יש לי שאלה

cckuki

New member
יש לי שאלה

הייתי היום בנחלת בניימין וכרגיל הכל היה מקסים לצערי לא יכולתי לקנות כי כבר השארתי חצי משכורת בחנות לדברי אומנות היתה שם מישהי שהכינה כדורים עם "ספייקים" מסביב בצבעים זוהרים חומר שמרגיש כמו גומי - גמיש כזה מישהי יודעת ממה זה עשוי? ניסיתי לשאול ולא קיבלתי תשובה ברורה. הבנתי שהכדור כנראה מצופה בעיסת נייר ואת הצופציקים היא עושה מחומר שמעורבב בצבעים זוהרים אבל לא הצלחתי להשיג את שם החומר. יש לי תמונה אבל אני לא יודעת אם מותר לשים כאן, זאת לא יצירה שלי..

av_i_va

New member
יצירה שאינה שלך../images/Emo140.gif

לא תככב בגלריה שלך. זה המקסימום שיכול לקהיות

bis fd

New member
לי זה נראה כמו סיליקון

אבל אני לא מכירה סיליקון ביותר מצבע אחד ביחד

cckuki

New member
זה מורכב מכמה שכבות

זה חומר במצב נוזל-צמיגי והיא שמה אותם שכבות שכבות כל פעם צבע ואחרי שהוא מתייבש עוד קומה כל צבע בשפורפרת נפרדת

אורלי99

New member
אולי היא צובעת את הסיליקון???

בכל אופן הכדורים יפים. כמה עולה כדור את יודעת???

מוקסמתת

New member
החומר המסתורי הוא...

טוב אז אני לא שאלתי אותה ממה זה עשוי, עיניי מסתובבות בנחלה ללא הרף ובדוכן המדובר ראיתי שני טושים של החומר שממנו אנו עושות את המדבקות זכוכית שפורסמו כאן לא ממזמן. אז ככה: היא לוקחת כדור קלקר פשוט מצפה אותו בסלוטייפ שחור ועליו היא עושה נקודות מחומר המדבקות (window pen)או שמות אחרים. סיימה צד אחד, לאחר שהתייבש עוברת לצדדים הנוספים, לאחר שהנקודות הצהובות התייבשו אז היא מוסיפה נקודות וורודות ושוב מחכה שיתייבש ואז לבסוף היא מוסיפה נקודות בצבע השלישי. פה היא לא משתמשת בקונטור שחור היא פשוט עושה נקודות של הצבעים ומעבה אותן עם נקודות קטנות יותר אחרי שמתייבש וזוהי התוצאה!!! לדעתי זה ממש יפיפה אבל זוהי בהחלט עבודת נמלים שאורכת מספר ימים עם ההמתנה לייבוש של כל צד ושל כל צבע- אבל בכל זאת נחמד.

מוקסמתת

New member
החומר המסתורי הוא../images/Emo92.gif...

טוב אז אני לא שאלתי אותה ממה זה עשוי, עיניי מסתובבות בנחלה ללא הרף ובדוכן המדובר ראיתי שני טושים של החומר שממנו אנו עושות את המדבקות זכוכית/חרסינה וכו´ שפורסמו כאן לא ממזמן. אז ככה: היא לוקחת כדור קלקר פשוט מצפה אותו בסלוטייפ שחור ועליו היא עושה נקודות מחומר המדבקות (window pen)או שמות אחרים. סיימה צד אחד, לאחר שהתייבש עוברת לצדדים הנוספים, לאחר שהנקודות הצהובות התייבשו אז היא מוסיפה נקודות וורודות ושוב מחכה שיתייבש ואז לבסוף היא מוסיפה נקודות בצבע השלישי. פה היא לא משתמשת בקונטור שחור היא פשוט עושה נקודות של הצבעים ומעבה אותן עם נקודות קטנות יותר אחרי שמתייבש וזוהי התוצאה!!! לדעתי זה ממש יפיפה אבל זוהי בהחלט עבודת נמלים שאורכת מספר ימים עם ההמתנה לייבוש של כל צד ושל כל צבע- אבל בכל זאת נחמד.

av_i_va

New member
תודה עבור ההסבר.

מכל מלמדי השכלתי. הנה - גם אני למדתי משהו חדש. כאמור - זו באמת עבודת נמלים ולכן שווה להכין מספר כדורים ביחד.

אגודל

New member
שלום!

אני חדש פה, רציתי לדעת אם מישהו ניסה את העניין - ואם זה הצליח לו, אם דבק חלונות לא ייתקלף לאט מהכדור, ולכמה שפורפרת אחת מספיקה? אגודל

אגודל

New member
תענו לי בבקשה...

זה די חשוב.. סליחה על הניג´וס - ברור לי שאני מדבר לעצמי... אגודל - טל

av_i_va

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

בפורום שלנו נהוג לענות לכל שאלה, לפעמים יותר מהר ולפעמים יותר לאט. המשתתפים מתחברים בזמנם החופשי ולא נמצאים כאן דרך קבע, כך שאני ממליצהלהמתין בסבלנות.

מוקסמתת

New member
שלום אגודל וברוך בואך../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום...וסליחה על התשובה המאוחרת לא, לא ניסיתי את זה רק ראיתי את הכדור בנחלת בנימין והבנתי כיצד עשו זאת...אם תנסה ספר לחבריך בהצלחה מוקסמתתת

אגודל

New member
אז..

למי שיש ניסיון עם הצבעים האלו - לכמה שפורפרת מספיקה? ואני לא רוצה לקנות סתם כדי שיהרס, אז אם מישהו יכול להיות בטוח שהדבקת צבע כזה בשכבות זה דבר מעשי?

למעלה