יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

סליחה מראש אם זה לא הכי קשור אבל רציתי לדעת למה כששולחים אימייל לאם טי וי יורופ הם מצפצפים עליך ולא עונים אף פעם?!?! הם ירדו על ווסטלייף מלאאא פעמים שמה והם בקושי שמים אותם והכנתי אפילו עצומה נגדם ושלחתי להם אותה והכל!!!!!!! והם אף פעם לא ענו לי על שום דבר! אפילו על מחמאות הם לא ענו! ורציתי לדעת למה! אם זה לא קשור לפה תגידו ואני אלך... רק אל תהרגו אותי! כי שמתי לב שהמנהל פה קוטל כל הודעה!

Bonos Sister

New member
לאיזו כתובת את שולחת?

תשלחי את זה לאימייל של איזו תוכנית...למרות ש.....חבל על המאמץ...זה סתם שטויות.

וסל

New member
אבריל

כפרה-אני חולההההההה עלייך!בואי תעשי הופעה בארץ,נשמה! תאכלי אצלי מלווח וג´חנון

mayjen

New member
מה אבריל קשורה פה עכשיו??????

אני משתגעת!!!!!!!!!!!!!!!!! מספיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יכולת לשרשר את זה ???

Bonos Sister

New member
נראה לי

שמישהו פשוט לא לקחת היום את הכדורים בבוקר...אהמ אהמ.

AndreaCorr ©

New member
היי מעריצת בונו ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

מה את אומרת על השיתופי פעולה האחרונים של בונו עם הקורס?
או שבכלל לא יצא לך לשמוע, וזה חבל מאוד...

Bonos Sister

New member
דווקא יצא לי לשמוע ולראות.

האמת אהבתי!!!!!! יצא להם דווקא שילוב יפה, בשיר When the stars go blue!

שלחתי את זה

לאימייל של הפידבק (FEEDBACK) שנמצא באתר שלהם... והם פשט לא עונים וזה מרגיז! ורק שתדעו שבקצב הזה הם ישארו בלי צופים! כל אלו שאוהבים רוק ומטאל (אני אישית לא אבל עדיין..) לא רואים כי אין שם את מה שהם אוהבים לאלו שאוהבים את וסטלייף (כמוני) אין כימעט שירים שלהם ויש מנחים שקוטלים אותם סתם בכל הזדמנות! אין זה פשוט מתחיל להיות ערוץ מטומטם!

Bonos Sister

New member
אז כמו שאמרתי לך

אם את עדיין רוצה לעשות את זה, אז תשלחי את זה לאימיילים של התוכניות עצמן, תשלחי למקרר, שם הם תמיד עונים. טוב לפחות אני יודעת בטוח שהם קוראים. פלוס תשלחי את זה לאחד המנחים שאת שונאת, אבל הלווו חוץ מניל שלי! יאללה, אבל עזבי, זה שטויות, אז מה אם אחד המנחים אמר את זה, זה נכון אסור להם להביע דעה נגד להקות, זמרים וכו´... אבל היו פליטות פה ושם, ועובדה - לא פיטרו אף אחד בגלל זה, וגם אף אחד לא התעצבן. אז יאללה שימי דיסק של ווסטלייף שלך ותחייכי בייי

אבל מה שמעצבן אותי

זה שזה כ-ל תוכנית! וזה לא ניל.. הוא גם ירד עליהם מלא ועכשיו הוא אומר עליהם שהם הלהקה הכי טובה בעולם!! =0) אני גאה בו!!! =0) אבל מי שאני שונאת זאת ג´ואן!!!!!!!! היא מכינה ירידות עליהם מראש לפני כל תוכנית!!! והיא הודתה!!!!!!!!!!!!! בגלל זה אני שונאת אותה.. ואיך אני משיגה אימיילים ספציפים של תוכניות??

Bonos Sister

New member
תקשיבי

תפני אליי לאייסיקיו אני אעזור לך. וחמודה, ניל לא אוהב את ווסטלייף, מהיכרות אישית שלי איתו, ממש לא עומד לו עליהם. המספר הוא:122127773 אני חוזרת: אחד שתיים שתיים אחד שתיים שבע שבע שבע שלוש. דברי איתי.

mandy

New member
זה בסדר...ג´ואן הזאת

יורדת על כל אחת שנראית יותר טוב ממנה... למשל: ג´ניפר לופז (די שתעזוב את האלילה בשקט!), בריטני ספירס, נראה לי קיילי מינוג..ועוד כמה..לא חסר! מה יש לה??

Bonos Sister

New member
דווקא

ג´ואן יפה! והיא סתם, כנראה משעמם לה. משלמים לה על זה, את קולטת?!

mandy

New member
משלמים לה

להגיד מה שבא לה! העולם לא צודק... ואז מה אם היא יפה...יש לה מבטא מעצבן!

למעלה