יש לי שאלה...

survivor online

New member
יש לי שאלה...

סתם משהו מוזר..... היום היו 40 הרוגים... לצערי אני מכירה את כולם... 1 מהם ידיד נפש שלי וגם אחרי שידעתי שהוא מת רציתי לנסות להתקשר אליו לפלאפון ולהבין שאולי טעו אולי זה לא נכון....... איך שהתקשרתי אליו נתקע לי הפלאפון רטט נכבה ואז נדלק הזוי לגמרי זה אומר משהו?

רותי 11

New member
../images/Emo201.gifאיתך בצערך

אבל בהחלט אומרים ל שחררי הוא כרגעהוא בתהליך קליטה והבנה שהוא כבר לא כאן, נכון שקשה לנו מאוד לקלוט את זה ותשימי לב מה מסמל המכשיר שהשתמשת בו - קליטה -

ינוקא1

New member
היי.

קודם כל חשוב שתביני שמגיע לך לחיות. נכון שהם הלכו לפני הזמן וכיפרו בכך על כל עם ישראל , אבל את כאן. יש לך עוד יעוד בעולם הזה. אסון כזה משנה את הפרופורציות על החיים , מלמד אותנו מה חשוב ומה לא חשוב , ואת קיבלת שיעור לא קל. לכן תחיי את החיים בדרך הכי טובה שאת מכירה , תעשי כמה שיותר טוב לבני אדם. החיים קצרים ואי אפשר לדעת מה יהיה מחר , אז כדאי לחיות היום. כדאי גם שתעשי לעצמך "פדיון" - שתתני סכום כסף לצדקה הקרובה לליבך , ותחשבי שבכך שאת נותנת את הצדקה הזו את פודה את עצמך ממוות לחיים. שלא נדע עוד צער.

משתתפת בצערך

והלוואי ובאמת לא תדעי עוד צער. אנחנו כבני אדם יוצרים אנרגיות. תדרים שונים. זה לא משהו שנקלט בחמשת החושים או שעדיין לא למדנו איך לקלוט זאת. לאנרגיות האלה יש השפעה. למשל: תחושה של כעס יוצרת אנרגיה שמשפיעה על הגוף כגון: כאב ראש, לחץ דם, חולשה וכו'. האנרגיה הזו מתבטאת במיוחד במכשירים חשמליים. לדעתי מה שקרה הוא שבזמן שחשבת על ידידך ז"ל, יצרת אנרגיה שהשפיעה על הטלפון שלך. האם את מתחברת להסבר?

למעלה