יש לי שאלה:

avigal23

New member
יש לי שאלה:

אחד מהרוקדים ביום שני ביקש ממני לשאול- הריקוד "רק הד קולך" של שלמה ממן-זוגות. האם אתם יודעים באיזה קלטת ללמוד ריקודי עם?מה מספר הקלטת? תודה מראש...

תשובה לאביגל !

צהרים טובים אביגל. ראשית עלי לומר לך שפגעת בול בריקוד שאני הכי הכי הכי אוהבת בריקודי זוגות, ואני תמיד רושמת אותו בלוח הבקשות בחוגים שבו אני מבקרת. אגב, בכרטיסי האישי, ב"ציטוט נבחר" רשום פתיחת מילות השיר המדהים הזה : ממרחבים נישא הגל פרוע, ים מלחך את כף רגלך וכו´. (מילים : איתן פרץ. לחן : נחום היימן.) ובאשר לשאלתך : את הריקוד יצר שלמה ממן והציג אותו בהשתלמות אשריאל מספר 61 בתחילת שנת 1993. הריקוד כפי שהוצג וצולם באותה השתלמות אינו כפי שנרקד היום (בחלקו השני -בפזמון) ולא ניתן ללמוד מהקלטת קטע זה. שלמה ממן (וסיבותיו עימו) לא העביר את הריקוד מאז באף השתלמות רישמית ולכן אין צילום מדוייק של צעדי הריקוד המתוקן והיפה הזה. אגב, בקורס המדריכים שהסתיים לאחרונה למדו החניכים את הביצוע הנכון של הריקוד כפי שנירקד היום מפי היוצר עצמו. גם בקלטות מסידרת "רוקדים" אין צילום של ריקוד וזה מסיבה אחרת. (אם ירון ירצה הוא יוכל להגיב ולהסביר לך מה הסיבה) אני מקווה שבתיה תוכל ללמד אותך את הצעדים נכון. מירי.

דווקא היה מעניין לקרוא

איך את תנסחי/תסבירי את הסיבה מדוע ריקוד זה ואחרים אינם מופיעים בקלטות רוקדים. מאד מעניינת אתי דעתך באשר למה שכתבתי על כך בעבר.

אינם בקלטות "רוקדים" !

לירון הנמצא בטמפה. בקר טוב ! את הסיבה שריקוד זה ואחרים, אינם מופיעים בקלטות מסידרת "רוקדים", אתה ואני יודעים היטב, והנושא עלה ונדון כאן בפורום בעבר. אם אני אכתוב את דעתי האמיתית (והחופפת כנראה לדעתך) אתה עלול להפעיל את "ממשק המנהל" שלך. - ודי לחכימא.......... . מירי.

אני יודע היטב וגם הסברתי זאת

בעבר כאשר את שאלת. על הסבריי לא קיבלתי אף תגובה (יותר גרוע מתגובה בלתי אוהדת). חוץ מזה כשאני כותב על כך זה יכול להתפרש כאינטרס כלכלי-כספי ואילו כשאדם אחר כותב על כך זה בהחלט נראה אחרת. ממשק המנהל לא יופעל אל אף תגובה עניינית. ממשק מנהל תפקידו למנוע התבטאויות בלתי הולמות וריבים מיותרים, הוא אינו בא למנוע הבעת דעות לגיטימות שלצידן הסברים הגיוניים.

תשובה לירון.

לירון ! כאשר אינך מקבל תגובה על הסבריך, אינך צריך לקבל זאת "יותר גרוע מתגובה בלתי אוהדת", כדבריך. לא יותר פשוט לקבל זאת כפי שלמדנו בתלמוד העברי : "שתיקה כהסכמה" ? ולעצם העניין - כתבת אז על ה"שרירנים" ההם, קראתי, הבנתי, והסכמתי איתך. אך הפעם, אביגל שאלה, ואני הפניתי אותה אליך, לא בסדר ? ולגבי "ממשק המנהל", כתבתי בהומור ואתה השבת יפה אך קצת "כבד". אני מקווה ששהותך בטמפה לא תהפוך אותך לטמפוני משהו. (בצחוק)
תמשיך לעשות חיים ! מירי.

אביגל ביקשה - מי לא יירא

רק הד קולך נמצא בוידיאו 1. 1. וידיאו של שלמה ממן שנקרא "נוה מדבר " A 2. וידיאו של מחנה פינג´אן של ישראל יעקובי מס. 22 השתקיים ב- 4.7.92 המצלם - היה גדי מאיר הריקוד נלמד אצל יואב אשריאל בהשתלמות מס.61 ב - 13.2.93 המנגינה מופיעה בקלטת של ירון מישר "חדשים" ז/126 וכן בתקליטור כיף מס.19 של סקיו מקוה שעזרתי לך קצת

avigal23

New member
תודה רבה לכולכם,אבל הסתבכתי...

מה מספר הקלטת בו נמצא הריקוד הזה? להזכירכם: "רק הד קולך"-שלמה ממן-זוגות

אביגל - מעביר לך העתק -

הריקוד נלמד אצל יואב אשריאל בהשתלמות מס.61 ב - 13.2.93 המנגינה מופיעה בקלטת של ירון מישר "חדשים" ז/126 וכן בתקליטור כיף מס.19 של סקיו מקוה שעזרתי לך קצת

לאביגל ולשאר המעוניינים. רק הד קולך

ביום חמישי האחרון יגאל טריקי לימד בפעם הראשונה באוניברסיטה,באולם הקטן את רק הד קולך ומחר הוא יחזור ללמד אותו שנית.

למעלה