יש לי שאלה

REAL boy

New member
יש לי שאלה

מישהו במקרה אולי יודע איפה אפשר לקנות את הכובע בייסבול של הסולן של לימפ ביזקיט?(לא משנה איזה צבע וזה לא חייב להיות של אותה קבוצה,העיקר שיהיה עם הסמל מאחורה ושהכובע יהיה סגור) תודה((:)

יש לי את הכובע..............

אבל קנו לי את זה מפראג לא ניראה לי שיש כזה בארץ אבל כמובן הכל יכול להיות

LB 182

New member
לי יש אחד...

בן דוד שלי קנה לי אותו מחנות בשם אל נינו בהרצליה... הכובע עלה 50 שקל מקווה שעזרתי ביי

REAL boy

New member
כנס שניה

אתה יכול לשאול את בן דוד שלך מה הכתובת של החנות והאם החנות היא חנות ספורט או בגדים? תודה((:)

LB 182

New member
זו מן חנות...

של בגדים, בלי ציוד ספורט, אבל יש שם רק פירמות של סקטבורד... ככה הוא אמר לי...

LB 182

New member
כרגע...

אני לא יכול לשאול אותו (אני אשאל מחר מחרתיים ויגיד לך...), אז אני יגיד לך איפה זה לפי מה שאני יודע... החנות נמצאת בהרצליה פיתוח באזור התעשייה מאחורי מרכזים 2000, ליד החנייה של ה-VIP, איפה שכל המכוניות של העשירים חונות.... מקווה שעזרתי בינתיים... ביי

REAL boy

New member
כנס רגע

אתה יכול לשאול את בן דוד שלך כמה שיותר מהר כי זה חשוב מאוד! ותשאל אותו גם אם החנות היא בתוך קניון פתוח כזה אני חייב לך(:) תודה

LB 182

New member
כנס...

החנות נמצאת במקום פתוח, לא בתוך קניון... והכובע לא מזוייף, אם אתה יודע, אז יש איזה חברה של גומי שבתוך כובעים סגורים של בייסבול ושל סקטבורד בדרך כלל, לחברה קוראים FLEXFIT וגם קיבלתי אותו עם תוויות מקוריות וכל זה....

REAL boy

New member
כנס שניה

תשאל אותו אם המקום נמצא במקום שנקרא "אווטלוט" תודה רבה((((((((((:)

Great Vegeta

New member
קודם כל...

לקבוצה קוראים ניו-יורק יאנקיס, הם קבוצת בייסבול מעולה וניו יורקית. ויש לי בערך 10-12 כובעים של היאנקיס... אפשר להשיג בארצות הברית ב-20$...

REAL boy

New member
ל-great vegeta

אם לא שמת לב אני מחפש חנות בארץ ולא באמריקה... אבל בכול זאת תודה(:)

Evil_Nookie

New member
NEW ERA

זאת החברה שמייצרת את הכובעים הרשמיים של היאנקיס, וזה גם מה שפרד דרסט מסתובב (או הסתובב) איתו.. יש לי אחד כזה מארה"ב מהתקופה שהתלהבתי מהעניין... עולה משהו כמו 25$

למעלה