יש לי שאלה ...

יש לי שאלה ...

הדרך היחידה לקבל פה תגובות היא ע"י פרסום התמונה שלי פה? (כולל פרטים אישיים ?) אז זה מה שאצטרך לעשות. (תמונה בקרוב) בינתיים פרטים אישיים . אני...: גובה: 1.88 צבע עיניים: ירוקות דבש שיער: שחור מבנה גוף: ..(וואלה אין לי איך להגדיר אותו) (חסון?) בלעע חרא תיאור ו...... טוב תראו את התמונה. זה מה יש עכשיו ..בקרוב תמונת תקריב.

להתפשר על קורקינט..

במקום על פרארי? (מה לעזאזל אתם עושים לשרשור שלי? ... אתם מחללים אותו)

הילוש...

New member
קקטוסוווווווון.....

אתה פשוט נראה טוב.. כן כן אתה חמוד!!!! אחלה תמונה דרך אגב!!! שיהיה לך אחלה לילה נשמה!!! נשיקות

אוווווווווווווווחחחחחח../images/Emo99.gif

אין פלא שאני הייתי נשואה לך מלאך שליייייי אחלה של תמונה אהבתי ת´פוZה ת´נראה פיצף לפי דעתי ממיש ותפסיק עכשיו שאני רואה אותך תפסיק להגיד בצ´אט "אני שמן" כי אתה מZה לא יאללה ממיש אוהבת לילה ובוקר טוב
ייב ייב TATA פוף

principeza

New member
קקטוס

דבר ראשון: ברוך הבא לפורום שלנו דבר שני :
(כנהוג במחוזותינו...) ולמה אתה חושב שאנחנו צריכים תמונות כדי להגיב?? פרסמת גם פה וגם בפורום אחר דברים שגרמו לי אישית להתפוצץ מצחוק ולא יצא לילהגיב אז אני מגיבה פה . קבל ח"ח חיובי! בכל אופן מקווה שתהנה פה

night mistress

New member
חבל שלא התחרת..

את הקול שלי היית מקבל גם בלי שוחד.. והייתי מוכנה לבדוק איך אתה בתחרות הפופיקים...בליינד היית מנצח :))

ראבאק קקטוסיק

אז רק אני נותרתי זה שנשאר חסוי וללא תמונה אה??? (למה לא פרסמת את התמונה שלנו יחדיו??? היית שואל אותה מסקאוט...) ופיאצ´נזה או מה שזה לא יהיה...סתרת את עצמך....כי הגבת לו רק אחרי שפרסם תמונה :)

night mistress

New member
בקטע של מחמאה..

אני אסביר..כי אם אתה כמו שאתה מספר, אז אחרי שרואים לך, או אותך :)חחחחח.. יהיה קשה לחזור הבייתה מבין? צריך להתפשר על אגוזי במקום על טובלרון..מבין?

אני??????????? אז לפי מה שזכור

את זאת שהסקת מסקנות אני עניתי באוליי כן אוליי לא ועל עצמי לא דיברתי ואם ככה את מחמיאה אז מעניין מה קורה כשאת לא מחמיאה?
אז להוסיף תמונה? או שלא?

night mistress

New member
....אמממממ....עגבניה אדומה ...

פעם הבאה אני אהיה יותר קשובה... פאדיחות...

למעלה