יש לי שאלה

Logen AA

New member
יש לי שאלה

ההורים שלי גרושים כבר 11 שנים, מאז שהייתי בת 3. אין לי בעיה עם העובדה שהם גרושים, כי הם בעיקרון ידידים טובים. אני גרה אצל אמא שלי יחד אם אחי הגדול (23), הבעיה שלי היא כזאת: בערך מכתה ד´ אני רבה אם אמא שלי. (היום אני עולה ל י´). הרבה מאוד פעמים קרה שאני או היא התחלנו לצעוק ואחת מאיתנו הייתה אומרת שכדאי שאני אעבור לגור עם אבא. לא פעם היא אמרה לי: "אז באמת כדאי שתעברי לגור אם אבא יהיה יותר כיף איתו.." ואני השלמתי "אני באמת אעבור!" ובלב חשבתי כמה שאני מתה לעוף מפה. אני ואמא שלי לא ממש מבינות אחת את השנייה ואני מרגישה יותר טוב אם אבא. עכשיו, במקום לקשקש לכם בשכל, אני פשוט אומר שאני רוצה לעבור לגור אם אבא. הבעיה היא שהוא גר עם אמא שלו... (כן, גבר בן 50...) ועוד בעיה, זה שאני לא רוצה לפגוע באמא. תייעצו לי בבקשה מה לעשות, איך להתחיל, ומה להגיד?? תודה רב על כל תשובה!

NaDaV18

New member
לא כל-כך הבנתי

למי להגיד,מה להתחיל? את מתכוונת בקשר מה להגיד לאמא שלך או בקשר לאבא שלך?

adam65

New member
יש פתרון נוסף...

תבדקי אפשרות שתהיה לך מיטה אצל אבא וסבתא שלך (עדיף חדר...), שתהיה לך פינה שאליה תוכלי ללכת כשרע לך בבית. או לפחות מפתח של הדירה שלהם, כדי שתוכלי לגשת לשם גם כשהם אינם בבית, ותדאגי שתהיה לך שם מברשת שיניים וקצת בגדים. את לא צריכה לעבור באופן רשמי, אבל תהיה לך אלטרנטיבה זמינה...

Logen AA

New member
תודה על כל התשובות..

בקשר ל"ילד". אני כולה להגיד לך שברגע שאני אשאל את אבא או סבתא על כזה דבר הם יידעו אל מה אני מתכוונת. ואני גם יודעת שיש לסבתא בבית עוד חדר נוסף לאורחים. אתם יודעים מה? סליחה שהתרדתי אותכם בבעיה, זה כבר לא משנה, נראה לי שלא משנה מה אני יעשה זה יהיה לא טוב למישהו. גם בגלל שעברתי לביצפר חדש השנה ויהיה קשה יותר להגיע לשם אם אני אגור אצל אבא. גם כי אני לא ממש מסתדרת עם סבתא... אז עזבו, תודה בכל אופן על התשובות!

ש ק ד ב ת

New member
ויש פתרון ביניים

אני חושבת שעדיף שתשארי אצל אמא למרות הכל, אני חושבת שכמו שאדם וילד הציעו ,יש לך תמיד את האלטרנטיבה הזאת להיות אצל אבא. את עשית איתה פעם שיחה רצינית,לאוו דווקא אחרי שזה קורא והיא מעוצבנת ועצבנית,אלא דווקא ליתפוס אותה במצרוח מרומם או סביר ולפתוח שיחה איתה מה מציק לך ביחסים בינכם. אני יודעת שאני מציעה רעיונות בלתי אפשריים(ואני מדברת איתך מנקודת מבט של כשנתיים לאחר שהיחסים עם אמא שלי כמעט היו על סף ניתוק). אבל היא אמא שלך,אין לך אמא אחרת,בתור בת היא יכולה להיות החברה הכי טובה שלך ולא אויבת,היא בסך הכל גם הושפעה מהגירושים בייחוד אם היא לא רצתה להתגרש,ולפעמים צריך להחזיר אותם למציאות. את מטופלת בשיחות עם יועץ כלשהו?! תהיי חזקה שולחת לך אין ספור חיזוקים וכל אימת שתרצי אנחנו כאן,בשביל לייעת\ץ,לתמוך,לעזור ולהקשיב בשביל זה הוקם הפורום הזה!
שקד

למעלה