טוב אז ככה...
מיועד ליאקומו ולשאר מעריצי מדבוט. כמו שציינתי גם אני מאוד אוהבת מדבוט, ומדבי בכלל הורג אותי מצחוק, אם אתם רוצים שיפתח פורום למדבוט כאן בתפוז אתם צריכים לשלוח להם אימייל(יש מקום שמיועד להצגת רעיונות לפורומים חדשים...)אחר כך תפוז ישאלו הרבה יותר מידיי שאלות(זה לפחות מה שאני עברתי) ואז מגיע הריאיון האמיתי, נטע שאחראית על הפורומים מתקשרת(או במקרה שלי אני נאלצתי להתקשר אליה כי פספסתי אותה כשהיא התקשרה...)והיא מזמינה אתכם לריאיון אישי פנים מול פנים(אלא אם אתם גרים רחוק כמוני ואז זה ריאיון טלפוני בלבד...)הריאיון נועד לצורך התרשמות אישית שלה, אחר כך אם היא החליטה לפתוח את הפורום(לא באופן רשמי עדיין, רק שדף הניהול יגיע אליכם ותוכלו להכניס ככול העולה על רוחכם...)היא תגיד לכם את המספר שלו ותבקש ממכם שתחליטו על קוד כניסה לתפריט הניהול(לא בהכרח סיסמת החבר שכתבתם כשהצטרפתם לתפוז כחברים...), ובסוף אחרי שהכול מוכן תשלחו לה אימייל והיא תעלה את הפורום לאוויר(רק שאין לדעת באיזו שעה כמו שקרה לי...). בכול אופן אני מאחלת בהצלחה מכול הלב והנשמה למי שיפנה וגם יתקבל בבקשה לניהול. ועוד משהו(מצטערת, יש לי דרישות מתפוז...) למרות אהבתי הרבה למדבוט כאן רצוי לדבר רק על דיג´ימון(בשביל דיבורים על מדבוט לפחות עד שיפתח פורום בנושא אפשר בפורום "מנגה ואנימה"), אני יודעת זה דיי עצוב שאי אפשר לדבר על עוד סדרה כול כך אהובה אבל אלו הוראות ההנהלה(אם כי אני אפנה אליהם עכשיו ואשאל אותם אם בכול זאת אפשר לפחות זמנית לדבר על מדבוט)