יש לי שאלה

מור ד

New member
יש לי שאלה

כשאתם רואים חבורה ענקית של ילדים (קצת מעל הגיל שלכם וקצת יותר עם סכינים משלכם) מתעללים בגור חתולים מה עליי לעשות?

אני במקרא היתי דופק להם מכות!!!!!!!

הבאתי מצ´כיה סכין פרפר "ענקי" ולמדתי לסובב אותו מהר מאד. אני לא ממש צריך לדקור אף אחד אני רק מתחיל לסובב אותו הם רואים שאין להם סיכויי והולכים. אבל אפשר גם לקרא לשוטר, מבוגר, טלויי איפו זה מתרחש.

הייתי פונה למשטרה

או לאחת האגודות שפועלות למען בעלי חיים (זה במחשבה שניה, נראה לי עדיף על פניה למשטרה). עם כל הכנות, לא הייתי מכניסה את עצמי לתגרה שלא רק שלא היתה מועילה לגור החתולים אלא היתה גם מסכנת יותר אותי ואת החתול.

shanty.G

New member
אמרת משהו חשוב

כדאי לחשוב על תוצאות התערבות במקרה כזה: לפני כמה חודשים קרה מקרה מאוד לא נעים לבחור בהרצליה שניסה להציל כלב מידי נערים שהתעללו בו. אותו בחור אושפז בבי"ח בעקבות נסיון ההצלה האמיץ שלו
לגבי גילאים- כמו במקרה הנ"ל- אין קשר, הכל תלוי בנסיבות; אותו בחור בן 23 היה לבד מול 3 מנוולים בני 17. כך שצריך לפעול בתבונה. לי אישית יש מספרי טלפונים של כל גורם שיכול לעזור במקרה כזה בסלולרי, ואני מקווה שלא אזדקק להם. כבחורה אחת מול כמה נערים עם סכינים והשד יודע מה, לא הייתי ששה להכנס למעגל. כל מקרה לגופו. אפשר להיות יצירתיים ולהפעיל את הסביבה: לצעוק, לגייס שכנים (כל מי שגר בקרבת מקום), הכל במקביל, להתקשר לעמותות, למוקדי חירום, למשטרה. כל אלו עשויים להבריח את המתעללים. אתה יכול להציץ בתוצאות הסקר שנערך בפורום לפני כמה חודשים, שעסק בדיוק בשאלה הזו.

אל תתערבי ישירות!

תתפסי מרחק, שלא יראו אותך ולא ידעו שעוקבים אחריהם, לכי לטלפון ותזמיני משטרה או חברים\אחים יותר גדולים מהם. בפעם האחרונה שזה קרה לחברים שלי אחד שם פשוט הגן על חתול בגופו... אבל החתול השני מת
. אבל זה גם בגלל שהוא היה יותר חזק מהם ושהחברים שלי היו 3 והם היו 2... במצב כזה דווקא עדיף להתערב.

למעלה