי לאמר לך שאת לא היחידה, גם אם אנשים לא יראו לך זאת לעולם, בכל אדם יש פחדים- רובם בוחרים להתמודד עימם, אלו שלא בוחרים בדרך הקלה שמותירה אותם כאבק. אני רואה בך חכמה, את עימנו. יחד עם זאת, את חיה בתוכינו עם מועקה. שתפי אותנו - אולי נוכל לעזור, אולי נוכל לפקוח את עינייך לראות דברים שלבד קשה להגיע אליהם. שתפי אותנו- אין לך מה להפסיד, מבלבד את חייך- והם יקרים! אף אם אינך רואה זאת כעת. עוד תגלי זאת.

Pink Cow

New member
לא, זה לא יעזור לך

את רק תגרמי לעצמך כאבי ראש ותקיאי ותקיאי ותקיאי ותקיאי את נשמתך החוצה. רק לא במובן שהיית מעדיפה שהיא תצא. תסמכי עלי, כבר בעלתי מספיק כדורים שחשבתי שיהרגו אותי ומספיק פעמים הם לא עשו את זה. חוצמזה שלא שווה להתאבד. (ומוזר שהמשפט הזה יוצא ממני...) גם אני רצה למות, אבל אני לא רוצה להתאבד. תחשבי למשל מה זה יעשה למשפחה שלך! הם היו מעדיפים שתישארי בחיים, אבל אם הגורל שלך הוא למות בגיל צעיר, הכי עדיף שתמותי כשהגורם לזה הוא לא רצון שלך. המשפחה שלי היא גם הסיבה שאני לא מתאבדת עכשיו למרות שיש לי הרבה סיבות למה כן להתאבד. כמה שרוצים, פשוט יש דברים שלא עושים. ותאמיני לי שאם תנסי ותישארי בחיים, זה יפגע בך במשך השנים הרבה יותר משזה יפגע במשפחה שלך. אני אומרת משפחה כי הם הכי חשובים לי, אבל תבחרי את האדם/קבוצת-האנשים שהכי חשובים לך ואת להם ותחשבי מה זה יעשה להם

הייתי רוצה להגיד...

