יש לי שאלה...

crusher

New member
יש לי שאלה...

איפה אפשר להשיג את ספרי הקומיקס הבאים (חוץ מהאינטרנט...) 1. HOW TO DRAW COMICS THE MARVEL 2. ארינאה אפשר להשיג אותם בסטימצקי או איזשהי חנות במרכז? כי יש לי (לא לי ספציפית) בעיה עם נתינת כרטיסי אשראי באינטרנט זה לא שאני לא בוטח באנשי קומיקום (כי לי אין אשראי) פשוט כרגע אין לי דרך לתת כרטיס אשראי... אז איזה עוד אפשרויות יש לי?

effigy

New member
אירנאה בסטימצקי וקומיקום

HOW TO DRAW COMICS THE MARVEL באחת משלושת חנויות הקומיקס הישראלית:קומיקום,עולם הקומיקס או CNV.. קישורים .. בקישורים...

Silver Surfer

New member
נראה לי ש...

גם בעולם הקומיקס וב-cnv אפשר לקנות את ארינאה. (יש דוכן של cnv ביום שישי בכ"ס, אז אולי תשאל אותם לגבי הספר וארינאה)

crusher

New member
אממממ...

קומיקום וכל מה שהזכרתם, זה חנויות כמו סטימצקי במקום מסויים או שהן רק באינטרנט (שוב, הבעיה שלי היא עם התשלומים באינטרנט)

The Flash

New member
אני לא מבין....

מה הבזז האחרון על how to draw comics the marvel way? זה לא כאילו זה משהו חדש חדש

Silver Surfer

New member
...

הן באינטרנט אבל לפעמים הן עושות דוכנים (תראה פרטים באתרים) למשל ביום שישי הזה יש דוכן בקניון ערים בכ"ס של cnv, ובדוכנים אתה יכול לשלם במזומן, אתה לא חייב כרטיס אשראי. אם יש לך עוד שאלות, תנסה לשאול את החברות האלה, לכל אחת מהן יש כתובת אי מייל ויהיה הרבה יותר נוח לך לדבר ישירות איתם ולא דרכי.

chatenoire

New member
תשובה

את ארינאה אפשר להשיג בכל חנות סטימצקי. את הספר השני קצת יותר בעייתי להשיג; עד כמה שידוע לי, אף אחד לא מייבא אותו לארץ חוץ מקומיקום כרגע. את העותק שלי השגתי לפני חמש שנים מאמאזון (גם כרטיס אשראי). אבל אם אתה קונה מחברות אונליין בארץ (לפחות קומיקום, אני לא יודעת לגבי האחרות), אתה יכול לשלם גם בהמחאת דואר, לא חייב לתת פרטי כרטיס אשראי.

למעלה