יש לי שאלה,

יש לי שאלה,

איפה ממוקמת ויאג´ר מבחינת הזמן? חשבתי שהיא ההכי מתקדמת, אבל בפרק שבו קיו השתתף הוא הביא את רייקר לויאג´ר והוא ידע מיהם ואת שם הקפטן, אז מתי הויאג´ר באה?

itstzar

New member
פחות או יותר אחרי שאנטרפרייז נגמרה

ולקראת סוף התקופה של DS9 אם אני זוכר נכון בעונה השלישית הם הזכירו את מלחמת הדומיניון

itstzar

New member
ועוד תיקון טעות, בפרק ששודר לא מזמן

בשבת, שהדוקטור שודר לרביע אלפא ופגש את ה EMH2 הם הזכירות את המלחמה, ולא בעונה הקודמת כמו שכתבתי בטעות

תודה, עכשיו עוד שאלה:

אני רק השבוע התחלתי לראות ויאג´ר (חוברתי ליס ונלקחו ממני הסדרה המקורית בביפ והדור הבא בסטאר וורלד, לפחות את דיפ אף אחד לא יכול לקחת...), ובפרק הראשון שראיתי הופיעה סבן אוף ניין ובשאר לא, ולא ממש הבנתי, איזו עונה משודרת כעת? האם משודרות 2 במקביל? ולמה לעזאזל הם כ"כ רוצים לחזור לכדה"א ולא יכולים? שאלות רבות מטרידות אותי ידידיי, עזרה? בבקשה?

itstzar

New member
קןדם כל מזל טוב על המעבר

מה לעשות אי אפשר להנות בכל העולמות עדיין :) אז זה הולך ככה, ראשון עד חמישי ב17:40 משודרת העונה הראשונה, פרק אחד כל יום. (ושידורים חוזרים לפנות בוקר) וביום שבת ב16:40 שני פרקים ברצף, כרגה זה העונה הרביעית (ושידורים חוזרים לפנות בוקר ולמחרת בסביבות 12 לא בטוח). למה הם לא יכולים לחזור לכדור הארץ, well תוך כדי מרדף אחרי חללית של המאקי באיזור הBAD LANDS (אם את רואה DS9 את בטח יודעת מה מי ואיך, הם שוגרו ע"י יצור 70,000 שנות אור לרביע אלפא, שזה בערך 70 שנה לחזור לכדו"א בצורה "הרגילה" ובינתיים הם מחפשים איך לחזור טיפה יותר מהר בעונה הרביעית הם כבר 50,000 שנות אור בערך מכדו"א, עזרתי?

itstzar

New member
פחות או יותר אחרי שאנטרפרייז נגמרה

ולקראת סוף התקופה של DS9 אם אני זוכר נכון בעונה השלישית הם הזכירו את מלחמת הדומיניון

למעלה