תודה לכולם... להוריי היקרים... סיפרתם לי שלא ממש התכוונת לעשות ילד, אבל כשזה קרה הייתם כל כך מאושרים. אמא, את סיפרת לי שאת רצית בת וכבר ידעת שתקראי לה איך שקראת לי, אפילו לא חשבת מה יהיה אם יהיה לך בן. ביקשת שאני יראה כמו אבא וככה זה באמת קרה, קיבלת מה שרצית. בחודש התשיעי היתחתנתם, הייתם צעירים כל כך, עדיין באוניברסיטה. לא הייתה לכל חתונה גדולה, רק הלכתם לחתום על הטפסים, להיצטלם ואז כשהגעתם הבייתה ציפתה לכם מסיבת הפתעה. כשקיבלתם את התמונות כתבתם מאחורה... את השמות שלכם, את התאריך וגם את השם שלי ובסוגריים כתבתם שמונה חודשים. לדעתי זה היה מצחיק אם בסוף היה יוצא בן ובתמונה כתוב שם של בת. הלידה הייתה קשה מאוד...הרופאים אמורו לך שהיו 30% שאת ואני נמות אבל את לא ניכנעת והינה אני כאן. כשהייתי בת שנתיים עדיין לא גדל לי השיער, הייתי קירחת לגמרי ופחדתם שאני ישאר ככה לתמיד וכל הזמן שהילדים לעגו לי אתם הייתם פה איתי ואמרתם לי שהכל יהיה בסדר ובאמת הכל היה בסדר. היו לי בעיות על הרגליים ואמרו שאני לעולם לא ילך אבל כבר מגיל שנה רצתי כמו משוגעת בבית. עברנו לישראל (מבלרוס) כשהייתי בת שנתיים וחצי ולא היה לנו כסף בכלל. אבא, אתה עבדת כמנקה באיזה משרד ועדיין היה לך זמן ללמוד עיברים כי זאת הייתה הבעיה היחידה...אתה היית התלמיד המצטיין בכל בית הספר ובכלל...אני יודעת שהיה לך שכל למרות שהילדים בגן תמיד אמרו שאתה סתם טיפש וזה למה אתה מנקה. אמא, את עבדת בבית אבות במחלקה הכי נוראה! הלוואי שהייתי יכולה לעשות משהו, הלוואי! שנים עברו...שניכם מצאתם עבודה במחשבים (זה מה שלמדת באוניברסיטה) ומי היה יכול להאמין שרק לפני מספר שנים הינו בשפל המדרגה. עברו 8 שנים מאז שעלינו לישראל וקידמו אותכם בעבודה, הציעו לכם לעבור לדרום אפריקה וככה עשיתם. אני הייתי איתכם, תמיד. עכשיו אנחנו גרים בבית ענק עם בריכה והרבה כסף. אני חייבת לכם הכל! בזמן האחרון (ב4 שנים האחרונות) מאוד קשה לי, אני בדיכאון כל הזמן, אני סגורה בעצמי ולא מדברת עם אף אחד על הבעיות שלי או על מה שאני מרגישה. ואז נסעתי עם החברה הכי טובה שלי לחופשה במרישיוס Mauritius ושם פגשתי את האביר על הסוס הלבן, אף פעם לא הרגשתי ככה כלפי אף אחד אבל הוא כל כך רחוק, בגרמניה. הייתי רוצה לפגוש אותו אבל אני לא מדברת איתכם...כמה שאני אוהבת אתכם...אני פשוט לא יכולה. אני מרגישה שאני חייבת לכם כל כך הרבה ואני לא יודעת איך להראות לכם או להחזיר לכם. נתתם לי חיים, נתתם לי אהבה, נתתם לי בית חם ואוהב...זה כל מה שילדה כמוני צריכה אבל מה אתם צריכים? מה אני יכולה לתת לכם? אני מרגישה כל כך לבד בעולם למרות שאכפת לכם ממני כל כך ואני יודעת את זה כי אתם דואגים להזכיר לי את זה כל יום ויום. אתמול רציתי להיתאבד, אבל אני פחדתי לפגוע בכם...אני רוצה לברוח, אבל אני לא יכולה כי אני כבר תקועה פה. הלוואי שאף פעם לא הייתי נולדת ואז הכל היה כל כך פשוט. אני חייבת כל כך הרבה לכל כך הרבה אנשים. מה זה יעזור שאני יחיה? איך אני ישנה את העולם? איך אני ישנה משהו בכלל?! זה עצוב שאף אחד בעולם לא מכיר את ה´אני´ האמיתית, אתם מכירים רק את מה שאני מבחוץ, את מה שאני אוהבת וזה בערך הכל. אני מפחדת ממה שכולם יחשבו עלי, עוד יחשבו שאני סתם איזו פסיכית אנוכית שמקבלת כל מה שהיא רוצה ועוד רוצה למות. דואגים להזכיר לי שאני מכוערת, שאני כלבה ושאני חסרת תועלת, בעיקר אלו מבית הספר. וכמה שאני מנסה להיתעלם הם דואגים להפנים לי את זה. יש כאלו שאומרים לי שאני יפה ומתוקה ומתחשבת אבל אני לא מאמינה לזה. אז זהו, אני אולי האדם הכי לא גזעני בעולם אבל אני גם לא מושלמת...דווקה מאוד רחוק מלהיות מושלמת. אבל אף אחד לא מושלם...גם כן מציק לי שאתם מצפים ממני לכל כך הרבה...בעיקר בבית הספר ואני מנסה! אני פשוט לא מצליחה...אני נישבעת לכם שאני מנסה מאוד! אני לא סיפרתי לכם שיש לי חבר (למרות שאני לא אוהבת אותו כמו שאני אוהבת את הוא מגרמניה.) אני מתאהבת בקלות אבל אני תמיד מרגישה אם זה אמיתי או לא. אני יודעת מה יקרה אם אני יאבד אות אותו האביר על הסוס הלבן...אני יתאבד וזה ברצינות. נימאס שחושבים שאני סתם מדברת שטויות, אני מדברת מהלב ומההיגיון. זה מעצבן שיש אנשים שאומרים שאני סתם ילדה קטנה ולא ראיתי עולם. אני לא יודעת מה אני יעשה פה בלעדיכם, אני יודעת שאף אחד לא חיי לנצח ואני מפחדת. אני מפחדת שאני יאבד אתכם. אני חייבת לכם הכל. אני אוהבת אותכם כל כך. אבל יש לי רק בקשה אחת...אל תצפו ממני ליותר מידי. באהבה, הבת שלכם. ושוב תודה לכולם על הכל...

