יש לי שאלה

כוכבה2002

New member
יש לי שאלה

הייתי אתמול אצל רופאת עור בגלל הפצעים בפנים שלי, אין לי הרבה אבל עדיין יש. היא נתנה לי אחרי כמה טיפולים של אנטיביוטיקה,משחות וסבונים שלא הצליחו את הכדורים
"cap roaccutane"​
מה דעתכם על הכדורים האלו? האם יש סיכון שאני אקח אותם? האם כדאי? איך אני אראה בזמן שאקח אותם? שמעתי שנראים מפחיד. אשמח אם תענו לי תודה

tevagil

New member
שמעתי תגובות טובות על הכדורים

אבל כל אחד והפנים שלו, כך שאי אפשר לייעץ לך אם זה יעזור או לא.

כוכבה זה בעייתי הכדורים האלה רואקטן

היי כוכבה כוכבה זה בעייתי הכדורים האלה רואקטןשמם. היובש שהוא גורם לשפתיים פשוט מחריד. יש חלופות לרואקוטן המנקות את העור מכל האקנה הזה בלא זכר של תופעות לואי. פרסמי את האי מייל שלך ואשלח לך את המידע. בהצלחה בכל מקרה יודעי דבר.

כוכבה2002

New member
תודה

אפשר לשלוח לי בפורום. אפשר לשלוח לכל אחד פה מסרים. המון תודה כוכבה

dr_yaniv

New member
טיפול באקנה לרו-אקוטאן

אם רופא עור המליץ על הכדורים -נראה שזה הטיפול המתאים יש הרבה דעות קדומות -סה"כ זה כדור מאוד בטוח למעט האיסור להריון בזמן הטיפול לא הייתי מסתמך על הבטחות שנשמעות "טוב מדי" אבל יש לך בחירה לכל סוג טיפול שייראה לך בברכה ד"ר יניב

כוכבה2002

New member
אומרים שיש המון תופעות לוואי

לא טובות ואני לא מוכנה לקחת סיכון. האם יש תחליף?

leong

New member
רואקוטן לאקנה

לצערנו יותר מדי אנשים מרשים לעצמם לדבר ולהגיד דברים שכאילו "בדוקים" לגבי כל מיני טיפולים ותרופות. לגבי רואקוטן רב סרן שמועתי כבר מזמן שר הבטחון... מדובר בכדור מוצלח ביותר. שיעור תופעות הלוואי הצפויות מוכר וידוע. אין כעמט הפתעות עם הכדור הזה ורוב מכריע של המטופלים יוצאים מהטיפול מאושרים. הטיפול אינו מיועד לכל מצב ולכל דרגה של פצעי בגרות - אך מי שרופא עור קבע שהכדור עשוי להתאים לו יכול הנות מתוצאותיו והכל במחיר די זול מבחינת אי נוחות ותופעות לוואי. לאחר טיפול במאות חולי אקנה ברואקוטן אני יכול לאמר לך בצורה די ברורה שאין לך ממה לחשוש (חוץ מ"שר הבטחון שמועתי"). שיהיה בהצלחה ד"ר גלעד

למעלה