יש לי שאלה...

רחלי 120

New member
יש לי שאלה...

שלום יקרות,רציתי לדעת האם חלמתן על יקירכם מיד לאחר מותו או שזה לקח זמן? אני כל כך רוצה לחלום על ליפזי שלי ולהיפגש איתה לפחות בחלום... מיד אחרי שהיא נפטרה כל הזמן חלמתי שהיא בבית החולים,לדעתי הייתי עדיין בטראומה לאחר השהייה הממושכת בבית החולים והתוצאה הסופית והטראגית. מאז אני פשוט לא חולמת עליה,אולי כי אני לא ישנה מספיק? אני לא יודעת...מתי חולמים?

eaz1514

New member
רחלי אני לא חולמת על רונן, זה בסדר

זה מאוד אישי, אני מרגישה את רונן בכל נימי גופי 24 שעות ביממה ויותר אם זה היה אפשרי אבל ב-5.5 שנים אולי פעם אחת או שתיים חלמתי עליו. התמונות, המראות, של 5 שנות בית חולים, 4 השתלות מח עצם על כל המשמתע בכך, זיהום פטריתי, זיהומים אחרים אין ספור, עשרות ניתוחים וטיפולים שונים וכואבים, טיפול נמרץ כמעט חודשיים, איבוד צלם אנוש, למדתי לגרש את המחשבות האלה למרות שזה פרק בחיי שאני לא אשכח כל פרט ממנו לעולם. חלק גדול ממנו חויתי לבד מאחר והיה מאושפז ברמב"ם וביתנו בחולון אומנם כולם עמדו מאחורי אבל בחזית היתה חיילת די בודדת בקיצור "אמא אילנה" כפי שרונן קרה לי וכב הדמעות מחניקות את הגרון ורונן לא אוהב שאמא בוכה. תני לדברים לזרום, אל תשברי את הראש, תחפשי את הכח בליפזי הילדה הנפלאה שלך ובילדיך שכל כך זקוקים לך. המון כח יקירה, המון אהבה. אילנה אמא של רונן

liat1953

New member
רחלי,מוכר היטב הרצון שלך

אני במשך 8 השנים מאז ניר לא איתי חלמתי אולי 5 פעמים,כל לילה מיחלת מבקשת מתחננת אך זה לא קורה החלום הראשון היה ממש די סמוך לנפילתו,בו ביקש מאיתנו לעזור לו לקנות בית,הוא היה נשוי טרי...כשהתעוררתי הרגשתי נפלא כאילו פגשתי אותו והוא נתן לי אנרגיות לאותו יום... מאחלת לך שליפז תבקרך במהרה בחלום.

שרון123

New member
הלוואי שהייתי חולמת עליה../images/Emo10.gif

ראיתי אותה בחלום רק פעם אחת, ואפילו אי אפשר להגיד שזה היה חלום עליה. חלמתי שדודו בעלי קופץ ביחד איתה אל תהום. זו היתה תקופה בה הכאב שלו היה כ"כ גדול, שחששתי שאני מאבדת גם אותו.

גל213

New member
רחלי

גם אני הייתי מאוד רוצה לחלום עליו.חלמתי רק פעם אחת סמוך למקרה בחלום הוא ביקש שאני יעזור לו . גלית

ETTY12

New member
../images/Emo91.gifרחלי - החלום

אני מבינה את הצורך שלך והכמיהה לפגוש את ליפזי בחלום. זו אכן הרגשה מופלאה. מלכי שלי היתה מופיעה לי בחלום כשהיתה מגיעה הביתה , מוזר אולם תמיד כשהבית היה מלא אורחים בגינתנו, וכהרגלי באירוח היה תמיד אוכל ובשפע, ומלכי היתה מגיעה ישר לסירים על הגז ותמיד עם המחמאות שלה. עד שיום אחד בחיפושי הרבים עם שאלות אין סוף ליקום: למה? איך זה ייתכן שמלכי לא איתנו? נקלעתי למורה רוחנית מדהימה, שבסוף כל שיעור היתה עורכת לנו מדיטציה, ושם פגשתי את מלכי , ההרגשה היתה עילאית, שמאז ועד היום לא הפסקתי ליום אחד. אני מחוברת אליה במדיטציות בלילות, רואה אותה משוחחת איתה ואפילו מתייעצת איתה.כך שזה מומלץ בחום. כמובן אם יש זיקה לזה ולו רק להתנסות. ואם זה יגיע יותר מאוחר,גם לא נורא. בינתיים שולחת לך כח אור ואהבה ..........אתי

דנדוש2009

New member
חולמים חולמים...

לי זה קרה (אני גם חושבת שכתבתי עלזה אז בפורום) , כ-3 חודשים אחרי שדניאל נפטרה חלמתי עליה, אני לא זוכרת בדיוק מה אבל חלמתי שחבקתי אותה ודברתי אותה, באותו יום קמתי והייתי בהיי, ממש עם מצב רוח טוב ותחושהעילאית , וואוו איזה כיף היה, אבל הנפילה לא אחרה לבוא... אני חושבת שאח"כ מספר ימים הייתי ממש שבורה, גם עכשיו שאני כותבת על כך אני בוכה. מאז אין לי יותר חלומות על דניאל ולצערי כל מה שאני רואה מול העיניים כשאני לבד זה את השעתיים האחרונות לחייה , איך נלחמו עליה כשבחוץ יורד מבול והשמים היו שחורים!!!

ariane

New member
אני ברי המזל שחלמו

אבל לקח כמה חודשים עד שחלמתי על רפאל. החזקתי אותו בידיים שלי, ראיתי את החיוך שלו, וגם אם החלום היה עם משמעות קצת כבדה התאוררתי עם הרגשה נפלאה. מאושרת מהמפגש הזה. רק לכתוב עליו עכשיו עושה לי טוב זה היה כל כך אמיתי. מאחלת לך חלומות מתוקים עם ליפז אבל עם לא אפשר מדי פעם לעצום עניים ולהיזכר ברגעים הכי טובים ולנסות לחוות אותם שוב במחשבה. אבל אולי לזה צריך הרבה כח כי אותי זה מרסק לחשוב על כל זה. אני יודעת שיש אנשים שזה מחזק.

אלינה12

New member
חלמתי

בחודשיים האלה חלמתי 3 פעמים, פעם אחד רציתי לחבק אותו ולא הספקתי - התעוררתי, בפעם שניה בחלום שמעתי אותו בוכה בחדר ורצתי אליו והיה שם חושך ואז התעוררתי. בפעם שלישית החזקתי אותו על הידיים ונישקתי אותו. אחרי החלום השלישי התעוררתי גם בהיי, כאילו באמת פגשתי אותו. אבל מאז לא חלמתי...

למעלה