lost in dreams

New member
מתוקה שלי!!! ../images/Emo23.gif

את ילדה פשוט מקסימה!!! הלוואי ובבוא היום תהיה לי בת מקסימה כמוך שתדע להעריך כל דבר שעושים בשבילה!!! להורים שלך יש הרבה מזל שיש להם בת כמוך... באמת!!! ואני לוקחת אותך בשיא הרצינות! אני לא חושבת שאת מדברת שטויות! אבל... להתאבד זה לא הפיתרון! להתאבד פירושו להיכנע לדיכאון ולכאב! וזה הדבר הכי טיפשי שאת יכולה לעשות! את צריכה להילחם על האושר שלך! האושר לא יפול עלייך מהשמיים חמודה! את צריכה להילחם עליו! ולא לוותר אף פעם!!! ויום יבוא ואת תביני כמה דברים טובים יש לך בחיים ועל כמה דברים את צריכה להודות לאלוהים!!! ואני בטוחה שאת לא מיותרת בעולם!!! אני לא מכירה אותך בדיוק אבל אני בטוחה שיש כל כך הרבה אנשים שאת מסבה להם אושר רב!!! ובראש ובראשונה- ההורים שלך!!! אבל גם אני מרגישה מיותרת רוב הזמן אז אין לי הרבה מה להגיד לך בנושא... אני מקווה שתהיי בסדר... ומה שאני יכולה לתת לך זה רק חיבוק אחד גדול... ((((((((((( angel ))))))))))))

טוב.

הגעתי להחלטה שאני כן יכולה לשנות משהו...אני יכולה לשנות הרבה! אני לא יודעת איך להודות לכולכם! God bless you! שלכולכם יהיה טוב בחיים ושתכל חלומותיכם יתגשמו =)

De-Panther

New member
חמודה אני תמיד אומר לך לדבר עם.....

ההורים שלך אני יודע שהם חשובים לך ותאמיני לי את יודעת כמה פעמים אני ניסיתי להתאבד אסור לך לעשות את זה יש הרבה אנשים שדואגים לך אני למשל

חיה 35

New member
אהלן ילדה נפלאה../images/Emo24.gif

ירח|
אני שמחה שנפתחת והוצאת מלבך את מה שאת מרגישה!! את נמצאת כרגע בגיל שכלום לא ברור כל דבר קשה. תאמיני לי יום אחד תחזרי אחורנית ותביני איזה שטות רצית לעשות. יש לך כל טוב. הורים מקסימים. את מקסימה עם כוח וידע הערכה על מה שקיבלת! אני חושבת שתתחילי להסתכל על דברים הרעים של אחרים תסככלי אל אלין הילדה של אף אחד. מה שהילדה הזו עברה ועוברת זה כאב אמיתי, ותראי איך היא קמה כל פעם על הרגליים. תראי גם אני כמעט פעם חשבתי על התאבדות לא רק פעם אחד. ודרך אגב היה לי נסיון עוד בזמני בהריון. תדעי לך זה דבר נורא ואיום. אני כמעט איבדתי את בני בגלל זה. והיו עוד מקרים שגם הייתי קרובה. עד שיום אחד התעוררתי ואמרתי די עד לכאן. אינ לא אהרוג את עצמי בגלל שום דבר. תדעי לך אהבה באה והולכת עד שמוצאים את אביר האמיתי. שנית כל ההורים שלך נשמעים אחלה אנשים, אז למה לא לשבת ולהוציא החוצה מה שיש לך אפילו לתת להם את המכתב שכתבת כאן. תתעוררי ילדתי ותשמרי על עצמך. ראיתי שנכנסת לפורום רייקי, אני שמחה, תיכנסי לשם עוד פעם ותבקשי שישלחו לך רייקי, תגידי שאת בדיכאון. לאלין זה מאוד עזר. אני שולחת לך ברכה של לילה טוב ואל תעשי לנו שטיות ילדה מקסימה. ותלמדי לא להתיחס שאנשים שמרגיזים אותך

../images/Emo98.gifלילה טוב וחלומות פ(ג)ז

היום אני ילך לישון עם הרגשה טובה על הלב, בפעם הראשונה זה כבר כמה שנים...ביומיים האחרונים למדתי כל כך הרבה. תודה לכולם ותמיד יהיה מחר. כל יום יהיה מיוחד מהיום. כל שניה תיהיה שווה. אני לא אבזבז את הדבר הכי יקר שאי פעם נתנו לי, חיים. תודה לכולם.

למעלה