יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

מהם סמים קלים? אילו מהסמים נחשבים לקלים ואילו נחשבים לקשים יותר? ומהו הסם הכי מסוכן? תודה מראש,שרון.

vegi force 1980

New member
טוב אז ככה

סם קל זה כל מה שקשור לצמח הקאנביס כלומר גראס,חשיש סמים קשים זה אל אס די,קוקאין,הרואין,אקסטזי, כל סם נרקוטי אחר אני אישית מגדיר גם את הסיגריות ואת האלכוהול כסם קשה אבל לא מהסס לעשן ולשתות.... ואין לי מושג מה הוא הסם הכי מסוכן... בעצם יש לי האהבה היא הסם הכי מסוכן

עזרת לי מאוד!

ואיך אתה מחשיב את הדבק מגע? לנו בביצפר סיפרו שהוא ממש "סם" קשה..! אמרת משהו נכון מאוד - שהאהבה היא הסם הכי חזק. ואתה ממש צודק! אני מסכימה איתך ב-100%!

היי תינוקת של במבה

מבחינת סמים קלים,גם דבק מגע נחשב כסם קל,אבל מבחינת הפגיעה שלו בגוף,הוא נחשב לסם קשה,כיוון שהוא פוגע קשה מאוד במוח. ההפרדה בין סמים קלים לסמים קשים נעשתה ע"י מערכת המשפט ומערכת הבריאות של מדינת ישראל,ואני אשתדל מאוד לסרוק את דף החוק המגדיר את הסמים,יש לי אותו איפשהו בבית... תראי יש המון סמים בחיים שלנו,חלקם ממכרים מאוד,חלקם לא ממכרים בכלל,אני מכירה אנשים שמכורים לקולה,ובתוך קולה יש קפאין,שזה נחשב לסם,אבל סם קל,והוא גם נמצא בסיגריות,ולכן גם סיגריות נחשבות לסם,אבל שניהם סם חוקי.להגיד שהם לא מזיקים,יהיה שקר מוחלט,כי גם קולה מזיקה וסיגריות אין בכלל מה לדבר,כי הן גם הורגות,כנ"ל אלכוהול,שנחשב היום לסם קל,אבל גורם לנזקים לעיתים בלתי הפיכים בגוף ( פגיעה בכבד),ולהתמכרות,אך הוא עדיין מותר ומעוגן בחוק. קוקאין,הרואין,מסקלין,מורפין,אקסטזי,ל.ס.ד,ונגזרותיהם הם סמים קשים,שרובם מביאים להתמכרות פיזית,ולא רק נפשית,והם ידועים בכל העולם כסמים קשים. את יכולה אגב,לגלוש לך בפורום שלנו אחורה ותמצאי לך המון חומר קריאה בעניינים הללו,כולל כתבות בדף הקישורים. אגב,בת כמה את? את יכולה לספר לנו על השיעורים שקיבלתם בביצפר בנושא הסמים? ברוכה הבאה!

0g30

New member
תגידו אולי פשוט נפתח תיבת טלמסר ...

לשאלות קטינים וטף בימי החופש הגדול ..........ככה לפחות נוכל לגבות תשלום ...........על הידע הרב שצברנו בשנים של פירכוס הריאות והמוח .............בכספים שנתקבל נוכל לפתוח מוסד לאנשי פורום לעת זיקנה .........חולי פרקינסון , הלצהיימר , ושאר מחלות מוח למינייהן.

אלנבי52

New member
הקלים הם כל אלו...

שמיוצרים מהצמח הנפלא האחד והיחיד קאנביס...:) הקשים זה כבר קוקאין , הרואין ועוד כמה סוגים מגעילים של סמים...

למעלה